Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

New York City

 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Heeeeej! Jag är i New York! Asförkyld dessutom. Den + jetlaggen höll på att döda mig igår.. Vi landade vid 14.00 lokal tid och sedan var det ett under att jag höll mig på benen fram till kl 20 åtminstone. Känns bättre nu efter att ha fått sova. Förkyld fortfarande såklart, men inte lika trött 😉
 
Nu sitter jag och kollar på hur utsikten (bilden i det här inlägget) och hur det håller på att ljusna här utanför. Magiskt vackert! Jag är här för att plåta och filma med Angelica under New York Fashion Week, så snälla låt mig bli frisk nu!
 
Vi hörs snart <3

19 comments on “New York City”

  1. Åh, gud så roligt! Med NY alltså inte förkylningen, förkylning suger… Håller precis på att bli av med en väldigt oläglig förkylning själv. Har alltid velat åka till NY men det har aldrig blivit av av någon anledning, hoppas att ni får en grym vistelse med många bilder!

  2. Åh så kul! Jag är också i NYC, eller ja, jag bor i en liten stad ca en timme därifrån, men jag åker in till New York lite då och då. Vem vet, jag kanske råkar springa på dig en dag! Ha så kul, fashion week låter häftigt och NY är en riktigt cool stad. Synd att du inte mår så bra, men det blir nog bra ändå! ?

  3. Åhh stackare! <3 Ligger förkyld utanför LA. Vet hur det känns, men jag har inget viktigt att bli frisk till! Ha det fantastiskt i New York!