Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vi ska flytta ihop!

 
 
 
 
Hur skriver man ens?! Det liksom bara BUBBLAR inombords för att glädjen vill ut. Solen skiner in genom fönstren, vackrare än någonsin och fåglarna kvittrar i buskarna. JAG OCH FILIP FLYTTAR IHOP! Aaaaaah!!! Vi vann vår framtida lägenhet i onsdags kväll (efter en himla massa drama) och i slutet av mars får vi nycklarna! Det finns inte ord som beskriver den här känslan.
 
Jag ska få bo tillsammans med min favoritperson i hela världen! Det känns så sjukt overkligt. Tänk att alla rum som är mina, snart också kommer vara hans. Att min matlåda får stå ovanpå hans matlåda i kylskåpet. Och när jag går till brevlådan för att hämta posten, så står hans namn där precis intill mitt.
 
 
 
Foto: Linda Rehlin Kruse / 360you.se <3
 
 
Jag måste upprepa det för mig själv tusen gånger, men det är ändå svårt att förstå. Vi ska bli sambos! Jag kommer väl inte förstå det på riktigt förrän vi står där på trappan med flyttkartongerna - eller när vi sitter där på golvet sent på kvällen och käkar pizza.
 
Jag antar att livet går tillbaka till det "normala" nu i ett par veckor, innan det är dags att börja packa ihop mina saker. Känner på mig att jag typ kommer "glömma" att vi ska flytta. Haha. Så vi får prata mer om flytten och om lägenheten om sex veckor!
 
Tills dess ska jag njuta så mycket jag bara kan av mitt lilla hus - kan inte fatta att jag snart inte bor här längre?! ?
 
 
 
 

34 comments on “Vi ska flytta ihop!”

 1. GRATTIS ELIN! Så jävla skönt när man äntligen får tag på en lägenhet, det känns så overkligt! Ska också flytta (imorgon ?) till en tvåa i Nacka efter att ha bott i en etta med kokvrå i nio år. Känns helt sjukt, men ändå sorgligt då det är min första egna lägenhet, så knäppt att någon annan ska bo där?!

 2. Åhh vad kul, GRATTIS!! Har följt dig hur länge som helst och det är så kul att få följa ditt liv och allt som händer i det! Måste bara passa på att fråga om var du har köpt den vita trapphyllan/stegen som finns med på bilden? Den skulle passa så bra in i min lilla lägenhet!! 😀

  1. Men åh vad glad jag blir! Tack!! 😀 Hyllan är från IKEA! Köpt i oktober, så den borde finnas kvar fortfarande. Har för mig att den kostade runt 200 spänn! 😀

 3. STORT jättegrattis till er! Galet att man blir så genuint glad för din skull trots att man inte känner dig irl, men har följt din blogg sen typ 2009 (?!)(herrejösses) så det känns som man känner dig på riktigt. Detta är du SÅ värd! Kram!

 4. GRATTIS!!
  Shit vilken fin lägga det verkar va! 😀 och visst överträffade den er andra potentiella lägga som inte blev av? 😉 Det var ju för att denna stod och väntade på er <3
  Lycka till med ert nya sambokapitel!

 5. Stort grattis! Ser ut att vara en jättefin lägenhet, ska bli kul att få följa flytten. 🙂 Jag och sambon flyttade förra sommaren (efter att ha bott tillsammans på 27 kvm i över 2 år) till en riktig lägenhet inne i stan, och jag går fortfarande runt på moln och ler för mig själv när jag tittar på vår inredning, när jag dricker ur våra kaffekoppar eller sitter i vårt kök. Tänk att ha ett kök liksom, och inte en kokvrå med två spisplattor! Haha, man lär sig att uppskatta de små sakerna.

 6. Fick tårar i ögonen av den beskrivningen. Kärleken är så vacker och det är underbart när någon sätter ord på det! 🙂