Vecka 26 | 2017

23
Denna vecka har jag varit på…. ISLAND! Eller okej, jag är fortfarande på plats på sagornas ö!
 
Ögonblick från min vecka
Jag, beredd för en tur med flyget sent i söndags kväll.
 
 Finns det något vackrare än att flyga mitt i solendgången?!
 
På Island väntade ännu en bröllopsworkshop med min bestie, Love By Emelie, där jag var med och bland annat höll en redigeringskurs!
 

Vi har roadtrippat genom Islands makalösa landskap…

 
 …badat i lupiner…
 
…fotograferat med Islandshästar…
 
…och på varje location har vi haft med oss våra grymma modeller; Isak & Manda!
 
Vid ett av vattenfallen fick vi publik; ett sött gäng med glada tanter! ?
 
Vi bodde allihop i en jättemysig stuga med otroligt vacker utsikt!
 
ISLAND! <3
 
Jag testade att köra på bältesväskor (mina är från Think Tank) istället för vanlig kameraväska – det var en hit! Kände mig så FRI!
 
Glad tjej i solnedgången (vid midnatt! Det är ljust här hela nätterna igenom).
 
Det var såklart mycket kameror överallt… och jag lekte florist och skapade min första brudbukett (som då användes på workshopen)
 
  Gick runt här med gåshud och lyssnade på Sagan om Ringen-musik :’)
 
 
Saker jag tänkt på
» Min dator var med om en ordentlig olycka på vägen till Island. En flaska med vin (som egentligen inte var min ens en gång, jag förvarade den bara så länge) fick korken avskjuten pga trycket när planet lyfte från Arlanda och allt innehåll läckte ut i ryggan jag hade som handbagage. Ryggan, där jag hade alla mina allra käraste ägodelar. Kameran och objektiven klarade sig lyckligtvis pga att jag förvarade dem i mina mer eller mindre vattentäta bältesväskor (som jag har på mig 4 bilder upp), men skärmen på laptopen tändes aldrig igen… Fick som tur är ut alla filer jag hade på datorn tack vare att det gick att koppla den till TV’n en stund. I skrivandets stund går inte ens det. Så lånar Emelies dator nu för att iaf få upp min veckosummering <3
 
» Att när såna här trista och olyckliga saker händer, så försöker jag alltid tänka ”hur stor betydelse kommer det här egentligen ha om en vecka/en månad?”. Som för att skjuta bort alla negativa tankar som uppkommer när man är ledsen och känner att man har världens sjukaste jävla otur. Det funkar i alla fall lite och oftast på det mesta.

 
» Att för varje gång jag kommer tillbaka till Island, så älskar jag bara detta landet ännu mer! WOW alltså <3 Sjukt kul också när jag börjar hitta här! 😀
 
 
 
Tips, favvisar och annat kul

Har inte riktigt hunnit tänka på några favvisar denna veckan <3

 
 

Förra året...? Då var jag också på Island med Emelie! 😀

23 responses to “Vecka 26 | 2017

 1. Island lockar allt mer och mer. Får nog åka upp på min "Bucket List" 🙂
  Sjukt trist med din dator.
  Må gott. Hälsningar från ett blåsigt Göteborg.

 2. Oj! Vilken otur med datorn, men tur i alla fall att du hann få ut dina filer innan den slocknade helt. Jag hade blivit helt förstörd, men man får väl försöka tänka på att det bara är en materiell grej liksom…

  Jag var på Adidas-affären i Stockholm och skulle titta på de svarta adidas-byxorna som du har på översta bilden. De fanns inte inne så jag provade ett annat par som var lite tightare i benen enligt tjejen som jag pratade med, för att få rätt storlek att beställa online. Undrar bara hur dina sitter i midjan? Högt, lågt, mittemellan? 🙂 Funderar på att beställa dem men gillar verkligen inte byxor som sitter lågt i midjan. Blir så nojig för att visa "the crack" när jag böjer mig eller hukar. O.o

  /Ellen.

 3. I need to åka till Island. Såg en film på Netflix om två st som flyger till Island och överlever en armageddon.. Bokeh heter den. Handlingen var kass men man fick se mkt från Island!

 4. Åh jag blir så avis! Skulle åkt till Island nästa år med min fästman och hans kompisgäng men blev inte så, de ska på spelkonvent och kommer inte göra mycket mer än det. Är lite för feg för att göra saker själv utomlands tyvärr 🙁

  Väldigt fina bilder, som alltid 🙂

  Kram!

 5. Härligt att du har det bra på Island!:)
  Jättetrist med datorn bara..:( men va skönt att du kunde rädda filerna!
  Hoppas du får en fortsatt underbar resa!

 6. Så himla trist med datorn, sånt är så sjukt jobbigt. Minns för några år sedan när jag skulle åka till New York, jag åkte från Paris o skulle möta mamma på JFK – hon flög från Stockholm. Hade sparat filmer o grejer på laptopen som jag skulle fixa med på planet. Det första som händer är såklart att jag tappar den i golvet på flygplatsen i Paris o sen funkar skärmen inte alls längre, den flimrade grönt ett tag o lade sedan av.
  Landade i New York o skulle möta mamma, som aldrig dök upp. Då hade hennes flyg tydligen blivit inställt, något som var sjukt svårt att få reda på. Det var i Augusti, så cirka 40 grader varmt, min telefon funkade inte utanför Europa, min dator funkade såklart inte – och mamma hade fixat vårt boende. Jag hade som tur var adressen nedskriven så efter att ha väntat på JFK i 4 timmar så tog jag en (dyr) taxi till vårt airbnb och blev informerad av våra värdar som hade varit i kontakt med henne att hon skulle landa nästa dag istället.
  Så sjukt jobbig start på en annars underbar resa, haha.. blev lite långt det här, sorry, ville mest hålla med om att det är skitjobbigt när teknik krånglar! Haha.
  Island för övrigt <3 <3 <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.