Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nu har kontoret flyttat hem igen

Ville bara kika in och önska er en God Jul <3
 
 
Olympus Pen F + Olympus 17/1,8
 
 
Idag kom dagen då vi började flytta ut ur studion. Det känns både skönt och sorgligt på samma gång. Sorgligt för att det har varit helt fantastiskt att ha en studio att åka till, där det alltid är ljust och fint och där jag får riktig arbetsro och inte blir distraherad av allt omkring mig. Skönt för att jag gått och varit stressad över att jag "måste ta tillvara på tiden vi har i studion".
 
Lite samma stress som jag får på hösten när träden är som färggladast och när det precis snöat/snöar. Den där känslan att "jag måste njuta NU, för snart är det borta!!!" blir så påfrestande att det blir skönt när det faktiskt är borta. För då försvinner stressen. När träden är kala och när snön smälter bort så finns det inget som man måste hets-njuta av längre. Samma grej med studion... eftersom jag visste att det bara var för drygt två månader.
 
 
 
 
 
 
Så nu har jag flyttat hem hela kontoret igen och fröjden med det är ju helt klart att få dekorera om arbetsplatsen ännu en gång :)) ÄLSKAR att hålla på och fixa med inredningen och nu har jag fått ytterligare en anledning att ändra om! Detta innebär att min guldram som jag köpte för drygt tre månader sedan, äntligen har fått en bild i sig - Postens egna julkort! Älskar Atelier Graphique! 😀
 
 
 

4 comments on “Nu har kontoret flyttat hem igen”

  1. Vad mysigt det blev med ljusen och guldramen på skrivbordet! ? Så sagolikt! På tal om sagor, kan du inte visa din sagogarberob? Blir så sjukt inspirerad av dina kreationer! ?