Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Blåbärsskogen i oktober

När man ska göra bananpannkakor och vill ha färska bär, så behöver man inte gå
till Ica och köpa blåbär för 50 kronor burken, för de finns ju gratis ute i skogen! 😀
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Efter den här evighetslånga perioden av mörker, när de tjocka molnen legat och omslutit Sverige i veckor, så var det en lättnad att vakna till solens strålar. Jag hoppade upp ur sängen, drog på mig polotröjan och gummistövlarna och cyklade till skogen. Vi märkte nämligen att det var sinnessjukt mycket blåbär där, när jag var ute och fotogrferade tillsammans med mina sagosystrar för en och en halv vecka sedan. Så självklart var jag tvungen att ta en morgonpromenad där och plocka!
 
Jag älskar verkligen den här skogen och varje gång jag är där, så undrar jag varför jag inte är där oftare. Den är så himla vacker, klättrar över branta klippor och ligger precis intill vattnet. Dessutom träffar jag sällan andra människor där. Bara rävar och rådjur. Och varje gång när jag kommer hem, så känner jag mig sådär underbart lugn och tillfreds med livet.
 
<3

14 comments on “Blåbärsskogen i oktober”

  1. Fattar verkligen den där känslan av skogen, varför man inte är där oftare och känslan efter. En sån himla fin grej i livet!

  2. Nu när du ändå är inne och snuddar på höstmörkret! Vad har du för tips för att liksom maxa dagsljuset på bästa sätt, alternativt tips och trix för att slippa kolsvarta bilder under flera månaders tid? Blir alltid så trött på hösten när ljuset försvinner 🙁