Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Löpnning, sömnad & en medeltidsmarknad

 
Min senaste vlogg!
 

8 comments on “Löpnning, sömnad & en medeltidsmarknad”

 1. Hej Elin!
  Jag har följt din blogg och dina vloggar ett bra tag nu! Tror det är över två år nu.... (Tiden går väldigt fort)
  Men jag själv är så himla taggad inför att åka till Gotland v.32. Är inne på mitt fjärde år och den veckan har blivit min semestervecka varje år, min heliga vecka!
  Och varje gång du lägger ut filmer eller bilder på allt du skapat som har med historiska ting ger mig en hel energi kick och en bra skopa med inspiration! Älskar att se hur du syr nya saker och hur du utvecklas i dina projekt. Historiskt som nutida projekt.
  Stor kram till dig.

 2. Elin, kan du inte berätta mer om ditt träningsschema och din kost? Har du ändrat något i din kost sedan du började ditt 8-veckorsprogram? Hur tuff var resan till att kunna springa en mil? Önskar så innerligt att jag hade motivation till att sluta äta socker och såsa i soffan och börja äta bra mat och vilja dra ut och springa... är i så dålig form att jag flåsar som en tok efter att ha behövt löpa de 100 meter till spårvagnen varje morgon. Vill må bra och ta hand om min kropp, men kommer liksom inte igång. Har du några tips?

  1. Rolig fråga! Detta ska jag absolut prata mer om! Det är dessutom något som jag brinner väldigt starkt för just nu och jag önskar verkligen att jag kunde ge alla den lilla extra kicken att ta sig ur soffan, bara för att få känna den här känslan som jag känner just nu när jag är ute. Ska knåpa på ett inlägg eller två! Publicerar så fort jag fått ihop något :-*

 3. Hej Elin!
  Jag skulle precis som Lovisa skrev i kommentaren ovan vilja veta mer om ditt träningsschema och kost. Skulle va jätte kul och inspirerande om du kunde göra ett inlägg eller en vlogg om just din träning och kost. Hur du gjorde för att lyckas nå ditt mål osv. Jag har haft nyårs löften i många år om att jag ska börja ta hand om mig själv mer och kunna springa en mil. Jag har jätte svårt dessutom att gå upp tidigt på morgonen men jag skulle så gärna vilja börja ta en morgon tur vid 5-6 tiden. Det är en så magisk tidpunkt som man så lätt missar. Har nu några tips?

  Kram Anna