Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Så var min födelsedag!

 
Filmad med Canon EOS 5D Mark IV + Canon Legria Mini X
Redigerad i Adobe Premiere Pro CC
 
 
I lördags fyllde jag 29 år! Sista året som tjugo-någonting har kickats igång 😉
Nä men som jag tror att jag skrivit en annan gång: Min åldersnoja har försvunnit mer och mer ju närmare trettio jag kommit. Den var störst som 25-åring, vilket ju är rätt absurt? Livet började ju när jag fyllde tjugofem. Nu blir det bara bättre och bättre! Sen vet jag inte om det kanske hjälper att ha en pojkvän som är 4,5 år yngre? Det känns ju som att vi är lika gamla, så... Haha.
 
Nädå. Men någonting som jag istället nojar över är att tiden går så fasligt fort? Månaderna flyger förbi och jag fattar ingenting. Det är inte jobbigt för att jag blir äldre, utan för att man inte hinner med någonting längre? Vart tog maj vägen liksom? Det är ju bra på det sättet att man tar sig förbi trista saker väldigt fort, men samtidigt är det ju väldigt ledsamt att tänka på att sommaren kommer vara över på en blinkning (nej jag vet, jag ska inte tänka så, men man kan ju inte låta bli).
 
Jag trodde att tiden skulle gå långsammare om jag minskade på aktiviteterna i mitt schema, men jag har faktiskt inte märkt någon skillnad alls! Nästan tvärt om. Tiden flyger oavsett. Förmodligen för att jag aldrig har långtråkigt längre - inte ens bilresan hem från skara på 4 timmar gick långsamt haha!
 
Hoppas ni har en fin vecka! <3
 

8 comments on “Så var min födelsedag!”

  1. Tusen grattis i efterskott till dig! Jag håller helt med dig om att det känns som att tiden bara flyger förbi fortare och fortare ju äldre man blir. Vi får ta till vara på tiden 🙂

  2. Åh, lipade som fan när du visade kattstatyn och pratade om Ada! Gått sju veckor (i morgon) sedan min vovve fick somna in, och inte en dag utan att jag gråtit.