Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Sommarkänslor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spetsklänning från Forever21.
 
 
Jag blev lite förälskad i den här klänningen. Den är helt i spets, så den kräver att man har någonting under (som jag inte riktigt listat ut vad det kommer vara än) och är helt öppen fram från midjan och nedåt. Jag har haft lite svårt för att själv bära spets sedan min otroligt spetsida period för några år sedan, men den här klänningen är något speciellt. Den påminner mig om sommar på det mest behagliga sätt och satt verkligen som gjuten på mig. Längtar tills jag kan gå omkring i den, medan solen värmer i nacken och det höga gräset kittlar mina fingertoppar. 🙂
 
Sista dagen i Kalifornien åkte jag och Emelie in till San Diego för att shoppa. Sånt som man bara måste göra när man är i USA. Men efter att bara parkerat och gått på toaletten inne på det stora köpcentret, så var vi heeelt slut. Haha! Så det blev ingen direkt shopping. Orkade nätt och jämt genom första butiken, Forever21, där jag hittade den här klänningen. Sen ville vi bara lämna allt och åka hem till Sverige igen.

21 comments on “Sommarkänslor”

  1. Vilken skillnad på dina bilder nu och då! Fina bilder i det äldre inlägget från 2011 men dina bilder idag har verkligen det där lilla extra.
    Skulle vara kul med ett inlägg så du reflekterar hur du tänkte med redigeringen då och hur du tänker nu med all din nya kunskap.

  2. Känner verkligen igen det där med att vara på resa, ha något framför sig som man drömt om men inte ha energin och verkligen längta till Sverige. Trodde in på mig själv när jag var på Nya Zeeland och ibland saknade Sverige x)

  3. Hej, besök gärna min blogg, jag är relativt ny på den här bloggrejjen och det betyder jättemycket om ni tar er en titt, kanske kommenterar/ gillar och det vore helt underbart om ni skulle vilja följa mig. Kram <3

  4. Kommer det något klipp på youtube snart? Längtar så till nästa!
    Kan du inte göra ett inlägg snart som man kan få önska vad du ska skriva om eller göra klipp om? 🙂

    Keep up the good work!