Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En vindpust från drömmen

 
 
 
 
Foto: Henrik Jensen
 
 
Imorse vaknade jag upp i ett stillsamt och folktomt Visby och jag hann knappt blinka, så var jag tillbaka i vardagen hemma i Stockholm igen. Mitt hjärta värker - det finns inte ord för den gångna veckan. Det är nästan så att jag vill gråta för att allt var så vackert. Alla stunder. Nya minnen. Vänner. Vackra miljöer. Jag har ännu en gång vandrat i en saga, precis där jag hör hemma.
 
Jag tänker att jag ska skriva mer om Medeltidsveckan så fort jag hunnit redigera några bilder. Men först så ska jag mysa med Filip som kommer hit vilken minut som helst. Vi har inte setts på över tre veckor och jag saknar honom så!
 
Det här är för övrigt årets sagoklänning. En väldigt enkel klänning i svalkande linne, men som vaknar till liv med alla läderaccessoarer. Sjukt nöjd med denna skapelse. Köpte även nya pilar (så att jag slipper de där jäkla orangea plastnockarna på mina moderna pilar) och en ny bältesväska - ni ser båda på bild ett!
 
 
Nä, FAN VAD UNDERBART JAG HAFT DET! JAG ÄLSKAR DETTA LIV!
Känner mig helt hög på känslor. Vill bara berätta ALLT! <3
 
Ps. Och tack alla underbara, fina som kom fram och hälsade på mig under veckan! Skulle kunnat krama er i en evighet!
Spara
Spara

8 comments on “En vindpust från drömmen”

  1. Så jäkla cool - som vanligt!

    Jag sade det igår men vill säga det igen: tusen tack för den här veckan, den har varit amazeballs! Så jäkla mysig och härlig. Har så många fina minnen nu att bära med mig, de kommer definitivt att hjälpa mig genom hösten, vintern och våren, fram till nästa medeltidsvecka <3

    /Ellen.