Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Det är läskigt att sätta upp tavlor

 

Jag har fått en del kommentarer från er angående tavlor och hur svårt det är att sätta upp dem. Eller ja, inte själva spikandet i väggen, utan mer att få det att se fint ut. Jag tycker också det är svårt, för jag kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer bli med tavlorna på plats. Dessutom känns den tomma väggen lika läskig som ett helt vitt och blankt papper - var ska man börja?

Jag har testat både att göra en skiss i Photoshop innan och att slumpmässigt sätta upp tavlor och av någon anledning så blir det alltid bäst när jag bara sätter upp dem utan plan. Förmodligen för att jag inte har några förväntningar då. Det som blir det blir.

 

 

Just nu håller jag på att sätta upp tavlor på den tomma väggen över matbordet. Den väggen som är bland det första man ser när man kommer hem till oss. När man kikar ut från hallen, så är den rakt fram och det som händer på den kommer verkligen att märkas. Så väggen har verkligen känts ännu blankare och svårare att påbörja än alla andra väggar... haha.

Just nu hänger där John Bauers kända illustration av Tuvstarr och en tavla som jag fyndade (färdig i ram) second hand. På väg upp är en bild som jag like'ade en gång för flera veckor sedan inne på Angelica Rosengrens instagram. Hon är heeelt fantastisk på att fånga lantmyset och jag vill inget hellre än att dyka in i hennes bilder och vara med på solnedgångspromenader på stillsamma grusvägar och dricka varma drycker i den allt kyligare luften.

 

 

Sen vill jag ha minst en bild till. Liksom en fyrklöver av tavlor som bas och sedan kan jag bygga ut samlingen allteftersom jag hittar motiv som talar till mig. Gud vad jag älskar att dekorera hemmet!

<3

10 comments on “Det är läskigt att sätta upp tavlor”

  1. Ah, you have no idea how comforting it is to hear that you hate setting up boards/frames when being as creative as a person as you are, it gives me hope, haha!

  2. Tycker så himla mycket om dina inredningsinlägg jag med!
    Så inspirerande och supermysigt, du har det så fint! 🙂