Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bilder från en av mina krigarplåtningar

Som jag nämnde i min Medeltidsveckan-vlogg, så hade jag tre arrangerade plåtninga
under min vecka i Visby och här är resultatet från den första jag hunnit redigera!
 
 
Modell: Isabelle Persson M   Fotograf: Elin Kero
 
 
Jo men såhär var det. Under en kväll i lyktskenet på Visbys strand, så presenterade en gemensam vän mig för Isabelle.
Jag sökte nämligen specifikt efter coola tjejer att fotografera för Medeltidsveckan (håller tummarna för att vi får en poster nu inför nästa år hehe) och jag blev genast lite kär i hennes sidecut. Om man kan bli kär i en frisyr (Jag blir ofta det, har haft någon grej för hår sedan högstadiet, så det BORDE vara så att man kan det). Dessutom har hon en look som jag tycker är hur ball som helst - nämligen som visar att man kan vara supersöt och super-jäkla-episk-cool-och-farlig på samma gång. Det är något med hennes blick som gör att man faaan inte utmanar den här tjejen alltså, då får man spö.
 
I alla fall. Vi körde en plåtning i det absolut sista solnedgångsljuset som orkade klättra över muren i Östergravar och det blev nog den mest actionfyllda plåtning jag varit med om. Först hade vi två modeller som fightades mot varandra. Sedan kom fyra rövare och anföll modell-Isabelle, sist skrek vi så högt för att höra varandra (och jaga bort folk som kom med i bild i bakgrunden), att vi överröstade skådespelarna i spökvandringen, som pågick samtidigt bara en bit därifrån - sjukt spännande faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Episk plåtning alltså och jag är så nöjd med bilderna! Isabelle sa att hon aldrig stått modell förrut, så hon är för fan born to do this. Legend. Haha. Och jag älskar att plåta historiska- och sagoinspierade bilder. Det här är min grej. Borde göra en webbplats för enbart mitt sagofotograferande och filmskapande. Yes. Det borde jag. Verkligen. Kom på det nu när jag skriver det här inlägget och bestämmer precis när jag skriver dessa ord att det på riktigt ska upp på todolistan. Men vad ska jag ha för domän? Använda Sagosystrar? Sagosyster?
 
 
 

24 comments on “Bilder från en av mina krigarplåtningar”

 1. Åh! Du är så grym Elin! Det här måste varit en asrolig plåtning! <3 Blir alltid så glad när det finns ett nytt inlägg från dig att se på/läsa! Videon i förra inlägget var så himla mysig. Ser fram emot hemsidan 😀 Kommer bli awesome!!

 2. Jag r¨¨ostar på "www.ballsomfanmedeltidsfotograf.com"! Inte svårt at komma i håg!

  Och damn! For noen fantastiske bilder! Jeg ELSKER dem! Nydelig lys og fantastisk komposisjon. Og hun er jo HUR snygg som helst!

 3. Den översta bilden är klart en favorit. Hon liknar för övrigt Björk från Gladiatorerna lite grann tycker jag.
  Snygga och coola bilder som vanligt.
  Må gött.
  Hälsningar från Göteborg
  // Johan

 4. Råsnygga bilder ju! Och kul med en riktigt tuff kvinnlig modell; fler tuffa brudar till folket! 😀

 5. Galet snyggt, och en stor tummen upp till idén om en "Sagosystrar"-sida! 😀 Blir ju massor av inspirerad till skrivandet av dina bilder, det skulle inte bli sämre av att ha det samlat på en sida 😉