Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Flamingo Beach

 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså vad är detta för paradis?! Har aldrig varit med om något liknande. Att se flamingos i verkligheten var något av det häftigaste jag varit med om. De bara knallar bara omkring där, helt fritt på stranden på Renaissance Island och det är svårt att ta in.
 
Den här ön tillhör ett hotell, så bara hotellgästerna har tillgång till stränderna, de lyxiga strandhusen och flamingosarna. Men Emelie hade en gravidplåtning där igår, så vi fick ta båten dit trots att vi inte bodde på hotellet. Så himla tacksam för att ha fått uppleva detta! Bara båtresan i sig var helt magisk. Älskar att åka båt i varma länder.
 
Idag bär det av hemåt och som vanligt ska det bli väldigt skönt, även om jag samtidigt inte vill lämna ön.
Det här har helt klart varit en av de absolut bästa resorna jag varit på och jag är helt kär i Aruba. Åk hit om ni kan! <3

38 comments on “Flamingo Beach”

 1. Men herregud alltså, vad COOOOOLT med flamingos!! Har heller aldrig sett några livs levande, var supernöjd när jag såg pelikaner och vilda kakaduor i Australien, men det här...wow! Så vackert!

 2. Men åh, så underbart allting låter! Kan du inte lista upp lite tips om vad man inte får missa av det du gjort på Aruba? 🙂 Är så himla sugen på att spara ihop en resa dit <3

 3. Åh jag har redan börjat planera resa till Aruba efter att jag sett dina bilder och snap xD kläckte idén till sambon idag och han sa: "Aruba?? vart ligger det ens??" hahah... men åh... ser helt fantastiskt ut 😀

 4. Det första jag tänkte när jag landade i Västindien var "aha, det var så här Bob Marley kände när han levde" ? Har ifs bara varit i Västindien på sommaren ( vår ) då det är superfuktigt! Såg dock aldrig flamingos. Ser sjukt härligt ut!

  1. Hahahahahah! Bäst... ? December kändes verkligen perfekt.. jag gillar inte när det är för varmt, men detta var verkligen.. perfekt 😉

 5. Jag tror det är dags att sätta upp Aruba på "vill åka till" listan!! Gu vad vackert och vad häftigt med flamingosarna!!

 6. Åååå så vackert! Underbara bilder. Såg klippen på ditt instagram med flamingona, så roliga när de gick där på stranden!:)
  /Pia

 7. Bilderna är helt fantastiska!!
  Det känns liksom som om man själv är där när man tittar på dem 😉
  Skulle vara jätteroligt om du skulle kunna göra inlägg/video (om du inte redan har gjort det) där du visar hur du redigerar sånna här semester bilder exempelvis!
  Hoppas ni har det underbart <3

  1. Men vad glad jag blir! Bästa responsen! 😀 Jag ska släppa en redigeringskurs är det tänkt (så jag sparar mig tills dess) 🙂

 8. Häftigt med flamingos runt sig, först var du på vinter äventyr och nu soläventyr, vilka kontraster 🙂
  Alltså vilken resa du gjort, jag menar från när jag började följa dig. Du var ju redan då duktig så det är inte just det jag tänker på.

  Utan att du kämpat dig framåt med gott humör, skratt och lite tårar. Nu är du ute på äventyr runt om i världen, du är egen företagare. Du kan gå så långt du vill och jag är grymt imponerad av hur du skapat ditt liv med kameran i hand.
  Hur duktig du än är så har du aldrig blivit "stor" på det utan du är ödmjuk och har fötterna på jorden.
  Riktigt kul att få följa med på din resa 🙂

  Haha detta blev en lite hyllning eller vad jag sks kalla det men kände att jag tycker att jag vill skriva lite men än bara, fina bilder Elin 🙂