Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Cashmere by Indiska

hatt från indiska

 

cashmere tröja från indiska

Bilder fotograferade för Indiska och deras Cashmere-kollektion.

För några veckor sedan så berättade jag i min veckosammanfattning att jag varit och plåtat med Indiska! Och här kommer några av bilderna som togs under den dagen. Jag vet inte om det är fler som sett det, men de här bilderna har figurerat i annonser i typ alla sociala medier under en längre tid. Tex på Facebook och på Instagram - SÅ kul att se sina egna bilder dyka upp så i flödet!

Jag vet att många spelar coola i såna här lägen, men jag tänker inte hymla med att jag är så överjordiskt glad över att få jobba med Indiska och att de anlitar mig för att göra precis det jag är bra på, nämligen att ta mysiga dagsljusbilder. Ska bli så kul att visa er lite inredning också.

Alltså visst är detta SÅ HÄFTIGT?! Mitt frilansande hade inte kunnat börja bättre! <3

 

lång kjol från indiska

rosa cashmere

Cashmere accessoarer från indiska

59 comments on “Cashmere by Indiska”

 1. Vad fina bilder, och vad kul för dig att det går så bra! Du har verkligen lyckats med det du ska med - jag vill bara köpa varenda plagg pga ser så mjuka ut på bild!

 2. så fina bilder, och såklart du ska vara stolt! Att ett så stort företag som Indiska väljer en är ju hur coolt som helst! 😀 Heja dig!

 3. Tänk att jag sa till mig själv när deras kampanj kom ut "åh, vilken himla härlig vibe det var på dessa! Påminner om Nevnariens bilder!". You go girl!

 4. Jag har tänkt på dig varje gång jag sett dessa bilder, minns att du skrev att du skulle fota för indiska. så himla snyggt! Grattis! Lite tråkigt att de inte ger dig cred? igen, så snyggt!

 5. Du är så grym Elin och så kul att du får representera Indiska med dessa fina bilder! Vart finns den magiska dörren på den sista bilden till vänster någonstans? 🙂

 6. Wow, vilket drömjobb du rott hem. Snyggt jobbat och så fina bilder! Älskar de dova färgerna i kombination med de mjuka materialen. <3

 7. Vilka härligt fantastiska bilder, you go girl!! Det är alltid så inspirerande att läsa din blogg, jag älskar att fotografera och försöker lära mig så mycket jag kan på fritiden så jag får verkligen så mycket pepp från din blogg! Kram!

 8. Så härliga bilder! Vill bara krypa in i scenen framför skåpet och byta plats med modellen <3

  Förresten, när du fotar/filmar, använder du någonsin bildmanus? Och i så fall gör du dom själv eller får du dom skickade till dig (dvs om du jobbar åt en klient)?

 9. Haha vad roligt, när min kompis (som är modellen på bilderna) la upp en bild på insta så var jag nyfiken om det var du som hade tagit bilderna (för du hade precis hintat om att du jobbat med indiska!) Kunde dock inte hitta någon koppling, men nu så, tada! Det var du! Jättefina bilder och grattis till att få jobbat med dem! 😀

 10. Så otroligt snygga bilder! Älskar känslan och ljuset i bilderna 😀 Du om någon är verkligen värd att få jobba med indiska!

 11. Har sett den med långa kjolen miljarder gånger på Facebook. Så himla fin bild! Modernt och gammaldags i ett 🙂

 12. Verkligen grymt kul när företag vill ha en för det man är bra på och låter en jobba på sitt sätt - grattis (igen) ! Du gör det ju så himla bra med 😀 <3

 13. Det är ingen nyhet precis att du är otroligt begåvad men ändå slutar jag aldrig förvånas över hur otroligt duktig du är på det du gör. Att få en varm känsla i höstiga bilder är inte lätt men såklart så lyckas du! Stort grattis till samarbetet med Indiska!

 14. Hej Elin!
  Vilken fantastisk möjlighet, också, grymt snyggt jobbat!
  Jättefina bilder och jag gillar hur du framat alla bilder på olika sätt. Kanonfint!

  Hur fick du detta jobb? Hittade de din blogg eller sökte du dig till det?

  Ha det bra, härligt jobbat med bloggen och fotograferandet
  ! 🙂

  1. Men tack så jättemycket! 😀 De hittade mig på Instagram och kontaktade mig därifrån 🙂 Först ville de bara ha hjälp med att ta bilder till instagram, men sen blev jag en i teamet ganska snabbt 🙂