Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vinn biobiljetter till 5th Wave!

 
 
 
Detta är ett samarbete med UiP
Jag skrev ju för ett tag sedan om The 5th Wave, som är en film (baserad på en bok med samma namn) som snart har biopremiär! Nu kan två av er som läser detta vinna två biljetter var till premiären här i Stockholm den 22 januari. Biljetterna som ni vinner är till premiären här i Stockholm (resa och boende ingår inte, så det är ju en fördel om ni bor i närheten eller har vägarna förbi det aktuella datumet).
 
För att tävla:
Skriv en kommentar med ditt för- och efternamn, samt mejladress (skriver du adressen i mejl-fältet, så är det bara jag som ser den), samt motivera varför just du ska vinna!
 
Jag väljer en vinnare redan nu på fredag, så delta nuuu! 😀
 
Grattis till Anna Berg och Micaela Pramfors som vann två biljetter var till premiären av 5th wave! 😀

20 comments on “Vinn biobiljetter till 5th Wave!”

 1. Åh jag vill jätte gärna vinna, låter verkligen som en film för mig och sambon, älskar den typen av film!
  Jag och sambon skulle behöva få komma ut och göra något bara vi två, det har hänt En gång sedan dottern kom i december 2014, så det är absolut på tiden! 😀

  // Micaela Pramfors, [email protected]

 2. Jag ska troligen ner till stockholm ändå det datumet med mamma min, och vad vore trevligare än en mamma-dotter-kväll på bio? 🙂 (är det premiär kanske man har en ursäkt för att piffa upp sig lite också hehe)

 3. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom att jag älskar att gå på bio men tycker att det har blivit så otroligt dyrt med det att jag inte tycker att det är värt att lägga ner 150 kr. på en film, tyvärr. Om jag vann skulle jag bjuda med mig min pojkvän för att vi oftast inte gör sådana här aktiviteter då vi oftast bara ses på fredagar och brukar oftast vara hemma och ta det lungt tillsammans, så det skulle vara så kul att överraska med en bio kväll och göra något annat med varandra!

 4. Jag skulle vilja vinna så att jag kan bjuda en av mina bästa vänner på en mysig biokväll. Hon har jobbat stenhårt med sitt examensarbete på universitetet denna höst och det skulle vara roligt att få bjuda henne på lite vardagslyx 🙂

 5. Min fästman är alltid så gullig och bjuder mig på på saker så som bio eller middagar, men som student har jag sällan råd att bjuda tillbaka, så det vore väldigt roligt att överraska honom. Han har pratat om den här filmen och hur han skulle vilja se den och jag tror det skulle vara en perfekt present att fira att vi har varit förlovade i ett år.

 6. Oohooo! Den filmen har jag längtat efter så måste bara vara med och tävla! Skulle vara perfekt med biomys efter en veckas b-uppsats skrivande. ??✌

 7. Åh vad kul det skulle vara, perfekt att ge till min syster och hennes kille, eller varför inte ta med min egna kille och gå. Det hade varit så mysigt!

 8. Åh, hade så gärna varit med och tävlat men kan inte ta mig till Stockholm med så kort varsel 🙁

  Kram Sanna

 9. Åh gud vad kul! Jag och min kompis har båda läst de två bökerna och tycker att dem är jättebra (och vi väntar spänt på den tredje och sista!), jag skulle därför vilja vinna och överraska henne med en biokväll för oss två! Vi har båda varit väldigt upptagna den senaste tiden, hon med universitet och jag med gymnasiet och jag tror att vi båda behöver en kväll där vi bara kan slappna av och tänka på något annat än skolan. Det skulle vara jätteroligt om jag vann, puss och kram <3

 10. Ååh jag är lätt med och tävlar! The 5th Wave och dess uppföljare är två av mina absoluta favorit böcker. Har just börjar med min femte date med boken för att vara så redo för dess biopremiär som jag kan. Den 22 januari har länge varit inbokad i min kalender, så att sedan vinna biljetter till dess riktiga premiär i Stockholm skulle vara en helt underbart och det skulle göra mig till den lyckligaste på jorden. Min bästa vän som jag skulle ta med mig om jag vinner älskar även denna bok lika mycket som jag. Så i sådana fall så skulle kvällen inte bli något annat än himmelsk (see what i did there 😉 ).

 11. Åh jag är självklart med! Skrev ihop ett litet rim som motivering 😀

  För ett halvår sen fick min kompis mig att läsa den här boken, och den fick mig utan tvekan direkt på kroken! Sen dess har vi hype:at över Cassie, Evan och Ben, och vi har längtat efter att på bio få se den. Att få bjuda med min kompis på det här kan bli möjligt tack vare dig, och att åka till Stockholm över helgen vore en kul grej. Jag håller därför alla tummar och tår, och hoppas att jag och min bästa vän på premiären snart går!