Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min ostylade vardagsmorgon

 
 
 
Godmorgon vänner! Idag vaknade jag och upptäckte att jag hade ett litet, svart gruskorn i sängen. Det måste ha varit en pyttebit kol, för det var nämligen helt svart på lakanet på min sida av sängen och jag hade svarta streck kors och tvärs över hela rumpan och låren. Naaaajssss..... Har ingen aning om var den kom ifrån eller hur den hamnade i min säng, men nu fick jag i alla fall en anledning till att ställa mig och riva ur sängkläderna (som jag nyss bytte hehe...)
 
Detta inspirerade mig till att blogga lite om min ostylade vardag, för en gångs skull. Jag har nämligen ruggigt svårt att låta bli att flytta på saker som jag tycker stör i bild. Vi har dock väldigt mycket som "stör i bild" i lägenheten just nu. Så... låt mig visa upp det! Och berätta att jag känner en viss frustration över att flyttstöket aldrig tar slut...
 
 
Välkommen till byggarbetsplatsen:
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär har det sett ut i två veckor nu och lär göra i två veckor till, eftersom vi varit på gång att sätta upp hyllor i både vardagsrummet och kontoret, men misslyckats radikalt. Varken jag eller Filip är några direkta genier när det kommer till att sätta upp saker på väggen, nämligen... Och det gör ju inte saken bättre direkt. Jag menar: Jag kommer känna mig mer tillfreds med livet när det blivit ordning här. Men det blir inte ordning förrän vi satt upp hyllorna. Och hyllorna kommer inte upp förrän vi har en ledig dag tillsammans, vilket vi knappt har. Men när vi äntligen har en ledig dag, så måste vi först lyckas lista ut vilken jäkla borr vi ska borra med eller vilken expanderskruv som funkat på våra väggar. Vilket vi inte kan någonting om. Kan bli spännande hur detta utvecklar sig... :)))
 
Ja, det var mina tankar för idag. Ha en fin dag hörni :-*

17 comments on “Min ostylade vardagsmorgon”

 1. förstår hur du känner, det här med att bo i flyttkaos! Vi har bott i flyttkaos i 3 veckor snart, fick influensa direkt när vi flyttade in och sedan tänkte vi "det är ingen idé att packa upp innan vi vet om vi ska flytta igen snart". Snart flyttar vi till Tyresö! 😀 😀 😀 så pepp!

 2. Alltså känner igen mig SÅ väl det här med hyllor xD varken jag eller sambon har orkat ta tag i att sätta upp hyllor efter att vi flyttade i oktober :S 😀 vi håller fortfarande på att landa i att inte behöva bo i andra hand (skyller vi på).
  Hoppas du får en superdag i solen! Sthlm visar ju verkligen sin vackra sida nu!
  Kram!

 3. Förstår den där känslan att man kommer till ro när allt är i sin ordning. Men nu är det ju någonting att se tillbaka på och känna "GUUU VA SKÖNT att det är klart", speciellt när det är dokumenterat. Gjorde alltid så när jag var liten och skulle städa rummet. Fotograferade rummet, städade och fotograferade igen. Minns att jag la ut det någon gång på bilddagboken också, hahahah!!
  Förresten, nu har jag köpte ett sirui stativ 😉 😀 😀

 4. Elin! Det här ärliga och vardagliga inlägget visar bara hur otroligt duktig du är på att fotografera. Trots saker som stör är bilderna riktigt bra komponerade! Din konstnärssjäl lyser igenom 🙂

 5. Klickade in på forever 21 och där fanns liknande kofta!! Redan på väg hem till mig! Tack så mycket!! ???

 6. Hej jag bara undrar vart har ni köpt eran soffa och vilken modell är det? <3 Älskar den! Jag och min sambo letar ny soffa och jag blev så kär i eran när jag såg den nu på bild. Kram Sofia <333 Du är den bästa bloggaren och youtubern jag vet!!

 7. Hej jag bara undrar vart har ni köpt eran soffa och vilken modell är det? <3 Älskar den! Jag och min sambo letar ny soffa och jag blev så kär i eran när jag såg den nu på bild. Kram Sofia <333 Du är den bästa bloggaren och youtubern jag vet!!

 8. Tycker om att se dina vardagsbilder! Men förstår hur det känns när man lever i det... men efteråt är det faktiskt roligt att ha bilder på hela processen! Säg bara till om ni har några borrfrågor (min man är nog expert efter ett antal flyttar?)!
  Hoppas ni får en jätteskön helg!