Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ögonblick från december

 

Jag vet inte om ni väljer en "kanal" som ni följer mig i eller om ni följer mig "där jag uppdaterar". Det känns spontant som att ni förmodligen inte har någon aning om vad jag håller på med, om ni bara följer mig via bloggen till exempel.

Den senaste tiden har jag ju slutat med veckosummeringar. Tråkigt, för det är ju kul för mig själv att kolla tillbaka på dessa inlägg. Men skönt för att jag tröttnade lite på att göra samma sak söndag efter söndag. Måste komma på ett nytt upplägg där känner jag.

Här kommer i alla fall några ögonblick från december:

 

Sagogänget hade traditionsenligt julfirande i Huskvarna.

 

 Ny headerbild tagen i samband med årstidsprojektet nere på bryggan.

 

 

Appropå det här julpyntet: Jag har en tendens att utveckla en slags besatthet för olika saker och i år är det färgen vinröd. Helt från ingenstans så ska nu allt plötsligt vara vinrött. I skrivandets stund sitter jag i en vinröd stickad tröja och ett par vinröda mjukisbyxor och känner att jag gjort tidernas REA-kap när jag grabbade den här outfiten.

 

En drönarbild från vårt tillfälliga norrlandsväder, ute vid Tyresö Slott.

 

Min favorittröja just nu (från Pull & Bear) och tyget till mitt nya sagoprojekt!

 

Hoppas ni får en mysig nyårsafton allihop! (Eller har haft en mysig nyårsafton om ni läser detta någon dag senare). Jag och Filip ska bara ta det lugnt hemma. Kanske kommer min syster förbi om vi har tur.

Massa kramar!

 

10 comments on “Ögonblick från december”

 1. Hej Elin - thanx for all your bloggs and vloggs! Looking ahead to 2019!!
  Good luck och göra det så bra , STOR KRAM till er! ♥
  Henry från Tyskland

 2. Fint med ett inlägg för hela månaden!

  Vinrött är så jädra fint! Mycket underskattad färg tycker jag 🙂

 3. Jag har följt dig i flera år (typ tio?) och läser enbart via bloggen, inte instagram eller youtube 🙂

 4. Jag följer både bloggen instagram och youtube ❤❤❤ Så bra blogginlägg ❤❤❤

 5. Följer dig överallt så jag tänker inte på det så mycket, vad du lägger upp var. Tycker bara det är kul när du uppdaterar någonstans 😀

 6. Jag följer dig överallt ? är lite dålig på YT än... Har så svårt att koncentrera mig på rörligt material... Är mer en podd person ? jag saknar däremot dina veckosummeringar att veta att man alltid har det att läsa varje måndag ?

 7. God fortsättning och tack för alla inlägg det gångna året. Jag har också följt dig i många år men jag är inte alltid den snabbaste att hänga med när det kommit nytt, för ibland läser jag ofta och ibland blir det mer sällan. Men jag är alltid lika tacksam för det du skriver och visar i dina vackra bilder. Och det går lika bra som veckovisa glimtar, månadssammandrag eller som spontana miniinlägg för du är en stor inspiratör oavsett frekvens. Jag hoppas att du får en toppenfint år! Kram