Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fokusera på annat

Jag sitter på min favoritklippa med ena benet dinglande över kanten.

Solen håller på att gå ned och jag känner dess värme falna.

 

 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Det är såna här ögonblick som jag värdesätter allra mest. Jag kan göra hur många balla grejer som helst i mitt liv, men det mest fantastiska jag kan vara med om är ändå alltid att se hur solen går ned, kväll efter kväll, över en helt magisk utsikt.
 
Idag har jag inte fått någonting gjort Jag är fortfarande lite borttappad efter den tunga helgen och regnet och stormen gör det inte bättre direkt. Men man måste vara snäll mot sig själv och det är faktiskt en dag i morgon också.
 
Tack för alla fina kommentarer kring allt det här om Ada - det betyder mycket för mig <3
Spara

17 comments on “Fokusera på annat”

 1. Att hitta den där platsen där man kan hitta lugn och stillhet inombords är så oumbärligt och värdefullt.

  Och kom ihåg att det måste vara okej att inte göra ett jävla dugg nytta ibland också. Ibland måste man bara hämta andan, punkt. Särskilt när man är borttappad 😉

  Den där platsen är så fantastiskt vacker. Cherish it always! <3

  Har du lyssnat på låten jag tipsade om? Vor i Vaglaskógi? Den ser ut som att den skulle passa perfekt på en sådan där plats. 🙂

  /Ellen.

 2. det där du skriver att man måste vara snäll mot sig själv, helt rätt. Och våga låta sig själv göra ingenting vissa dagar, man behöver det.
  Skickar extra kärlek till dig i dagarna Elin <3

 3. Jag är exakt likadan! Oavsett hur coola, häftiga och spännande saker jag gör så finns det ändå ingenting som går upp mot att sitta på en klippa och se solen gå ned. Obeskrivligt.