fbpx

Det har varit en jäkligt tung höst

 

Hej kompisar. Jag har varit borta länge nu. Och jag har nog kanske varit ännu mer frånvarande i huvudet, än vad jag varit i inlägg… för det har varit en tung höst. Ett tungt halvår. Jag började känna mig ordentligt nere i augusti och sen lyfte det liksom aldrig. Jag bara sjönk längre och längre ned och har stundtals känt mig snudd på deprimerad.

Men jag orkar inte prata om det nu, för jag har just haft mina två bästa veckor på väldigt, väldigt länge. Jag har känt mig glad, peppad, haft så himla mycket energi och – bäst av allt – mina eksem har inte varit riktigt lika onda. Jag hoppas så himla mycket att det här kommer att hålla i sig.

Det är en vecka till julafton och igår och inatt snöade det så att hela, gråa, tråkiga Stockholm (som jag varit så less på det sensate) förvandlades till det drömmigaste Narnia’t. Så idag har jag varit ute och pulsat i den snön hela dagen. Vid vattnet och i skogen. Älskade skog.

 

 

Jag ville väl egentligen bara kika in och säga hej. Visa två bilder som jag tog idag, som jag blev så himla nöjd med. Berätta att jag känner mig glad och pepp på att blogga.

Och ge er en stor kram <3

16 kommentarer

Kommenterarens avatar

Är så himla glad över att du mår väl. Att du orkar skriva ett inlägg, Och att du fortfarande vill dela dina fantastiska bilder med oss.
Love<3
MKL

Kommenterarens avatar

Elin – nice to hear from you, tack for your blog!
Good wishes for a wonderful Christmas and the new Year!

Kommenterarens avatar

Bästa Elin! God Jul och Gott Nytt År och jag blev så glad att du kikat in och säger hej på bloggen =) Ta hand om dig och ha en riktigt mysig jul! KRAM!

Kommenterarens avatar

Åh vilka fina bilder på dig <3 Önskar dig en god jul och vill även säga att jag verkligen uppskattat dina julvideos, tack för att du lägger ner tid och energi på att göra dem! 🙂

Kommenterarens avatar

Det låter inget vidare att din höst har varit så tung men det känns ju kul att läsa att du hittat glädje det sista och jag hoppas det fortsätter, även att eksemen blir bättre är ju bra även det hoppas jag håller i sig . 🙂
Härligt med snö och man kan se i bilderna att du gillar det, så fina bilder 🙂
Så ja glädjs åt snön, (här i Mölndal är det inte mycket vitt )och ta hand om dig och vrid klockan till julmys 🙂

Kommenterarens avatar

Har känt lite likadant, jobbmässigt en stressig högsäsong i somras följt av en ännu intensivare expanderingsperiod med nya och fler ansvarsområden. Och så mörkret.
Men när snön kom och la sig över, som du säger, ett grått Stockholm – då blev allt lite lättare! ❄
Vi får kämpa på och ge oss en klapp på axeln när vi klarar av saker som ändå är lite tunga just nu 😊💕

Kommenterarens avatar

Stor julkram, och skönt att du mår bättre! Snart är det nytt år, och snart kommer ljuset tillbaka 😍

Kommenterarens avatar

Finns här borta om du vill prata även om det var flera år sedan vi sågs ♥

Kommenterarens avatar

Ååh va härligt att du mått bättre! Blir så glad för din skull och hoppas det fortsätter så❤️ Underbara bilder, särskilt närbilden på dig är fantastiskt fin!
Kraaaam

Kommenterarens avatar

Kämpa på Elin! Så roligt att se att du skrev ett inlägg. Tack! GOD JUL! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *