Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

WOW JAG VANN?!

"Årets kreatör har bemästrat både fotokonsten och ordets styrka under de senaste tio åren.
I år har vi fått se henne ta sig an videoformatet med stort hjärta och passion på ett helt nytt sätt.
Hon går sin egen väg i både bäerättande och i visuell stil och i det inspirerar hon andra att bli bättre i sitt eget hantverk"
 
 
 
 
 
Som jag skrev igår så trodde jag verkligen inte att jag skulle vinna. Finns inte ord som beskriver hur chockad jag blev när Kristin Lagerqvist sa mitt namn. Blev så jäkla glad! Det är så svårt att se det man skapar utifrån, så ett sånt här pris betyder allt! Aaaaah! <3 <3 <3
 
Och tack alla som skickat grattis! Blev fullständigt bombad på instagram och tack till alla mina fina vänner som var på plats, helt fantastiska, gulliga, omtänksamma och härliga, som vanligt! Tack för en sjukt vacker glasstatyett, som kommer stå och glänsa i min hylla, intill min Blogawards-statyett från 2009. Tack till Filip, (som var så jäkla stilig igår) som får mig att känna mig kickass varje dag. Tack till alla er som följer, som skriver så fina kommentarer varje dag och som får mig att orka kämpa vidare, även om jag själv inte alltid känner att det jag gör är så bra.
 
Igår shake'ade jag loss så hårt på dansgolvet så att en av mina ringar flög av. Och jag tappade ett örhänge, i någon av mina hårsväng'om'ar, som förmodligen ligger kvar där framför scenen bland konfetti och ballonger.
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara
Spara
Spara

68 comments on “WOW JAG VANN?!”

 1. Grattis Elin! Det är du så värd, fortsätt göra din grej och inspirera alla som har och kommer fortsätta följa dig! Du är grym!

 2. WOOHOOO!

  Jag har redan bombat dig på Insta - MEN GRATTIS IGEN!

  Motiveringen var verkligen SPOT ON. Utvecklingen som du konstant gör, är helt otrolig! Älskar ditt driv <3

  Du är en av mina stora inspirationer, det ska du veta.

  /Ellen.

 3. "...helt övertygad om att jag inte kommer vinna..." Bah! Du är SÅ JÄKLA GRYM!! Välförtjänt! Ett stort grattis!! 🙂

 4. Woohuuuuu!!!! Stort grattis!!!!! Så glad för din skull ??? du är och har varit min största inspirationskälla under dessa 10 år ?

 5. Grattis, grattis, grattis!
  Igår när du skrev att du inte trodde du skulle vinna så kände jag det på mig, att du skulle göra just det. Så glad för din skull, 🙂

 6. grattis gånger 1000 Elin! Sån himla skön boost och bekräftelse att du verkligen gör ett grymt jobb, kan jag tro 😉 Njut av äran och var såå stolt! Kram!

 7. Grattis fina Elin! <3 Det är du verkligen värd! Du lägger ner så mycket tid, energi och kärlek i ditt jobb och det märks! <3 Kram!

 8. Å grattis Elin, du är SÅ värd detta pris, du är absoluuuut min favoritblogg sedan länge 😀 GRATTIS!!

 9. Hi Elin, I wanna say congratulations to you.. I read your blog and you mybe do not know but you are an inspiration. I like very much you blog. Again congratulations!

 10. Wow, grattis!
  Kommer ihåg att jag kollade din blogg en hel del "i början", men så slutade jag läsa bloggar ett tag. Himla coolt att komma tillbaka och se vad långt du kommit inom detta! 😀

 11. Så utrolig utrolig fortjent. Kan ikke huske når jeg startet å lese bloggen din, men det er mange år siden. Og det er takket være den jeg forbedrer meg på fotografering hele tiden. Så tusen takk Elin, og gratulerer med prisen 🙂

 12. Stort grattis! Det var så himla kul att träffa dig under galan. Snacka om att jag kände mig starstrucked. <3 Haha, gör det fortfarande. =D Så välförtjänt vinnare till priset <3

 13. Åhhh va roligt!!! Grattis Elin!! Du är så värd det! Du är en av mina största inspirationskällor! Inspirerar mig till att fortsätta fota och lära mig, även om det ibland känns som att man inte kommer någonvart! Så tack för att du inspirerar och för att du delar med dig av din kunskap!
  Grattis igen!!!