Supercat Zoey

19
Ni vet ju att jag är en riktig crazy-cat-lady. Utan katt. Så när en av mina vänner frågade mig om jag ville vara
kattvakt medan de är i Spanien, så sa jag såklart ja på direkten haha. Säg hej till Zoey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D mark IV + Canon EF 35/2 IS USM. Tamron 85/1,8 VC
 
 
Det är första dagen idag, så Zoey tycker att det är lite märkligt att jag är här och inte hennes husse och matte. Och jag tycker att det är lika märkligt för att jag är ensam hemma i en lägenhet där jag inte brukar vara ensam hemma. Haha. Men vi vänjer oss nog snart!
 
Det känns spännande i alla fall, för det är första gången som jag, på riktigt, provar på att vara storstadsbo. Jag bor ju i en förort söder om stan, så där är det ju lite som att bo i en småstad, även om jag säger att jag ”bor i Stockholm”. Men nu bor jag alltså tillfälligt mitt i smeten. For reaaallzzz. Jag invigde genom att knalla över gatan och köpa pizza. Sicken lyx! Funderar på att beställa Foodora bara för att jag kan. Fast nä. Jag måste ta tillfället i akt nu när jag har ugn, för det har jag inte hemma! :))
 
Hoppas ni har en mysig kväll <3

19 responses to “Supercat Zoey

 1. Alltså helt allvarligt, sötaste katten!
  Och finaste lägenheten!

  Var tvungen att gå in och följa "Zoeys" Instagram när jag såg din insta story idag <3 bilden där hon sitter i diskhon är ju priceless haha!

  Hoppas allt går bra med kattvakteriet 🙂

  /Ellen.

 2. MEN AWWW vad SÖT haha 🙂 jag är DA original crazy cat lady och har själv två urgoa kattsyskon Brorsan och Pärlan. De har tom vart med i GP bostad som jag bloggar för snacka om born cat stars haha 🙂 Katter är bara bäst hundar kommer inte ens close 🙂

  Idag är det top 10 Instagram mode på bloggen:)

  Ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.