Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Att ta tillbaka sina rutiner

Back to work då'rå! Här kommer lite bilder från min morgon <3
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Tamron 85/1,8 VC & iPhone7
 
 
Första riktiga arbetsveckan är snart slut och jag har mest fokuserat på att ta igen saker som jag legat efter med på grund av ledigheten, samt att komma i säng i rimlig tid på kvällarna så att jag orkar gå upp tidigt på morgonen igen.
 
Jag hoppade ju på ett kost-och träningsprogram under april-maj, där jag hade grymma rutiner och det som jag tagit med mig från den utmaningen är att 1. Jag älskar löpning. Och 2. Det är obeskrivligt skönt och viktigt för mig att komma upp på morgonen, eftersom jag är som mest produktiv på förmiddagarna. 9-13 är mina bästa timmar och bara känslan av att smygstarta typ tre timmar tidigare gör att jag känner att jag har aaaall tiiiid i väääääärlden. Grym känsla. Att starta dagen utan att känna sig stressad och heller inte ha dåligt samvete över att jag behöver såsa lite på morgonen. Det är härligt.
 
Så den här veckan har jag hoppat i säng vid 22 och krälat upp klockan 06. Idag vaknade jag av mig själv några minuter innan sex och det tar jag som ett tecken på att ordningen är återställd 😉 Imorse gav jag mig även ut i regnet och den tolvgradiga luften och tog milen. SÅ JÄKLA SKÖN KÄNSLA! Jag har verkligen separationsångest när jag tänker på att sommaren börjar lida mot sitt slut, men samtidigt är det positivt för Löpar-Kero som vaknar till liv när temperaturen ligger strax under 15 grader. Det är något med mig som gör att jag inte kan anstränga mig när det är sommar. Så det här är peeeerfekt. T-shirt, regn och tolv grader. Det kan inte bli mer bekvämt att springa.
 
 
Jag har även tänkt att jag ska försöka mig på denna typen av enkla vardagsinlägg mer. Jag uppskattar det väldigt mycket hos andra, men har väldigt svårt att publicera det själv, för att jag alltid ställer så höga krav på materialet. Så jag får lugna ner mig lite nu. Vad tycker ni? 🙂
Spara

30 comments on “Att ta tillbaka sina rutiner”

 1. tycker jättemycket om dina vardagsinlägg! känns som att man lär känna dig mycket mer och att det blir personligt på ett annat plan 🙂 mycket najs!

 2. Jaa! Mer vardagsinlägg! Tycker precis som du, att stiga upp tidigt känns som om man har tid som ingen annan har. Som om man fuskar lite. Jag tänkte också försöka få tillbaka mina rutiner med tidiga mornar från och med nästa vecka innan mina studier börjar :).

 3. Elin! Du ska veta att alla dina inlägg är härliga och inspirerande på något vis, tack vare att just du har skrivit och tagit bilderna! Oavsett om det handlar om en avancerad plåtning eller en medioker vardag:)

 4. Stort JA på frågan! Tycker nästan vardagsinlägg är bäst, de gör att det känns som man får *hänga med* personen i fråga och den mer personliga känslan tycker jag är fett viktig i en blogg <3

 5. Tumme upp för personliga vardagsinlägg! Tycker det är lika fantastiskt att läsa om ditt vanliga liv som dina bilder & videos 🙂 keep it up!

 6. Älskar dina vardags inlägg. Förstår inte hur du kan få så enkla bilder att bli så fina och få sånnt djup <3

 7. Jag håller också med, gillar dina vardagsinlägg! Vad du än gör blir ju bra juh!! Beundrar dig också verkligen för att du kommer igång med såna jobbiga rutiner trots avbrott!! Det är inspirerande ska du veta! (Jag vill ju också göra lite förändringar, men är inte riktigt där än)
  Tack för att du inspirerar?

  1. <3 <3 Jag har ups and downs med det också... så vissa veckor är det superenkelt att komma upp och andra skitjobbigt (då skiter jag i det haha) 😉