Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Sommarglimtar från mitt liv

 
 

 
 
 
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II + Olympus 17/1,8
 
Det är juni. Vi åker och plockar jordgubbar och sen köper vi tomater från gårdsbutiken. Säger hej till sommarstugan och jag tar mitt första dopp för året i Vänern. Det var vansinnigt kallt, men jag kunde bara inte stå där på land och titta på vågorna, inte nu när det är semester och jag har drömt om att bada i flera veckor!
 
Det är inte det ultimata sommarvädret, men vad gör det när jag ändå får göra allt det där som för mig bara skriker sommar? Vi har grillat och ätit alla mål ute i trädgården, spelat spel under äppelträdet och tittat på vattenspridaren, som vi lekt i så många gånger som barn.
 
Älskar denna lilla Olympus-kamera förresten. Den gör det enkelt att lämna stora Canon'en hemma! 😀

42 comments on “Sommarglimtar från mitt liv”

  1. Vilka underbara bilder. Det är verkligen en härlig sommarkänsla över alla och den på dig och Filip är ju helt underbar!

  2. Hej vad avis jag blev nu.. utanför mina fönster är det grått,grått och mer grått.. bra för min del, lättare att sova bort hela dagen (jobbar vakna nätter)..

  3. Hej Elin! Denna fråga har egentligen inget med inlägget att göra men jag är själv en fotointresserad tjej som vill ta mer intiativ till att fotografera människor. Och jag vet inte om du har svarat på denna fråga någongång men det är en sak jag tänkt på; när du fotograferat tex Angelica Blick, blir det ett betaljobb eller mer ett samarbete då båda får ut något av det? Tacksam för svar! Du är grym btw 🙂

  4. Men åh så mysiga bilder, det bara skriker ' sommar ' om dom 😀
    Måste själv åka och plocka jordgubbar snart, som jag längtat ^^

  5. Livet är i varje NU. De läggs ihop till ett pärlband av underbara upplevelser. Dina bilder visar verkligen livets alla små NU på ett vackert sätt!