Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min önskelista 2017

 
 
 
3. Ultra-låga glas 22cl, Lagerhaus
4. Ljusgrå morgonrock. H&M Home
5. Sil i rostfritt stål, behöver inte vara någon speciell
6. VINRÖDA TYGER!

a) Kläde 3m, Korps

b) Vadmal 1,5m, Korps

8. Rapid Limpistol CG270 12MM + Lim. Bauhaus (eller annan byggaffär)
9. Bloomingville Sandrine L Tallrik. x 2, Rum21 eller Åhlens
10. Ögonbrynstatuering (3D)
 
 
Hej mamma, pappa, syrran, Filip osv... här kommer årets önskelista som jag lovat (hehe). Det känns så märkligt att sitta och skriva en önskelista.. Det känns inte alls som att det är december snart - eller att jag ska börja julpynta imorgon. Även om jag och Filip bakat lussekatter och lyssnat på julmusik idag.
Julkänslor har jag absolut haft, men det känns fortfarande som att det är såååå låååång tid kvar?! Haha
 
Ps. Hittade tre gamla bilder från julen 2012 och 2014. Är fortfarande SÅ ledsen över att den här fakepälskantade ponchon är spårlöst försvunnen?! Har ingen aning om var den tog vägen. Har jag gett bort den till någon och sen glömt bort det? Eller ligger den i mammas och pappas förråd någonstans? Det var så mysigt att skutta runt där i den där outfiten. Förmodligen den enda av mina outfits innan 2013 som jag so bad vill bära igen ?
 
 
 
 
 
 

7 comments on “Min önskelista 2017”

  1. Åh jag tittade på precis dedär glasen på lagerhaus då jag var där sist! De finns med guldstänk på också vilket jag tyckte var jättesnyggt!

  2. Hej
    Nu har jag funderat länge. Tror jag är sist ut om detta. Men typsnittet på ”2017 önskelista” på första bilden. Vad heter den? 🙂

    1. Jag har lagt mycket tid på att hitta det perfekta typsnittet som passar mig och det jag jobbar med och det har blivit lite av "mitt brand" så att säga, så jag vill inte skriva ut det här. Då förlorar det ju sitt unikum. Känns supertrist att svara så, för jag brukar vara generös med så mycket jag bara kan. Men här (precis som med musiken jag använder i mina Youtubevideos, som jag lagt otroligt mycket tid på att hitta för att få den perfekta stämningen) känner jag att jag tyvärr måste vara egoistisk <3 Allt finns ju att hitta på nätet, så de går ju att nå om man pallar leta som jag gjort. Sorry för träligt svar! Kram!

  3. Vart totalt kär i outfiten med ponchon!! <3 Såg en liknande i affären Manhattan på Drottninggatan för bara någon dag sedan. 🙂