Aruba

46
 
 
 
 
 
 
 
Aruba, Aruba, Aruba. The land of Bachelor and YogaGirl. Haha.
Vi har det SÅ bra här. Temperaturen är så behagligt. Vattnet är så turkost och varmt. Vi försöker att hålla kvar någolunda svensk tid när vi är här, så vi vaknar runt kl 05 (10.00 svensk tid) och går och lägger oss kl 21. Passar perfekt med våra soluppgångs- och solnedgångsjakter.
 
Den här beachen är min favorit – Hadicurari Beach på norra sidan av ön. Den är så fin, med små båtar och inte så många människor. Här har vi varit många gånger redan!
 
Nu ska vi iväg på morgonyoga! Hoppas att ni har det bra hemma <3

46 responses to “Aruba

 1. Åh herregud vad vackert. Inspirerande bilder och va härligt ni verkar ha det. Ser fram emot att få reda på vad ni gör i Aruba.

  Ha en superfin dag.

 2. Men gud vad vackert! Tänkte även passa på och fråga vad det är för mikrofon du använder i bilden på instagram? ?

 3. Wow, ser verkligen helt magiskt ut. Hoppas ni har det fantastiskt och tack för material till min hög-på-livet-Pinterestboard!

 4. Magiska bilder.

  Inget är så vackert som soluppgång- och solnedgångar. Får man dessutom njuta av dem på ett vackert ställe blir det ännu bättre.

 5. Men shit så fina bilder du tar! Och herregud vad vacker du är!!! Hur får du till så fina färger i dina Aruba bilder? Jag syftar på det rosa i bilden! Är det så det ser ut eller har du redigerat i efterhand? Kram

 6. Åh vilka underbara fina bilder 😀
  Jag måste fråga! Jag har börjat resa mkt utomlands och jag är sugen på en kompact system kamera men vet inte riktigt vilken jag ska välja? tycker de är svårt för jag vill fortfarande kunna ta bra bilder och zooma… har du tips på några riktigt bra kameror med bra linser? 😀 Du som är så grymt duktig.
  Kram Wallbergz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.