Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Höstens stora projekt

Idag har jag varit på möte i stan med Emelie och vi har diskuterat en av höstens stora projekt...
 
 
 
 
 
Ja, det är mycket som händer i höst och jag är så himla peppad! Personligen satsar jag ännu mer på mina sociala medier, med bättre material i mina kanaler och möjlighet till fler samarbeten. I månadsskiftet september/oktober släpper jag redigeringskurser både online och som privatkurser, så att ALLA ska kunna ha möjligheten att skapa sina drömbilder. Jag har i dagarna även tackat ja till att gå in och hålla workshops i entrepenörskap hos Fotoskolan STHLM, vilket är superpirrigt. Jag som en gång tvivlade på att jag hade "rätt egenskaper" för att bli företagare. Tur att jag skrotade de tankarna och bara körde på!
 
Och det är inte nog där. Nepp. Jag och Emelie ska återuppta Golden Hour - vi har lämnat grundidén om en maffig foto-tvserie och låter Golden Hour Series bli en Youtubekanal för fotointresserade världen över, med videos varje vecka. Kommer bli en sjukt spännande höst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ett intensivt möte... haha. Både jag och Emelie är rätt så hyper av oss och vi eldar upp varandra när vi snackar om saker som vi båda är väldigt peppade på. Så nu är jag helt seg i skallen och det blir nog en tidig kväll alltså...
 
Vi satt hursomhelst på Hälsocaféet och jobbade. Jag har varit där förrut, men alltså GUD, jag förstår verkligen att det är så populärt? Gillar det ännu mer när det inte är lördag och fullsmockat, som det var förra gången 😉 Och deras hamburgare (allt är veganskt där) var typ det godaste jag ätit. Slickade nästan tallriken.
 
 
 
 
 
 

Bilderna i inlägget är fotade med Olympus PEN F + Olympus 17/1,8, samt iPhone 7 🙂

 
 
Det är superhärligt att jobba inne i stan - man är så på gång liksom... men det är ännu skönare att komma hem till Tyresö och till lugnet. Där solen går ner över skogen och sjöarna, där vattnet ligger helt spegelblankt.
 
Nu ska jag hoppa i säng och imorn kör vi igång en ny dag med en löprunda ute på grusvägarna <3 Godnatt hörni!

11 comments on “Höstens stora projekt”

  1. Så himla glad för dig! Har alltid sett ditt potential men det har du hört ifrån så många antar jag. Det är inte förrän man ser sitt egna potential som man utvecklas och vågar ta steget. Trots det finns ingen garanti att man lyckas men det har du! Fortsätt gör din grej, Rom byggdes inte på en natt! Framtiden är din! 🙂

  2. Så roligt och spännande! Caféet ser verkligen supermysigt ut, man blir ju sjukt sugen på den där burgaren du pratar om nu alltså, synd att man inte bor i Stockholm, haha! 🙂

  3. Åh vad massa spännande grejer!! Och yay för att det kommer mer på golden hour! Tack för att du delar med dig av så mycket kunskap och inspiration Elin!!!