Att investera i sig själv

41
Den här helgen har jag varit i Åre på Winter Workation tillsammans med Influencers of Sweden
och trettotre andra (väldigt inspirerande) bloggare.
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 135/2 L USM
 
 
Workation?
För dig som aldrig hört om en workation förut, så är det den bästa blandningen av jobb och semester. Vi har reflekterat och diskuterat mycket kring våra bloggar, vårt företagande och våra liv under olika sessioner, utspridda över de olika dagarna. Sen har vi också njutit av skidåkning, spa och kvällsyoga i underställ och raggsockar, testat på att köra skoter, blivit hänförda över de majestätiska bergen, samt ätit middag vid runda bord med levande ljus, där vi skrattat till vi fått kramp i magen.
 
Så fort evenemanget kom upp i Influencers of Sweden’s sociala meder, så kände jag djupt inne i magen att jag ‘bara måste åka’. För hur inspirerande är det inte med miljöombyte? Och jag som älskar snö och berg – klart jag skulle passa på att åka med till fjällen?? Är så otroligt tacksam för att jag bokade den här resan där i november. Det har verkligen varit en ordentig investering, både för mig som person och för mig som influencer.
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Gänget som åkte var en skön samling bloggare inom resor, träning, foto, entrepenörskap och livsstil. Älskar stämningen som var i gruppen och hur öppna, givmilda, peppande och omtänksamma alla var mot varandra. Det blev en så himla kontrast mot den lite stela och konkurerande luft som tyvärr ibland drar genom bloggvärlden.
 
Vi pratade mycket om SEO, hur man närmar sig företag man vill samarbeta med och hur man tar företag som ”inte har någon budget”, men också mycket om vad som får en själv att må bra och hur man håller en sund balans. Så mycket lärdom!
 
 
 
 
 
1. Canon EF 135/2 L USM   2. Canon EF 35/2 IS USM   3. Foto: Helena Gunnare
 
 
Vi hade så himla tur med vädret medan vi varit i Åre – ljuset har varit heeeeeeelt galet fantastiskt och vid flera tillfällen fastnade jag bara med blicken och stirrade drömmande upp mot bergen. Lite så att det var svårt att tro att det var sant, allt jag såg.
 
Jag har aldrig varit i Åre förrut, men det här är verkligen bara början. Jag måste dit igen! Nästa gång ska jag ta med mig mina sagokläder och min pilbåge och fotografera både vid bergsrötter och från bergstoppar. Det är så konstigt att man tänker så mycket på att resa till solen och till andra sidan jorden, när vi har så vackra platser i vårt eget land. Jag har alltid gillat vintern och snön, men det blev så mycket tydligare den här gången att snösemester är minst lika underbart som solsemester, om än på ett helt annat sätt.
 
Att åka/köra skoter var något av det roligaste jag gjort och att åka skidor gav både mig om resten av skidgänget en sån underbar frihetskänsla! Jag har aldrig tänkt på att jag skulle kunna uppskatta skidor så mycket som jag faktiskt gjorde. Nu ska jag bara bli bättre på det, så att jag inte behöver ploga mig ned om jag råkar hoppa av liften fel och hamna mitt i en röd backe… 😉
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Tack till Linda Hörnfeldt och Sara Rönne för ett sjukt grymt uppstyrt event och ert otroliga engagemang! Tack till alla ni härliga bloggare som var där och förgyllde hela resan. Tack till Holiday Club (med den magiska utsikten från hotellrummet), Camp Åre (som bland annat ordnade skotersafari’t) och Skistar (som lät oss ramla runt i backarna hur mycket vi ville). Detta har varit ett minne för livet!
 
<3

41 responses to “Att investera i sig själv

 1. Så himla härligt att få träffa dig igen. Bloggvärlden är allt fin. Det känns extra bra när man får ses och hänga. Tack för ditt fina framträdande också. Supervackra bilder med…. eh. nu kan jag inte skriva mer snälla kommentarer i samma kommentarsfält. Sparar några till ett annat inlägg. 😉

 2. Håller helt med Maria, din workshops-del var fantastisk! Tack! Det var kul att få chansen att träffa dig och se att du var precis så härlig som du verkar genom bloggen. Jag blev faktiskt lite star-struck 🙂

 3. Bloggvärlden är verkligen fin och bra på så många sätt. Det är ju något visst med att vara i en samling människor med samma intressen, men helt skilda bakgrunder & kunskap. Det händer nåt stort då!

