Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vlog: Min första haul!

Det var den här pannkaksfrukosten som inspirerade mig till att ta den här pannkaksbilden 😉
 
 
Jag har verkligen kommit igång med vloggar nu och det känns SÅ kul! Älskar att göra vloggar! Det är så avslappnande på något sätt och motiverar mig också till att göra tråkiga saker som att städa (eftersom den här vidvinkelkameran avslöjar vad som finns i precis alla hörn - går inte att gömma någonting längre!! haha). 
 
I den här vloggen får nni hänga med mig och syrran en dag 😀

19 comments on “Vlog: Min första haul!”

  1. Att få följa med er på en sån här sak gör mej lycklig! Så tittar jag på er mina vackra flickor och frågar er far hur i H....Vete ni kan vara så snygga. Han har förklaringen. Minus och minus blir plus (i elektriska sammanhang). Love you sooooo!

  2. Jag gillar dina vloggar, du har sån skön utstrålning och du sprider glädje med dem, det är mysigt att se hur du grejar, det blir så mycket mer vänskapligt på något sätt.
    Kul att du har med lite av din familj ibland, som din syster, kommer ihåg när ni någon jul sände live på Youtube. Det var upptåg och grejer 🙂 Haha

    1. Men vad glad jag blir! 😀 😀 Och ååååh hahaha det har jag HELT GLÖMT?!?! Shit det måste varit jättelänge sen? 😀

    1. Haha nej dessvärre är det den jackan......... -_- Spelade in detta klippet innan jag spelade in snap'sen hahah. Så förstå då den extra starka besvikelsen när jag köpte jackan just för att det var bra fickor hahahah

  3. Ahapp.. Ledig dag idag. Hade tänkt städa, ta en mysig höstpromenad och bara vara hemma. Men som vanligt så blir jag så sjuukt inspirerad av dig så det blev en tur till MOS ? Nu blir det iaf en höstpromenad i solen ?

  4. Älskar dina vloggar, det är alltid lika kul att få se dig in action! En vacker dag ska jag också våga mig på att vlogga... Känns som en sådan sak som en bara gör när en har uppnått ett visst antal bloggläsare. Det är så utelämnande på något vis!