När alla andra flyr in, springer jag ut

Några bilder från idag, när jag skuttade runt i ösregnet <3
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 135/2 L USM
 
 

För två veckor sedan var jag ledsen för att jag inte ville att sommaren skulle vara över. Jag ville inte att jag redan skulle ha tagit mitt sista dopp i sjön och jag ville vara barfota många veckor till. Men som alltid så behöver man bara vänja sig vid tanken, så inser man att man faktiskt ser väldigt mycket fram emot hösten.

 
När jag gick hem från bussen igår, så stannade jag till och bara log upp mot trädkronorna, för att jag såg att lönnlöven hade börjat rosta i kanterna. Det är så fint! Jag ser så mycket fram emot att få gömma mig i varma koftor framöver och lyssna på medan regnet smattrar mot rutan. Har så jäkla mycket idéer på sådant som jag vill fota och kan liksom inte vänta på att förverkliga dem!
 
Hösten, du är så välkommen <3

26 kommentarer

Kommenterarens avatar

Åh så fint, du är så duktig på att se det fina i det lilla!

Kommenterarens avatar

Hej Elin. Jag kommer gå en fotokurs via ABF med start 11 sept i Tyresö (varannan måndag), 6 ggr inriktning naturfoto. Cirkelledare Eva Pettersson ifrån Tyresö Fotoklubb (som jag varit med sen i Maj 2017. Ska på fotoutflykt till Nyfors (långa slutartider) 7 oktober och foto utflykt till Torö – fota soluppgången 11 november, Torö sandstrand. Jag längtar också när höstlöven få sina mångskiftande färger. Så fantastiskt inspiration man får av dig. @gjershans häls Hasse

Kommenterarens avatar

Så himla fint! Det finns ju himla många bra saker med hösten, de är bara så lätta att glömma bort för att man fastnar med hjärtat i sommaren. Jag ser fram emot alla gula löv och den där klara, kalla höstluften som gör det riktigt lätt att andas.

Tack för att du påminde mig 🙂

/Ellen.

Kommenterarens avatar

Jag håller helt med! Augusti är lite av en klurig månad för mig, jag går runt med separationsångest från sommaren men så vips är september här och helt plötsligt känns det supermysigt att hösten är på väg <3

Kommenterarens avatar

Men asså höstkänsla deluxe av dessa bilder, så mys! Älskar speciellt den längst ner till höger!

Kommenterarens avatar

Jag ser så fram emot hösten <3 älskar regniga dagar lika mycket som jag älskar klara krispiga soliga dagar. Tända ljus, läsa böcker i soffan under en filt och kolla massa serier.

Kommenterarens avatar

Jag är precis som dig, först lite ledsen over att sommaren är slut och sen ORIMLIGT taggad på höstregn, det guldgula ljuset, te och mysiga stickade tröjor.
Och grattis till nomineringen till influencer-priset!!

Kommenterarens avatar

Har följt dig i väldigt väldigt många år (eller eh, nu fick jag oss båda att låta gamla haha) och även om du alltid har inspirerat mig så ger du mig verkligen som mest nu. Vill till exempel VERKLIGEN (!!) åka till medeltidsveckan och du påminner mig även att utnyttja allt som finns i naturen (även när det inte är sommar längre hehe) (cries in corner). Massa kramar till dig!

Kommenterarens avatar

Haha! Ååååh! Så himla roligt!! Och TACK! Blir så himla glad <3 <3 kram!

Kommenterarens avatar

Vackra bilder! Känner mig inte helt taggad på hösten än däremot, jag får nog jobba lite mer på det??

Kommenterarens avatar

Hej
Jag undrar vad musiken heter eller låten som var i denna video på youtube i början
Jag brukar inte vara rädd för skogen , men

Den var så bra blev alldeles lugn i kroppen

Kram Kajsa

Kommenterarens avatar

Åh hoppas jag kan smittas av din känsla inför hösten!? Brukar också uppskatta det mysiga med hösten, tända ljus..att allt börjar lugna ner sig…men känner inte riktigt så än!
Men så fint du har fångat hösten på bilderna! Regnet, rönnbären, löven, o du lyckas verkligen fånga känslan!:)
Hoppas du har en skön helg nu!

Kommenterarens avatar

Du får mig att slita i håret av inspiration så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag älskar dessa regnbilder MEN jag vill ju inte att kameran ska bli blöt, haha! Vad finns det för utrustning för att fota i regn?

Kommenterarens avatar

Men åh tack så mycket!! :’) <3 Du kan göra som jag gjorde när jag tog dessa bilder – sätta fast kameran på ett stativ och tejpa fast ett paraply på stativet så att det precis täcker kameran (och ditt huvud får plats under hehe) :-* Om det bara regnar lite så kan du trä på en genomskinlig plastpåse på kameran (med öppningen vid linsen framme på objektivet 🙂

Kommentera