WOW JAG VANN?!

”Årets kreatör har bemästrat både fotokonsten och ordets styrka under de senaste tio åren.
I år har vi fått se henne ta sig an videoformatet med stort hjärta och passion på ett helt nytt sätt.
Hon går sin egen väg i både bäerättande och i visuell stil och i det inspirerar hon andra att bli bättre i sitt eget hantverk”
 
 
 
 
 
Som jag skrev igår så trodde jag verkligen inte att jag skulle vinna. Finns inte ord som beskriver hur chockad jag blev när Kristin Lagerqvist sa mitt namn. Blev så jäkla glad! Det är så svårt att se det man skapar utifrån, så ett sånt här pris betyder allt! Aaaaah! <3 <3 <3
 
Och tack alla som skickat grattis! Blev fullständigt bombad på instagram och tack till alla mina fina vänner som var på plats, helt fantastiska, gulliga, omtänksamma och härliga, som vanligt! Tack för en sjukt vacker glasstatyett, som kommer stå och glänsa i min hylla, intill min Blogawards-statyett från 2009. Tack till Filip, (som var så jäkla stilig igår) som får mig att känna mig kickass varje dag. Tack till alla er som följer, som skriver så fina kommentarer varje dag och som får mig att orka kämpa vidare, även om jag själv inte alltid känner att det jag gör är så bra.
 
Igår shake’ade jag loss så hårt på dansgolvet så att en av mina ringar flög av. Och jag tappade ett örhänge, i någon av mina hårsväng’om’ar, som förmodligen ligger kvar där framför scenen bland konfetti och ballonger.
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara

68 kommentarer

Kommenterarens avatar

Grattis Elin! Det är du så värd, fortsätt göra din grej och inspirera alla som har och kommer fortsätta följa dig! Du är grym!

Kommenterarens avatar

Grattis Elin! Du är verkligen verkligen värd det! Det är så härligt att följa dej och din resa ❤

Kommenterarens avatar

WOOHOOO!

Jag har redan bombat dig på Insta – MEN GRATTIS IGEN!

Motiveringen var verkligen SPOT ON. Utvecklingen som du konstant gör, är helt otrolig! Älskar ditt driv <3

Du är en av mina stora inspirationer, det ska du veta.

/Ellen.

Kommenterarens avatar

"…helt övertygad om att jag inte kommer vinna…" Bah! Du är SÅ JÄKLA GRYM!! Välförtjänt! Ett stort grattis!! 🙂

Kommenterarens avatar

Haha! För mig gör jag ju inget speciellt, så det var så svårt att tro ? Tack!! <3

Kommenterarens avatar

Woohuuuuu!!!! Stort grattis!!!!! Så glad för din skull ??? du är och har varit min största inspirationskälla under dessa 10 år ?

Kommenterarens avatar

Det är så jäkla coolt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! ?❤️ Taaack!!!

Kommenterarens avatar

WOW VA KUL!!!! GRATTIS!!!! DU FÖRTJÄNAR DET SÅ HÅRT!!!!!

Kommenterarens avatar

Grattis, grattis, grattis!
Igår när du skrev att du inte trodde du skulle vinna så kände jag det på mig, att du skulle göra just det. Så glad för din skull, 🙂

Kommenterarens avatar

grattis gånger 1000 Elin! Sån himla skön boost och bekräftelse att du verkligen gör ett grymt jobb, kan jag tro 😉 Njut av äran och var såå stolt! Kram!

Kommenterarens avatar

TACK så jättemycket Isa!! <3 Ja verkligen så! Känns helt fantastiskt <3 <3

Kommenterarens avatar

Grattis fina Elin! <3 Det är du verkligen värd! Du lägger ner så mycket tid, energi och kärlek i ditt jobb och det märks! <3 Kram!

Kommenterarens avatar

STORT GRATTIS! Så kul att äntligen få hälsa på dig IRL efter flera år av internet-följe. Njut av erkännandet!! Kram! <3

Kommenterarens avatar

Hi Elin, I wanna say congratulations to you.. I read your blog and you mybe do not know but you are an inspiration. I like very much you blog. Again congratulations!

Kommenterarens avatar

Wow, grattis!
Kommer ihåg att jag kollade din blogg en hel del "i början", men så slutade jag läsa bloggar ett tag. Himla coolt att komma tillbaka och se vad långt du kommit inom detta! 😀

Kommenterarens avatar

Så utrolig utrolig fortjent. Kan ikke huske når jeg startet å lese bloggen din, men det er mange år siden. Og det er takket være den jeg forbedrer meg på fotografering hele tiden. Så tusen takk Elin, og gratulerer med prisen 🙂

Kommenterarens avatar

Stort grattis! Det var så himla kul att träffa dig under galan. Snacka om att jag kände mig starstrucked. <3 Haha, gör det fortfarande. =D Så välförtjänt vinnare till priset <3

Kommenterarens avatar

Åhhh va roligt!!! Grattis Elin!! Du är så värd det! Du är en av mina största inspirationskällor! Inspirerar mig till att fortsätta fota och lära mig, även om det ibland känns som att man inte kommer någonvart! Så tack för att du inspirerar och för att du delar med dig av din kunskap!
Grattis igen!!!

Kommentera