Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Premiär för barbent

Det här inlägget innehåller reklamlänkar 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla mina favoritplagg i en och samma outfit:
ADLINKS - Kappa från Zara, stickad tröja från BikBok, kjol från NA-KD (på rea nu!),
skor från Adidas, gammal väska, halsband från NA-KD & örhängen från H&M
 
 
Bara för att jag är lite dum i huvudet, så bestämde jag mig igår för att det var dags för barbentspremiär!
Det har ju inte varit speciellt varmt den senaste tiden, men jag måste ändå säga att det gick riktigt bra att vistas ute haha...! Även om det såklart var JÄTTEskönt att komma hem och dra på sig mjukisbyxorna sen 😉
 
Appropå den där tröjan från BikBok som jag köpte i ljuslila och tipsade om i min veckosummering förra veckan... så kunde jag inte hålla fingrarna i styr, utan gick och köpte den i vitt också. Det är den jag har på mig - SÅ kär är jag i den modellen! Men det är någonting med vida ärmar på stickade tröjor, som är så himla mysigt tycker jag.
 
För övrigt så blev jag SÅ retad för att folkskygga jag, som har problem med att folk (oavsett om det är Filip, vänner eller främlingar) tittar på när det fotas outfitbilder, ändå bestämde mig för att fota dessa bilder på Gullmarsplan under den absolut folktätaste söndagseftermiddagen, precis efter en avslutad match i Tele2Arena...  ?

 
 
Bilder fotograferade av Hanna Kero med Olympus Pen F + Olympus 17/1,8.

 
 
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara

14 comments on “Premiär för barbent”

  1. Haha, jag skulle aldrig kunna stå mitt bland folk och ta bilder...eller jag vill lära mig bli modigare och våga, men just nu känns det galet skrämmande.

  2. Vad snyggt det var när ärmarna stack ut ur jackan! <3 Blev sjukt sugen på den där tröjan men vet inte hur jag ska motivera att köpa en stickad tröja när det nästan är maj... O.O

    Skorna var också grymt snygga, och väskan, och ja... hela outfiten. XD

    /Ellen.