Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Får jag inspirera och lära er ännu mer?

 
 
 
 
Vänner! Vet ni? Jag har skaffat Patreon! Och vad är Patreon då, tänker kanske ni? Det är en sida där man som följare kan stötta sina favoritkreatörer genom donationer, så att vi kan satsa ännu mer på vårt skapande och på så sätt inspirera er ännu mer. Det här kommer bli så fasligt jäkla kul!
 
Det finns så många större projekt som jag velat genomföra och så många önskemål på videos/inlägg från er, som jag inte kunnat genomföra på grund av brist på tid. Mer stämningsfulla kortfilmer på Youtube till exempel. Mer tutorials. Jag vill ordna en plåtning med sagotema, med magiskt vackra klänningar - och ta med er på den behind the scenes. Antingen live, så att ni får se hela processen "oklipp" från början till slut - eller i en omfattande film med mycket detaljer.
 
Men för att kunna göra det så behöver jag all stöttning jag kan få. Det skulle hjälpa mig att kunna skifta fokus från att jaga samarbeten för att kunna gå runt som människa - till att skapa det jag älskar att skapa och att skapa ännu mer för er - det ni vill se.
 
 
 
 
 
 
Som läget är nu, så finns det två vägar att gå om man vill stötta mig och hänga med på nya, häftiga Nevnariska äventyr och det ena är att du för $10 prenumererar på mig varje månad (precis som du gör med t.ex. Spotify, Photoshop, Cmore, HBO, Storytel m.f.) och då får en plats i ett inspirations-pepp-boost-utbildnings-program-med-extra-allt-Elin.
 
 
Det här får du (!!) i mitt $10-community:

- Plats i min slutna Facebookgrupp. Där du har direktkontakt med mig.

- Foto- & Videotips. På allt från vilket som är det bästa filtret när du redigerar film till hur jag tänker kring att skapa stämning i sina bilder. Sådant som jag aldrig tidigare delat med mig av.

- Slutna livestreams. Där jag svarar på era frågor och hänger med er i gänget! Som en onlinefika kreatörer emellan <3

- Extra videos! Där jag delar med mig av mina erfarenheter (bra och dåliga) kring foto/film/entrepenörskap. Väldigt transparent. Ni får rösta fram vilka ämnen som ni vill att jag ska ta upp och det kan handla om allt från prissättning (frågan som det alltid är en massa mystik och hemlighetsmakeri kring) till hur man når ut till kunder.

- Bildkritik. Ni kan lägga upp bilder i ett album och jag väljer då och då ut en eller flera bilder som jag ger kritik på i gruppen - lär er av varandra och utvecklas! Bildkritik är något som jag aldrig gett tidigare, men som jag nu alltså bara kommer ge i den här gruppen. Passa på - det är väldigt utvecklande :-*

- Giveaways. Jag tävlar ut mina bilder som signerade prints! (Prints har jag heller aldrig sålt/tävlat ut förrut, så ni kommer äga de absolut första upplagorna).

- Styr innehållet i mina kanaler. Rösta/önska vilka videos eller tips ni vill att jag ska dela med mig av på min Youtubekanal/blogg i framtiden.

- Sneakpeaks. Ni får en förhandstitt på sådant som jag jobbar med, innan jag släpper det i mina kanaler.

 
Känner du inte att mitt community är något för dig, eller att du helt enkelt har råd, men ändå vill stötta mig, så finns möjligheten att donera från $1 och uppåt (du bestämmer). Många bäckar små, som man säger. <3

Här hittar ni min Patreon-sida! <3

 
 
 
 
 
 
Oavsett om du väljer att gå med i mitt community, om du donerar några kronor eller om du står över, så är jag så sjukt tacksam för att ni finns här hos mig och alltid like'ar mina inlägg och kommenterar så fint. Ni sätter verkligen guldkant på mitt liv och det finns liksom inte ord.
 
Jag vill verkligen fortsätta inspierera. För det är en sån underbar känsla! Att få andra att få bättre självförtroende, fler idéer och mod att satsa. Leva våra drömmar <3
 
 
 Vill ni höra mig berätta mer, så har jag även gjort en video om detta på min Youtubekanal:
 
 
 
 
Massa massa kramar! <3
Spara
Spara
Spara
Spara

6 comments on “Får jag inspirera och lära er ännu mer?”

  1. Oh! Detta ska jag absolut titta på. Hörde Linda snacka om detta i sin podd. Har innan dess tänkt att det känns konstigt. Men efter att ha hört varför det kan vara bra att betala för innehåll. Allt kreatörer kan frigöra mer tid till att göra exakt det som de vill göra och inte vara lika styrda av att få in annonspengar.

    Vi kommer nog garanterat ses på Patron <3

  2. Men vad spännande! Har följt dig så himla många år så det känns som en självklarhet att gå med! Gud va roligt 😀
    Ta hand om dig 🙂