Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En fullspäckad dag i mitt liv

Nu är det dags för ett sånt där "Ett foto i timmen"-inlägg igen! För nu var det allt länge sedan!
Men jag är inte så bra på att ta ett fota exakt en gång i timmen, så det fick bli "ungefär en gång i timmen" - enjoy!
 
06.00: Då hasade jag ur sängen. Mycket enklare att göra det nu för tiden, när det är mer sällsynt att jag har en tid att passa så tidigt på morgonen.
 
07.30: Även om det känns som att man går upp mitt i natten, så är det något speciellt med att smyga ut genom grinden när ljusslingan fortfarande lyser och himlen precis börjat bli lite ljusare..
 
 08.20: Då lämnade jag äntligen trängseln nere på tunnelbanan och mötte solen på Odenplan.
 
09.00: Dagens första aktivitet var en Smoothie-workshop med Ulrika Hoffer, Medborgarskolan och Influencers of Sweden. Vem som helst kan för övrigt bli inbjuden till den här sortens event, om man blir medlem hos InoS 🙂
 
10.00: Då hade vi hunnit kolla på och provsmaka när Ulrika gjorde 4 olika sorters Smoothies och fick testa göra vår egen!
 
11.00: Då hetstog jag den här bilden med syrran (som jag precis mött upp) medan vi stod och väntade på bussen. Jag kom på när det var mindre än en minut kvar att vänta "VI MÅSTE JU HA EN BILD PÅ OSS HÄR!" och började fumla med kameran. WI-FI ville inte koppla, syrran skrek att hon såg bussen en bit bort och jag ba fuck it, vi tar 10sek självutlösare och köööör! *KLICK!* Två sekunder senare svängde bussen in bakom oss och vi hoppade på... Action! 😉
 
12.00: Då satt vi hemma och snacksade prinskorv innan vi fick tummen ur att ta bilen på vidare äventyr. Det här är nog för övrigt det bästa med Hanna. Att man bara kan sitta där, med benen som en fläta mellan stolarna och snacka - det behöver inte vara mer avancerat än så. Det blir ändå dagens bästa aktivitet.
 
13.00: Dagens mission var att hjälpa syrran att köpa hennes första julgran! Skulle ha tagit en bild på hennes excitement alltså haha..
 
14.00: Efteråt blev vi tvärhungriga och satt och käkade hamburgare på donken-parkeringen vid Norra Sköndal och kollade ut över den fagra vyn som bestod av Trafikplats Gubbängen och alla bilar som for kors och tvärs. Inte det mest drömmiga ögonblicket i mitt liv, men likväl väl spenderad tid med min syster. Jag vet inte vad det är med oss, men det bästa vi vet när vi ses är att... äta. Och handla!! Vi hänger mer på Ica än hemma...
 
15.00: Då parkerade jag utanför syrrans port och vi båda ba WHAAAA SOLNEDGÅNGEN AAAH!!! Jag sprang och fotade och...
 
...syrran fick bära allt från bilen hahah... Ser förresten ut som höst på den här bilden?! Så knäppt att det fortfarande är löv som hänger kvar när det är 1 december?! (AAH DET ÄR FÖRSTA DECEMBER IDAG WTF)
 
1700-21.00: Då satt jag på en blixtkurs som hölls av David Bicho tillsammans med Profoto. Jag träffade honom första gången på eventet med Profoto i september och tycker, precis som då, att han är otroligt pedagogisk och underhållande att lyssna på. Blev ju inte alls sugen på att gå hans tvådagarskurs nu... nejnejnej.... *ironi*
 
22.00: Grannens hus - alltid lika drömmigt - mötte mig när jag slog igen bildörren hemma. Hur trött som helst och det blev hopp i säng direkt!
 
- - - -
 
Hoppas att ni gillar att hänga med mig på såna här dagar!
Klicka gärna på gilla om du gillar inlägget 😀 <3

14 comments on “En fullspäckad dag i mitt liv”

  1. Åh! Jag var så sugen på den där blixtkursen men tog mig aldrig för att faktiskt boka. Borde ha gjort det, är så sugen på den där Profoto a1.

    Det var dock kul att göra smoothies, la precis upp bilder från vårt försök =D