Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min tid är nu

 
 
 
Tänk vad som händer när man lyssnar på sig själv och ger sig själv tid. 
Idag har jag nog skapat mer från hjärtat än vad jag gjort under hela augusti och september tillsammans. Det känns så himla bra ända in i själen! Har massor av bilder att visa er nu! 😀 (ÄNTLIGEN haha)
 
Nu ska jag sitta och schemalägga en massa bilder som jag skapat och det känns SÅ bra! HEJ IGEN BLOGGEN!
Sen ska jag jobba vidare med lite redigeringsjobb och lyssna på stillsam höstmusik. Och juste - IDOL!
Spara
Spara

17 comments on “Min tid är nu”

 1. Åh vad härligt! Jag hoppas komma dit snart. Ja, inte med foto pga ej speciellt bra men med allt det där andra jag vill göra. Samtidigt som mitt kontorsjobb också börjar ge mer och mer, yaaay! Det är så härligt när man får brinna för det man gör! <3

 2. Hurra Elin!
  Tror att vi alla skulle må bättre om vi tänkte så oftare.

  Och vilken otroligt vacker bild, höstmys deluxe!

  /Ellen.

 3. Man blir alltid så glad och varm i hjärtat av att läsa din blogg. Det är verkligen så fantastiskt och du är sååå inspirerande <3 TACK för allt bra du skriver!

 4. Ååh, jeg blir så glad og inspirert når du sier det der! For jeg lider av sykdommen "må-alltid-delta-på-alt-og-er-livredd-for-å-ikke-ha-et-spennende-liv", men så vil jeg jo ofte gjøre mine egne ting, sysle og være kreativ eller bare skrive.. Du minnet meg på at det er jo SÅ deilig å gjøre SINE EGNE ting, være selvstendig og følge sin egen drøm.

  <3 God helg!

  1. Det är ju så himla lätt att hamna där. Känner själv tendenser, även om min drift att göra det som känns bäst för mig är starkare nu för tiden (det har kommit med åren) 🙂 Och Verkligeeen! Ta hand om dig <3