  Det var verkligen kul att träffa dig, du ger så mycket energi och inspiration – tack för att du delade med dig <3

  Jag tycker förresten att vi borde dra ihop en workation photography edition!

 4. Åh vad fina bilder och vad roligt ni ser ut att ha haft det!

  Och "No change without challenge"! Det står på ett av mina träningslinnen och jag har adopterat det som ett livsmotto, särskilt när det kommer till att göra saker som skrämmer mig lite. Till exempel att utmana mig själv i skidåkningen 😉

  Pappa sa alltid till mig när jag var liten och tyckte det var svårt, att man måste ramla för att lära sig. Och även om du behövde ploga ner så tog du dig nedför den där röda backen. Fortsätt traggla så kommer den vara en piece of cake till slut! 🙂

  /Ellen.

 5. Åååh vad glad jag blir att du gillade det här uppe 😀 Om du ska hit igen vore det kul att träffa dig.

  Om du vill uppleva ännu mer fjällvärld rekommenderar jag dig att åka till Funäsdalen och vara omkring där, Bruksvallarna, åka till Röros mm. Där har du riktig fjällvärld!

  Nästa gång du är i Åre och har sagokläder med dig måste du besöka antingen vattenfallet i Undersåker, Ristafallet, där Ronja Rövardotter spelades in eller Tännforsen! Det vore maaagiskt.

  Skoter är bland det roligaste som finns såå jag förstår att du gillade det 😉

  Fantastiska bilder i detta inlägg 🙂 Kram!

 6. ja jäklarns vilken helg – älskar hur vi var så många men det ändå kändes intimt på något sätt. och att alla var så härliga.

 7. Vilken helg som sagt! Så mycket värme och öppenhet. Jag vill passa på att tacka dig för att du delade med dig på din sessionsdel. Gripande och samtidigt också stärkande på något sätt. Det här var min första workation och förhoppningsvis inte den sista.

 8. Det låter verkligen som en bra grej ni gjorde. Trevligt!
  Härliga bilder som vanligt och det drar onekligen i skidtarmen när jag ser bilderna.
  Tar du med dina sagokläder så känner jag redan nu att du kommer att leverera magi 🙂
  Jag funderar själv på en resa till Norrland, vill fånga vintern och norrskenet igen. 🙂

 9. Kan bara instämma med dig och de andra. Vilken resa! Jag är djupt tacksam för att ha fått vara med. Vill tacka dig för allt du delade med dig av, jag ville krama om dig och tacka öga mot öga men det blev liksom aldrig riktigt tillfälle. Så här kommer en cyber-kram i stället 🙂 Och så vill jag tipsa dig om denna blogg om du inte redan hittat hit:
  http://annalovind.com/
  Ljuvliga och starka texter om att följa sitt hjärta och arbeta kreativt och både de glädjeämnen och kraftprövningar det kan innebära.

  Kram <3

 10. Så avis och samtidigt så glad att ni fortsätter sprida stämningen vidare till oss som inte kunde vara där. Tack för det <3 Dina foton är fullkomligt magiska.

 11. Är så fruktansvärt avis faktiskt! Har velat åka till Åre länge nu och att få åka dit med likasinnade och skapa nya bekantskaper är ju en dröm! Kul för dig! 😀

 12. Vilket fint inlägg! Jag känner att det var så värt att åka och är så glad att jag faktiskt kunde komma iväg. Vill iväg på mer såna här grejer, det ger så himla mycket! Och så kul att träffa dig och umgås i backen! <3

  Jag läste kommentarerna du fått och vill också vara med på en Workation photography edition! Woohoo!

 13. Det bästa med att ha fått göra det här med bloggare utöver gemenskapen och utbytet av erfarenheter är ju att få gå in och titta på allas inlägg sen! Läsa om hur du upplevt det och titta på fina bilder som väcker minnen till liv. Tycker helt klart du ska åka till Åre igen fast med pilbågen 😀

 14. Det var min första men absolut inte sista workation :-). Så himla kul att få träffa dig i verkligheten, du är verkligen lika stor solstråle som här i bloggen!! Din workshop var så äkta och gripande och du gör intryck.
  Jag hoppas få chansen att ses igen.
  Kram Ulrica

 15. Ser härligt ut. Min tjej försöker övertyga mig att åka upp till Sälen och åka skidor. Har aldrig åkt skidor i hela mitt liv haha kul att se att du fortfarande håller bloggen aktiv ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.