Tillbaka till medeltiden

13
 
 
 
 
 
 
 
Johan Käll från Albrechts Bössor.
 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Här är några bilder som jag tog samtidigt som det kommande bokomslaget! Gillar verkligen första bilden – ljuset är bara helt magiskt! Tror dessutom att det var en av de absolut sista bilderna som vi knäppte. Vi började i skogen, där det var ganska ruggigt. Jag gillar egentligen inte att fota i skog för ljuset är aldrig bra där, men miljön är ju väldigt cool, så vi tog en massa bilder där ändå. Sedan klev vi ut på den frostiga ängen och brände av några rökpatroner. Sist njöt vi av solens svala vinterstrålar.
 
Alltså jag blir galen på mina videos alltså… ska ladda upp en ny video till Youtube nu och filen är på 8GB. ÅTTA GIG WTF vad håller jag på med? Och så har jag världens segaste nät både hemma och på praktiken, så kan ju bara drömma om att få upp något idag. Får ta med videon till Uppsala imorgon och ladda upp hos min pojkvän, för detta går ju inte… Hashtag Life… 😉
 
Hoppas ni har en bättre dag än jag har idag. Är SÅÅÅÅ TRÖTT!
Men får väl skylla mig själv när jag låg och FaceTime’ade med syrran till klockan två inatt… Inte att rekommendera! 😉

13 responses to “Tillbaka till medeltiden

  1. Du är ju fenomenal! Förutom ljuset så älskar jag hur du har fångat rökslingorna, ger en påtaglig känsla av att vara där. Du skapar så vi faktiskt får komma tillbaka till medeltiden ❤

  2. Jag brukar exportera i youtube format i premiere, då minskar den ner massa så blir det inte så tungt, kanske 300 MB eller så. Ett tips är ändå det, det brukar vara bra kvalité.

    Nu är jag tillbaka med mitt kommenterande efter lite vinteride 🙂

  3. Oj 8gb! Som Katarina skrev så är ofta presets en bra början i Premiere. Annars kan du som mac användare välja att exportera i Quicktime och h.246 som codec. Sen ändrar du bitrate som bestämmer hur stor och hur bra kvalité din film blir. Lite förenklat förklarat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.