Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kvällsdopp

 
 
 
 
 
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II + Olympus 17/1,8
 
 
Det bästa med att bo i Tyresö är förmodeligen att det finns sjöar (och hav) bakom varje kvarter.
Typ. Haha. I söndags var jag med syrran vid favoritsjön och vi hade sett ett mysigt solnedgångsbad framför oss. Men det blev inte riktigt så. Först tog det typ en kvart för syrran att komma i, för att hon är en sådan badkruka (hallå, det var typ 22 grader i vattnet?? Hur varmt som helst!), sen blev vi invarderade av en familj med ankor som typ klättrade på oss (okej, jag älskade det och såklart bidrog jag till överfallet genom att inte sluta mata dem hahah) och sen - precis när solen gått ner sådär så att man kunde börja ta de perfekta solnedgångsbilderna - så klampade ett killgäng in på vårt territorium och fyllde vår mysiga tystnad med brölande läten och kaxiga samtal. Jag blev sur, för det fanns tusen andra ställen att sitta på runt sjön, än just precis bredvid oss. Men men. Sen gav vi dem ballerina och så cyklade vi hem. Haha!
 
Nu ska jag göra ett nytt försök och ta ett solnedgångsbad med Filip i en av sjöarna som jag inte testbadat ännu! Hoppas det blir bröl-fritt 😉
Spara

19 comments on “Kvällsdopp”

 1. nä nä, jag kan helt och hållet stå bakom din syrra där. Minst 25 grader ska det vara 😉 mysigt ni hade det iallafall, mycket bra val av fika med, hehe!

 2. Kvällsdopp är fantastiska! Det är helt klart de som är mina bästa sommarminnen. Vi har hittat vårt nya kvällsdoppsställe här i Luleå, och det heter mysigt nog Trolltjärn <3 eftersom det är en tjärn hinner den bli rätt varm under dagen, vilket är perfekt! Fredrik är dock en badkruka oavsett vattentemperatur, sist gick han i slalom ner i vattnet för att "vänja sig". Jisses. Jag hinner alltid tröttna innan han ens masat sig i haha!

  Angående killgäng - fy fan vad störiga dom kan vara. Ännu värre blir det (oftast) om det är tjejer med. Varför försöka hålla på och bräcka varandra hela tiden?! Ba chilla lite...

  /Ellen.

 3. HAHAHA
  Varför beter man sig så bröligt när man är tonåring?? 🙂
  Ja jösses. Man vet väl inte bättre.
  Tur då att man förhoppningsvis växer upp.
  Må gott
  / Johan/ Ingen tonåring längre.... 😀