Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Favoriter!

Marble-klocka från Asos!
 
 
Mina nya visitkort!! 😀 😀 😀
 
 
 
När jag kom hem från turen till Helsingborg och Göteborg, så väntade det två paket på mig innanför min dörr!
En låda med mina nya, fina visitkort och en påse från Asos med klockan och så klänning nr 5 från mitt examens-kollage! Klänningen och visitkortet passade läskigt bra ihop i färg - lite sådär så att jag började skratta, för att det var så löjligt bra. Dock var klänningen lite stor, så jag funderar på om jag ska orka byta, eller om jag ska köra på en helt annan? Vet liksom inte om jag kommer att se för blek ut i en rosa heller, så... svårt. Får väl smörja på brun-utan-sol och se om det ser bättre ut 😉
 
Idag står möte och bildbanksplåtning på schemat! See yaaah 😀

26 comments on “Favoriter!”

 1. Puder-rosa känns lite som denna vårens färg! Jag har nyligen köpt mig en jacka i den färgen, och jag älskar den! Din klocka var riktigt fin och jag blev lite sugen på en sådan själv nu, hade blivit en perfekt match 🙂

 2. Snygg klocka!
  Och jag tycker att din logga är så himla snygg! Bara ett extra plus om den matchar klänningen, ju 😉

  /Ellen.

 3. Lustigt sitter precis och försöker göra mig ett gäng visitkort. Tänkte kolla din sida i en paus och vips ser jag dina jättefina visitkort och nu får jag tänka om och måste skapa en ny design.
  Min blev väldigt rörig och när jag ser din ser ju den mycket finare ut. Kan bero på färgen iofs men dessa kort var verkligen fina:)

 4. In i solduschen bara och kom ut som Ross då blir den perfekt ? Skämt åsido gå inte ifrån puderrosa för det är en färg som verkligen klär dig!

 5. Älskar dina visitkort! De påminner ganska mycket om s.k snapper card som man använder för kollektivtrafiken i Wellington så jag var först heeeeelt övertygad om att du skulle flytta till Nya Zeeland hahaha. Det tog mig ett par sekunder innan jag kopplade och fattade ?

 6. himla snygga visitkort ju!!! ett sånt en önska en hade själv först haha... (inte för att jag har ett behov av det, men till framtiden kanske?)

 7. Supersnyggt! Har en fråga ang. din senaste medeltidsklänning. Läste i ett inlägg att du köpte tyg från svarta katten och korps. Ska själv sy mig lite medeltidskläder till medeltidsveckan och tyckte att kvalitén på tygerna du använde såg väldigt bra ut. Så tänkte helt enkelt fråga vilken tygkvalitet från de olika sidorna du köpte? Vore jättetacksam!