Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Torsdagsmys

Alltså jag avlider lite varje gång jag går ut nu för tiden. ALLT är bara så magiskt vackert!
 
Igår såg jag ut såhär!
 
Inne i Stockholm var det inte så mysigt på gatorna (ingen snö ju!), men Gamla Stan var som vanligt mysig på håll 🙂
 
Gick förbi Svarta Katten och ville ha allt!
 
Mötte upp min syster och vi gick till Mall of Scandinavia! Första gången jag var där och det var ju asnajs?! 😀
 
Syrran ville shoppa skor, men det fanns inga i hennes storlek 🙁
 
Sen drog vi hem till henne och hade torsdagsmys! <3
 
 
Alltså hur mysigt är det inte att nu för tiden kunna möta upp syrran lite när man vill och hänga?! Jag vet att jag skrivit det förut, men alltså, JA?! Haha! Jag bestämde mig spontant för att sova över där också. Hon har en 180-säng, så det var ju kungligt värre.. haha... 😉
 
Det bästa av allt är också att vi var inne på Zara i Mall of Scandinavia och hon går in och grabbar tag i en kjol från rea-stället det första hon gör och räcker den till mig. "Prova den här!". Det fanns bara en kjol kvar. I min storlek. It was ment to be. Men jag orkade först inte prova (alla vinterkläder, behöver inte säga mer va?), så hon tvingade mig in i provhytten, jag provade och såg ju direkt att detta kommer bli en av mina favoritplagg! Wow! 

Men det var den roliga saken jag fick köpa den här månaden. Nu behöver jag en backuphårddisk och ansiktsvård bla. Triiiist.

36 comments on “Torsdagsmys”

 1. Känner verkligen igen mig i att ALLT är vackert precis ÖVERALLT. Skriker nästa aggressivt till min kille när vi åker bil och jag blir tokig över alla fantastiska träd hehe.

 2. Hej! Du brukar väl fota ibland med en digital/kompaktkamera?? Kan inte du ge lite tips på hur man ställer in bra inställningar på helst rörliga motiv. Har en Sony cybershot och så nåt nummer efter som jag inte orkar skriva haha. Men man kan ställa in helt manuella (bländartal osv) inställningar. Linsen har f.3.2 osv. Inte världsbäst men den fotar väldigt skarpa bilder ändå! Men jag tycker det är SÅ svårt att få till ljusa och skarpa bilder på rörligt motiv. Jag fotar mest min 6månaders barn och han rör sig hela tiden så det är extremt svårt att få till en skarp bild utan blixt!
  Har du några tips?? Sen skulle jag vilja fota porträtt på barnet med suddig bakgrund men HUR är det möjligt när han rör sig och bilden blir suddig haha?

 3. Var på invigningen av Mall of Scandinavia och kom inte in. haha 🙂 lite snopet. Men lyckades ta en selfie i taket eller två där vid entren. 🙂 Behöver också köpa back up hårddisk. Håller på att backar upp på min trådlösa men är så trött på att det tar såååå lång tid.

 4. Vintern är så vacker!!

  Och det första jag också tänkte när jag såg bilden på dig var: eyebrows on fleeeeeek! ;D

 5. Jag skulle lätt behöva en sådan person som puttar in mig i provrummen.

  Vad behöver man förresten göra för att få lika fab ögonbryn som du har?

  1. Men åh vad glad jag blir! 😀 Man lägger ner alldeles för mycket tid på brynen (jämfört med resten av ansiktet hehe) och målar med en Anastasia Brow Wiz ;D

 6. Vilken härlig dag! 🙂 Skulle väldigt gärna se flera vloggar, bara liksom vardagsvloggar! 🙂 Låter kanske lite stalkkigt, men det är faktiskt kul att se andras vardagar. Dessutom är du ju bara för skön, asgarvar åt vloggen då du missade bussen flera gånger, brukar hända mig med! 😀

 7. Underbar blogg! Kika in på min! Skriver om mitt liv som "ung" mamma till två grabbar och är gravid med min lilla tös som beräknas till maj 2016 ??

 8. Alltså dina bilder… WOW! Även om de ”bara” är vardagsbilder!!:D

  Har en fråga btw, jag ska till fjällen till påsk och jag tänkte ta bilder medan jag är där. Bland annat i backen osv, men jag känner att jag inte vill dra med systemkameran upp i backen och jag vill inte heller ha bara vanliga iPhone-bilder. Har du någon kompakt systemkamera som du skulle tipsa om, som inte är allt för dyr men som ändå tar helt okej bilder? Kram, du är bäst Elin!

 9. Det verkar verkligen ha varit en mysig torsdag:) Bilden på Gamla stan och julgranen är fantastisk! 🙂
  Ja självklart var dina andra bilder oxå bra, jag menar du tar ju aldrig ut några dåliga bilder. 🙂

  1. Men åh vad kul att du gillade just den! Jag hoppade nämligen av bussen precis där bara för att fota och blev därför försenad när jag skulle möta upp syrran 😉

 10. Hej Elin! Jag har ett önskemål om en video - att du skulle kunna visa upp dina absoluta favoritbilder och förklara dom! 🙂