Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Som att jobba i en godisbutik, fast värre

 Nämen, kolla vad jag kom hem med igår:
 
 
 
 
Det här med frestelser hörni... haha. Det vet jag vad det är efter två veckor på Indiska.
Jo ni förstår, att det är mitt jobb att fylla kundvagnen med "kommande produkter" och sen ila till studion och fotografera dem en och en på ett vitt bord, mot en vit vägg. Och jag kan säga att det kommer vääääldigt många fina prylar framöver. Herrejösses. Vill ha typ allt.
 
En av fördelarna med att jobba på huvudkontoret märkte jag dock igår. Då mejlades det ut om "utförsäljning" vid entrén. Gick dit utan förväntningar och lyfte upp en pläd och ett överkast i samma mönster. Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken av dem jag ville ha mest, så tänkte att priset kunde få avgöra.
 
Vad kostade de sen då..? Jo, tjugo riksdaler... Host, host, host, VA?! Satte nästan i halsen. Så jag betalade mina ynka fyrtio kronor för båda och gick därifrån utan att vända mig om. Hade jag gått tillbaka hade jag väl haft lite väl mycket att bära hem den eftermiddagen. Nästa gång däremot - då kommer jag förmodligen gå bananas 😉
 
🙂
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara

21 comments on “Som att jobba i en godisbutik, fast värre”

 1. Men ååh, vad fina! 😀 Och galet prisvärt, förstår att du slog till! 😀
  Svårt att jobba med saker/produkter som man vill köpa. Kan ju säga att det var lite dumt att jobba i bokhandel då, för det hände ju att jag köpte en bok lite för ofta 😉

 2. Hehe, som en godisbutik, fast bättre menar du 😉 Inga hål i tänderna och du riskerar inte att gå upp i vikt!

 3. Men gud vad lyrrigt. Vilket jobb! Jag som gladdes åt att en på mitt jobb kan få 100 pix i rabatt på SL kortet varje månad. haha. får tänka om alltså.

 4. Gillade som alltid din video om hur du fotar åt indiska. 🙂
  Förstår att det kan bli jobbigt när det finns så mycket fint att köpa runt dig.
  Fördelen med att det är värre än i en godisaffär är ju att du inte riskerar att få hål i tänderna 🙂

 5. Gah vad fina! Förstår frestelsen! Sånt är så jäkla jobbigt. jag tycker att det är nog frestande att jag går förbi en indiskabutik till och från jobbet varje dag. Ser alltid massa fint genom skyltfönstren. Men som du säger blir det hål i plånboken då.

  Tack för en så himla fin blogg förresten! Älskar varje inlägg! Kollar aldrig dina inlägg på typ mobilen utan jag väntar tills jag har en lugn stund vid datorn där jag kan njuta länge av dina bilder, och din text på en större skärm! Tack för att du alltid producerar sånt fint material till oss alla! HELT GRATIS DESSUTOM! Inga hål i plånboken för att spana på fina bilder här!

 6. pppst. Får man göra beställning?? kom igen kompis ;)) så mycket fint ju! var inne på indiska idag och ville gå loss på kopparna!

 7. Haha, förstår dig helt. Snygga filtar. Vet inte vad det är med textil alltså, men det är väldigt tilltalande och svårt att stå emot.
  Jag önskar dig en härlig helg! 🙂