Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Design the life you love

 
 
Kalender, planners och pennor från joandjody.com. Klocka från Asos (gammal). Skål och ljuslykta från Indiska.
 
 

Jo men jag tipsade ju om Jo&Judy i min veckosummering. Och sen kände jag att prylarna är för fina för att bara fota med mobilen, så jag var såklart tvungen att göra något lite mer avancerat och stylat också 😉 Det blev fint tycker jag! Jag har blivit så förtjust i lite svalare bilder nu på senaste tiden. Vill gärna ha krispiga och kalla toner, som förstärker vintern, men också gör våren och sommaren lite rosig. Min förra redigeringstrend var att göra alla bilder väldigt varma, med gula högdagrar. När man redigerat så varje dag i typ två år så tröttnar man.. haha. Så nu välkomnar jag det kyliga!

 
Har ni några tips på andra lite mer stylish prylar? Gärna utländska butiker (eller småföretag från Sverige)?
Vill göra meeeer stilleben med vackra ting! 😀

26 comments on “Design the life you love”

 1. Älskar kalendrar framför att planera på datorn 🙂
  Jag har nyligen ändrat mina bilder till att bli mer ljusa och kalla. Framför allt på Instagram satsar jag på det 🙂 Blir automatiskt att jag försöker förbättra bloggbilderna också och det blir i samma stil.

 2. Gud va fint! Måste verkligen skaffa mig en sån kalender, den verkar innehålla allt som man behöver ha samlat på ett och samma ställe 🙂

 3. Jag har nästan precis upptäckt planner-världen och känner mig verkligen hooked haha 🙂 finns ju SÅ många snygga planners, nu kan man ju inte ha användning för alla samtidigt tyvärr, men man kan ju alltid drömma!
  I år kör på en kalender från personlig almanacka till vardags och sen har jag startat ett litet projekt där jag gör som lite scrapbooking/minnesbok i blanka odaterade kalenderblad i en binder, kul grej att kunna bläddra tillbaka i sen när året är slut 🙂

 4. Du borde kolla in Household! Det är en inredningsbutik i Uppsala, men dom har även en hemsida. Dom har mycket fina saker tycer jag 🙂

 5. England at Home (http://www.englandathome.com/) har många fina saker. Eller om du ska åka på en inspirerande resa i allmänhet så rekommenderar jag Brighton. Finns hur många som helst lokala butiker där som är otroligt mysiga! Jag studerade där en termin tillsammans med min pojkvän och vill tillbaka varje dag.
  Stranden är perfekt även vintertid för att sitta och koppla av på eller ta en lunch på.

 6. Vacker bild! Jag säger hej på din blogg eftersom jag tror vi ses på Workation Åre? Jag kikar på deltagarnas bloggar och skriver en liten hälsning.
  Vilken bra affärsidé: att hyra ut bra stilleben-grejor för specifika fotoändamål!

  Allt gott,
  Emilia

 7. Så himla fina och bra grejer!! 🙂 Det enda som är en nackdel för min del är att jag avskyr kalendrar med hård pärm! Vill gärna ha lyxig men mjuk (typ skinn). Men det får kanske bli en sånhär ändå... hehe, så frestad efter du tipsade om dom! 🙂

 8. Jättefin bild, men det är en sak som lämnar mig konfunderad. Vad är syftet med ögat? Ska det skapa ett spänningsmoment eller dra till sig uppmärksamheten? När man väl har sett det ser man inget annat längre och, i alla fall jag, lämnas med någon konstigt känsla av att vara iakttagen.

 9. Superfin bild! Och så himla snygg planner, var tvungen att beställa hem en själv 😉 Undrar bara ungefär hur lång tid det tog för den att komma fram från det att de skickade den?