Min vecka i bilder | v1 2018

Årets första veckosummering blev lite sen, för att jag ville släppa drönar-videon

innan jag avslöjade den i det här inlägget. Så here we go, vecka ett!!

Jag inledde veckan (och året) med att kaosa till det ordentligt hemma.

Jag skulle nämligen skriva ett inlägg om Mina mål för 2018 och behövde ta lite bilder.

Jag och min smutsiga spegel försöker se badass ut tillsammans. Går sådär.

Drönaren, som jag hade beställt, kom med posten och jag och Filip hade vår första riktiga flygtur hemma hos hans föräldrar.

(Vi hade bara testflugit den väldigt kort på en stor gräsplan kvällen innan, för att fatta hur den fungerar)

Där står jag med killen jag vill spendera resten av mitt liv med, på en brygga i en knallrosa solnedgång och flyger drönare.

Älskar den här bilden för det.

Första mobilbilden någonsin som lagts upp i min veckosummering utan filter. Himlen var så fruktansvärt vacker!

Nästa morgon planerade vi att stiga upp i soluppgången och flyga ännu mer, men jag gick på toa så fort jag steg upp och det kom blod. Rejält med blod. Som en kraftig mens, men det var inte mens. Otroligt obehagligt, så vi blev rekommenderade att åka in till akuten för att kolla så att det inte var något allvarligt. Där svimmade jag när de tog blodprov och sen låg jag på en brits och frös och skakade ända från fingertopparna och ut i käkarna och tänkte att det är så konstigt när kroppen reagerar så, fast det inte kändes så obehagligt. De kunde i alla fall inte se att det var något fel på mig och sen dess har jag varit nojig varje gång jag gått på toa.

En behind the scenes från när jag och Filip filmade introt till Drönarfilmen! Så obeskrivligt glad att han orkar med

alla olika vinklar jag ska filma – ni skulle ha sett det live! In och ut ur bilen, fram och tillbaka på gårdsplanen ?

Sådant jag tänkt på:

» Att jag älskar nyåret och att jag nog alltid gjort det. När jag var yngre så tyckte jag att det kändes som att det verkligen hände något när klockan slog tolv (inuti bröstet – förmodligen frambringade jag det själv), medan jag numera inte känner någonting. Däremot översköljs jag av en våg av ny inspiration och kreativitet och det gäller att surfa på, tills den dalar…. haha! Tänk om man alltid fick känna så! Full i energi efter lång ledighet och peppad av alla andra nytänkande nyårshype’are 🙂

» Att jag inte kan fatta att det redan gått TVÅ ÅR sedan jag skrev min första veckosammanfattning?! Whaaaataaa… Borde verkligen sluta förvånas över tiden – den är verkligen inte längre det den varit, haha..

» Att jag inte ska ta bort mina favoriter i veckosummeringarna (ni var flera som skrev att ni uppskattar dem!). Jag funderade på att lägga till ett segment med ”veckans lista”, men det blev så himla mycket text i slutet på inlägget, så jag bestämde mig tillslut för att skippa det – och så kör vi på veckosummeringarna precis som vanligt! Men med en korrigerad rubrik, för att färre ska tro att jag är gravid 😉

Tips, favvisar och annat kul

» How To: Calligraphy & Hand Lettering for Beginners! Appropå att jag skrev i inlägget om Mina mål för 2018, att jag vill lära mig kalligrafi – det var den här tjejen som fick mig att vilja det. Hela hennes Youtubekanal är bara så galet inspirerande. Vill inget annat än att plocka upp mina pennor och börja måla igen.

» Den här Tweeten. Igenkänningsfaktorn är hög och det gäller nog alla kreatörer som jobbat tillsammans med hetsiga kunder haha…

» Sporrong Form. Älskar det Sanna skapar och ville ha allt i hennes shop, men eftersom jag precis köpt drönaren, så fick det bara bli Drömkalendern – är SÅ nöjd! Den är så fint layoutad och i så bra kvalitet!

