Bli en mästerfotograf i sociala medier!

I samarbete med Scandinavian Photo
 
 
 
 
Åh minna vänner, det här är en SÅ rolig dag! Som många av er redan vet, så jobbade jag under fyra år (innan jag började på fotoskolan) på Scandinavian Photo, med bland annat deras sociala medier. Så det känns så himla kul att idag få presentera mitt första samarbete med dem! 😀
 
Det är nämligen så att Scandinavian Photo skapat en inspirerande mini-kurs tillsammans med mig, TrendenserSara Che och Gustav Broström, där du – helt gratis – genom att registrera dig, får nya avsnitt med fototips skickade till dig via mejl en gång om dagen. Perfekt att läsa på väg till och från jobbet, i hängmattan, eller varför inte i bilen på väg till lantstället?
 
Kursen innehåller en himla massa bra tips på hur du enkelt tar grymma bilder till dina sociala medier – oavsett om du fotograferar med systemkamera eller mobiltelefon. Ett måste för dig som läser min blogg helt enkelt! 😀 Har faktiskt själv signat upp för att ta del av tipsen jag också 🙂
 
Så regga dig här ovanför eller klicka in på den här länken, så ses vi med några tips från mig i din inkorg framöver! 😀
 
 
 
 

31 kommentarer på “Bli en mästerfotograf i sociala medier!

Kommenterarens avatar

Kul!
Jag signar självklart upp mig, och hoppas på att få många matnyttiga tips 🙂

/Ellen

Kommenterarens avatar

Vad spännande! Har signat upp mig och hoppas på massa bra tips & trix ?

Kommenterarens avatar

Åh, va kul! Precis signat upp, ska bli kul och läsa 😀

Kommenterarens avatar

Tänkte först "Åh, nej. Nu är det kurser som verkar roliga som kostar", men så var det ju inte! Kul grej som alla kan vara med på 🙂 Ska absolut signa upp mig!

Kommenterarens avatar

Så himla kul idé! Är redan på kurs fyra och inspirerad det blir man verkligen 🙂

Kommenterarens avatar

Hej!
Först och främst, tack för en toppenblogg!! Har läst sedan din rockertid (gick själv runt i nitarmband och tuperat hår på den tiden, good times<3 haha) men brukar väldigt sällan kommentera vilket jag nu får lite dåligt samvete för, hehe. Lovar att skärpa mig!

Samt, har en fundering ang redigering på olika bildskärmar: som jag har förstått det redigerar du bilder för print på den kalibrerade svarta skärmen, och bilder för webben på din iMac? Har du då kalibrerat iMac-skärmen något eller ändrat färgåtergivningen?
För jag blir galen när jag redigerar bilder på min MacBook PRO, för den verkar återge bilderna med mycket större kontrast och varmare toner än andra skärmar. Tittar jag på samma bild på tex en iPhone eller en PC är svärtan inte alls lika mörk, och färgerna är konstiga och kalla. Men jag märker inte detta på dina bilder? Har du något tips?

Kommenterarens avatar

Härligt och kul! Jag har signat mig och väntar med spänning på första mailet. 🙂

Kommenterarens avatar

Alltså den där bilden är typ den finaste jag vet. Jag skulle lätt ha den som en stor canvas på min vägg. Hihi;)

Trevlig sommar!

/Elin

Kommentera