Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

För att jag älskar överraskningar

Detta inlägg är reklam för Godisboxen.se
 
 
 
 
 
Två presenttips från godisboxen.se:
(eller varför inte boxen fylld med bara nutella... ?)
 
 
Nu måste vi prata om en grej, hörni. Och det är överraskningar!
FINNS DET något bättre än att förbereda en överraskning? Det där pirret och den finurliga känslan som uppkommer, när man bestämmer sig för att börja fixa i hemlighet. Sist jag skulle överraska någon, så bestämde jag mig väldigt spontant för att ge min kille fredagsfeeling (och belöning efter hans tenta) med ett färdigdiskat kök, choklad och hans favoritöl. Det var samma fredag som jag åkte till Island och jag hade egentligen inte planerat in någon tid att springa till affären innan jag skulle ge mig av mot Arlanda, så jag höll på att missa bussen, bara för att jag hade bestämt mig för att jag prompt ville ställa upp allting med en liten vas med snödroppar (som jag inte visste var de växte, så sprang runt och letade).. haha. Allt för överraskningen.
 
Sen finns det heller ingen bättre känsla än att få se reaktionen efter allt man gjort. Oavsett om det är en stor eller liten grej - tycker alltid att reaktionen blir lika genuin. Och att göra någon man tycker om glad, det gör mig så himla lycklig.
 
Det finns ju en hel drös med saker man kan göra om man vill överraska någon.
Allt från att skicka blombud (som ju är en klassiker), till att städa någons lägenhet (som är helt gratis), till att röva bort någon på en weekend någonstans. Jag har gjort lite allt möjligt; städat hela syrrans hus när hon var lite nere och inte orkade städa (tur att jag råkade ha nyckel hehe), gett bort något som någon i förbifarten nämnt att de så gärna vill ha, skickat ett spa-kit till en vän som mådde dåligt, bokat hotellövernattning när det egentligen var meningen att jag och min kille skulle sova hos en gemensam kompis och ja, såklart skickat blommor.
 
 
Godisboxen
Sen har vi ju Godisboxen som jag skriver detta inlägg för idag! Godisboxen är en sajt med olika färdiga presentpaket. De har huuuuur mycket olika godisboxar som helst, med varierande innehåll. Allt från vanligt godis (hallå, movieboxen ovan är SÅ min box, ÄLSKAR lakrits! haha), till lyxchoklad, téer, kaffe, boxar med biobiljetter och trisslotter, presentkort mm. När man beställer får man själv välja vilket motiv man vill ha på boxen och man kan ladda upp någon av sina egna bilder. Sen skriver man en hälsning, som fästs i locket på insidan av boxen.
 
Godis är en sån himla enkel grej egentligen. Det finns någonting för alla och som jag skrivit tidigare, det behöver inte vara värsta VÄRSTA överraskningen för att man ska bli lite tårögd. Själv fick jag de här boxarna (som tillhör samarbetet, som jag skulle plåta till inlägget) levererat tillsammans med en skitstor påse med olika typer av choklad, där det stod "jobbgodis" på. Blev så glad!! 😀
 
 
 
Jag tycker verkligen att vi ska överraska varandra mer. Tänk vad speciell man känner sig när någon överraskar en och tänk vad lycklig man själv blir när man gjort någonting betydelsefullt för någon.
 
Så mitt uppdrag till er idag är:
Vem tycker du behöver uppmuntran idag? Börja fundera på en överaskning nu på studs - liten som stor spelar ingen roll. <3 Skicka iväg lite kärlek!
Spara
Spara
Spara
Spara

20 comments on “För att jag älskar överraskningar”

  1. Jag älskar verkligen överraskningar! Både att överraska och framförallt bli överraskad, dessvärre är det ingen i min omgivning som gillar att överraska mig haha. Superfina bilder som vanligt! Kram

  2. Jag avskyr måsten-presenter som julafton och födelsedagar. Jag älskar dock att ge bort spontana presenter.

    Ska köpa lera till min son. Han älskar när jag gömmer sakerna och lämnar en liten karta som han måste följa för att hitta presenten. Som skattjakt!

  3. Alltså det finns ju inget bättre än godis haha! Detta vill man ju verkligen ha på direkten!!! Gick faktiskt och tänkte på att skicka blombud till en vän som är ledsen. Men kanske ska jag skicka godis istället 😀

  4. Jag har bokat övernattning för mig och sambo på Yasuragi tills han födelsedag och har inte sagt mer än att vi ska åka iväg någonstans tillsammans! 😉

  5. Jag bor på Gotland och min bästa vän bor i Stockholm, har skickat "care packages" ibland till henne när hon känt sig nedstämd. De har innehållit bl.a. godis eller skönhetsprodukter, men en godisbox lät ju så mycket bättre! Visste inte att det fanns, ska verkligen ha det i åtanke nästa gång 😀

  6. Så bra idéer!! Man blir själv så glad när man gör någon annan glad! Speciellt om de kanske just då behöver lite uppmuntran... eller bara sådär helt utan anledning:) spelar ju inte så stor roll vad det är för överraskning, bara att någon har tänkt på en gör ju en glad!:) så bra tipsat!:)