Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vecka 39 | 2017

Den här veckan har jag varit kattvakt! Och haft den årliga feberförkyldningen som alltid kommer i september..
 
Ögonblick från min vecka
Måndag. Jag flyttade in hos min kompis Annika för att vara kattvakt åt Zoey!
 
Vi startade dagen med en photoshoot i vasken. Haha.
 
Försökte jobba... haha
 
Fint var det här!
 
Tisdag. Jag och Filip käkade glass i solskenet!
 
Sen hängde han med mig till mitt tillfälliga hem 🙂
 
Zoey var en gullis!
 
Jag var otroligt frusen, hade ont i hela kroppen och var väldigt yr. Feber hej!
 
Medicin!
 
Onsdag. Blev snabbt snordålig och har legat såhär i soffan typ hela veckan.
 
 Bästa sjuksällskapet <3
 
Syrran kom också förbi och höll mig sällskap. 🙂
 
Försökte mig på att göra avokadotoast med pocherat ägg till oss på morgonen - det blev slabbigt :))
 
Hellu!
 
Bästa sjuksällskapet, som sagt <3
 
 
Lördag. Jag orkade gå ut en lien sväng för första gången sen jag blev sjuk. Snörvel snörvel.
 
SÅ. MYCKET. HÖST?! Stanna tiden!!
 
Så fint <3
 
Mycket kattbilder den här veckan, haha...
 
Söndag. Jag och Filip var båda sjuka och vi ägnade dagen åt att spela spel och kolla på TV <3
 

 
Saker jag tänkt på
» Att det ska bli intressant att börja springa igen efter att ha varit både extremt trött och sjuk under väldigt många veckor. Kommer att vara som att börja om på nytt, så jag får väl använda mig av mina egna tips för att inte gå ut för hårt i början (vilket säkert är lätt hänt nu när jag vet hur snabbt det gick i början av sommaren, när jag var på topp.. 5km lär inte gå på 25min nu om man säger så.. haha...)
 
» Att jag blir gaaaaalen på rethostaaaaan!!! Speciellt när jag är jättetrött och bara vill sova.
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Phil Chester. Har följt honom på instagram hur länge som helst, men det är på den senaste tiden som jag verkligen tänkt att "shiiiit vad han tar mysiga parbilder", varje gång jag scrollat förbi honom i flödet. Älskar speciellt att han har många väldigt spännande, men väldigt naturliga poser. Såna som det känns som att man inte sett någon annanstans. Gillar!
 
» Istanbul brädspel. SÅ roligt spel! (Se sista bilden i inlägget). Jag är en sån person som tröttnar om spelet blir för invecklat eller svårt att spela, så när Filip packade upp lådan med alla speldelar och började bläddra igenom reglerna så kände jag bara att "hjälp, det här kommer ta hela dagen". Men när vi väl började spela så var det förvånadsvärt lätt att komma in i det och förstå hur man skulle ta sig igenom spelet. Spelet är otroligt genomtänkt, verklighetstroget och sjukt roligt att spela. Det bästa är att man inte behöver vara mer än 2 personer om man inte vill (men det går att vara upp till fem spelare) och det går även att variera spelplanen för att göra det lättare eller svårare att ta sig i mål. Recommend-recommend!

 
 

Förra året...? Då hade jag inte lust att fota till min veckosammanfattning för att skärmen på min telefon var helt spräckt, så jag såg knappt vad jag tog bild på. Glad att jag slipper det nu haha...
Spara
Spara
Spara

17 comments on “Vecka 39 | 2017”

  1. Jag har ofta blivit positivt överraskad när jag varit sjuk eller av någon anledning haft två-tre veckors uppehåll från springandet. Första rundan jag är ute på efter lång vila brukar gå jättebra 🙂 Någon gång fick jag nytt personligt rekord och allting, så jag är superglad efteråt och tänker att jag absolut inte behöver oroa mig i de där glappen 😉 Hoppas det går bra för dig! <3

  2. Så mysiga bilder? hoppas du blir frisk snart!
    Kanske känns som att du får börja från början med löpningen men jag har hört att om man varit tränad så kommer man mycket snabbare in i det igen efter ett uppehåll! (Än om man är helt nybörjare)

  3. Alltså jag dör för Zoey! älskar hur skeptisk hons er ut när hon sitter på din ritplatta, verkligen den här "tror du att du ska jobba eller??"

  4. Älskar bilden med katten i vasken och bara öronen sticker upp! Eller när hon hänger vid Filips dator, man ser henne knappt men hon har stenkoll på sina nya inneboende 😉

  5. Vad tråkigt att du varit sjuk, men skönt att du är på bättringsvägen! 😀

    Katten är ju bara för söt, verkar vara riktigt sällskapssjuk 😀