Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Daniel Wellingtons Classic Petite

Daniel Wellington

På bild: Classic Petite Melrose Gold 28mm + Classic Cuff Small Gift set

 

Åh det känns som att även det här med att ha ett samarbete med Daniel Wellington har blivit lite av en tradition, för nu gör vi det för tredje året i rad! Alltid lika mysigt att dra fram juIsakerna och pyssla ihop en fin klockbild! I år har DW kommit ut med med en ny serie klockor som heter Classic Petite 28mm, med mindre urtavla och det är två av dessa som syns i bilderna.

I år kan du även (förrutom att beställa klockorna för sig), skapa ditt eget Gift Set. Välj mellan alla klockor och accessoarer på hela sajten och skapa en box med antingen klocka och cuff, klocka med extra armband eller dubbla klockor. Set'et levereras sedan i en stilren och lyxig box, som ni ser på bilden här ovanför - inuti en julig presentask.

 

 

På bild: Classic Petite Melrose Silver 28mm + Classic Cuff Small

På bild: Classic Petite Melrose Gold 28mm + Classic

7 comments on “Daniel Wellingtons Classic Petite”

  1. Så snygga klockor ! Hade jag inte tyckt att det är obekvämt med klockor och armbandsur så hade det lätt stått en sådan på önskelistan - men är lönlöst när jag redan köpt en annan klocka (som jag suktat efter ett tag), men gav bort den till min mamma för att jag kände det som att det blev en extra tyngd fast att det egentligen inte väger något xD Dina foto bjuder verkligen in till att vilja köpa, fast att man inte behöver ha en 😉