Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

JAG HAR TAGIT EXAMEN!!

HEJ ALLA! Alltså guuuud!

Som ni säkert förstår så har denna tystnad berott på att jag stängt in mig helt i min bubbla och bara köttat för att hinna klart med allt lagom till examen, som alltså ägde rum idag på min födelsedag!

Det har varit en helt fantastisk dag (förrutom när jag upptäckte att jag glömt batteriet till min kamera hemma, så det fick bli mobilbilder från min fina vän Annika i detta inlägg - hade sett en massa vackra och mysiga bilder med kort skärpedjup framför mig.... haha... men äsch).

Jag, rektorn och lärarna!
Jag fick Aifo-stipendiet!!!!

Dagen började med tårta och tal i parken utanför skolan. Jag vann ett stipendium (!!!) på 10 000:- från Aifo, vilket känns helt fantastiskt, eftersom det här stipendiet endast delas ut till en student per år vid examen. Både min klass och fotoklassen deltog och det var alltså JAG som vann?! Wtf!

Sen kramades vi massor, slog oss ned på gräsmattan och satt och drack champagne i flera timmar, tills det började åska. Nu ska jag joina de andra på någon takterass här på Sveavägen, innan jag drar vidare och käkar födelsedagsmiddag med mamma och pappa.

Här kommer lite mer bilder!

Vi som hängt mest <3
Världens bästa klass! Kommer sakna att sitta och slita mitt hår bredvid er... ;D <3
Här satt vi och snackade minnen, sjöng med helium och spelade in fula snaps!

Tack för två fantastiska år på Fotoskolan!

33 comments on “JAG HAR TAGIT EXAMEN!!”

 1. JätteJÄTTEstort grattis Elin! Både till examen och på födelsedagen! Och stipendiet förstås! <3

  Det har verkligen märkts hur van jag blivit alla dina inlägg, jag har stundtals tänkt "näh, det ÄR nåt fel på bloggen!" 😉 Men helt jäkla rätt att ta en paus och kicka lite röv.

  Hoppas du har det superfint ikväll, och återigen - grattis! ??

 2. Tippelgrattis!!! Till födelsedag, examen och stipendiet!

  Det var meningen att du skulle glömma batteriet för att kunna njuta av dagen istället för att fotografera den!

  Ska bli spännande att följa dig nu och din nya vardag!
  Stor kram

 3. Stort grattis till både examen och stipendiet, du är så sjukt värt detta! Hoppas du unnar dig något gott för pengarna 🙂

 4. Så fantastiskt kul Elin,stort grattis på din födelsedag, grattis till examen och grattis till stipendiet. Så kul att ha fått följa dig på detta äventyr. 🙂
  Du är superduktig och att du glömde batteriet är ödet, jag menar det var meningen att du skulle njuta av din dag utan att tänka på att dokumentera Den utan bara fira. 🙂

  Ska jag vara lite ärlig så tänkte jag först att hoppas inget tokigt hänt nu när bloggen stod lite still men så tänkte jag på förra inläggets överskrift så då förstod jag att du hade fullt fokus.:-)
  Grattis ? än en gång och fira som den alv du är 🙂
  Skål och kram

 5. GRAAAAATTIIIIIIIS!!!!!!!!!!! Födelsedag, examen o stipendium allt på samma dag - SÅ BRA! Hurra hurra hurraaaa!!

 6. Stort grattis i efterskott Elin! Både på födelsedagen, till examen och till stipendiet! Du är fantastisk och det lät verkligen som att du haft en fantastisk dag också! 😀

 7. Men ÅH!!! Så himla mycket grattis!! Både på födelsedagen, examen och stipendiet. Du är ju SÅ värd det om någon. <3 Grymt! Hoppas du har en fantastisk helg!