Den här veckan tidigare år:

20162017

25 kommentarer

Kommenterarens avatar

Jag tänkte också på att din pojkvän måste vara så otroligt tålmodig som gör alla de klippen med dig till dina videos! Men så blir ju dina videos i särklass den bästa vloggen jag tittar på.
Du kanske har nåt tips på nån annan bra vloggare till nästa veckans tips?

Kommenterarens avatar

Vad läskigt med sjukhusbesök hoppas du känner dig bättre nu! Låter som en trevlig vecka annars. Den där rosa himlen var to die for men tyvärr satt jag på möte så kunde inte fånga den på bild, snyft!!

Hoppas att denna vecka blir inspirerande, peppande och toppen för dig!

Kommenterarens avatar

Usch va läskigt! Skönt att det inte var något!
Åh jag följer också Amanda på youtube! Älskar hennes stil och Bullet Journaling!?

Kommenterarens avatar

Nej, vad hemskt att behöva åka till akuten. Men bra att provresultaten visade att allting var bra och jag hoppas att du känner dig bättre. <3

Är så pepp på att följa dig detta året Elin och vad kul att du har köpt en drönare! Detta kommer ju göra dina videos ännu mer magiska!

Kommenterarens avatar

Va kul, det är exakt samma tjej som fick mig att vilja börja med kalligrafi (och bullet journaling) också!

Kommenterarens avatar

Fy så läskigt :(.
Det kanske var ett brustet blodkärl eller så? Jag får sånt lite då och då. Efter jag fick barn så har min livmoderslemhinna vuxit utanför livmodertappen så blöder alltid vid gynundersökningar tex. Men innan jag fick barn blödde jag ibland pga brustna blodkärl. Det kommer ganska rejält med blod då.

Kommenterarens avatar

Stackare, att åka in på akuten är aldrig roligt, speciellt inte när man inte vad vad som är fel. Man känner sig så hjälplös då. Styrkekramar!

PS. log som ett fån åt 4:e bilden här i inlägget. Att du stod på en brygga men killen du vill spendera resten av livet med. SÅ HIMLA FIN KÄNSLA MAN FICK (av kombinationen bild och text)! Bästa känslan i världen 🙂

Kommenterarens avatar

Oh shit. Hoppas inte det var något allvarligt och att du slipper fler otrevliga överraskningar nu! 🙁

Häftigt stt du har lyckats hålla veckoeringar oavbrutet i hela typ år 😀 och jag läste någonstans att man uppfattar tid som kortare ju äldre man blir, något med att tidsperioder blir kortare i förhållande till ens egen stigande ålder. Hoppas dock inte att ett år bara kommer kännas som en vecka när man e 70… D:

Kommenterarens avatar

Läskigt de där med sjukhuset. Usch. Skönt att de inte var något fel.
Och kuul med drönare! Spännande. Ska bli kul att se vad du hittar på 😀

Kommenterarens avatar

Men så obehagligt med blodet! Otäckt när kroppen beter sig på oväntade sätt över huvud taget… huga! Inte så konstigt att man blir livrädd. Skönt att det inte var något!

Älskar att om man zoomar in på bilden av er på bryggan så har ni båda VÄRLDENS största flin! Så fina! Och vilken grymt vacker solnedgång!!! Som en sådan där man bara ser på målningar…

/Ellen.

Kommenterarens avatar

Förstår om det inte hjälper på något vis, men kanske kan vara lite skönt att höra – ändå! Blod-grejen hände mig en morgon för säkert 6 år sedan, som en engångsgrej, och hände aldrig sen igen. Även om "färskt" blod ofta inte är farligt så bli man ju skiträdd (bokstavligt talat…) när en sådan sak händer, och man tror man har en miljard sjukdomar och ska dö imorgon. Så hoppas du också slipper uppleva det igen 🙂 <3. Och förresten, keep up the good work!

Kommentera