Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vecka 50

Denna veckan har jag delvis varit sjuk, men också väääldigt trött. Jag och Filip har halvsovit som tonåringar till halv ett på dagarna och utöver det inte gjort så mycket mer än att kolla på SKAM (japp, den serien är verkligen bra!)

Ögonblick från min vecka

Sagovinter
[ Vänta på att 360°-bilden laddar! Eller klicka här. ]

Veckan började med NARNIA och jag var ute med min Medeltidsveckan-fotograf-kollega Henrik Jensen för att fota lite bilder.
 
 Julgranen fick lite paket under sig!
 
Syrran fick en tidig julklapp i form av en DW-klocka :))
 
Vi åkte skridskor i Kungsträdgården!
 
Hanna handlade sitt livs första julpynt! Såhär nöjd var hon 😉
 
Den där idylliska utsikten med snötäckta granar <3
 
 Hittade en klänning som jag gillade väldigt mycket på River Island, men som jag inte köpte pga ovanlig färg för mig. Men ångrar mig nästan lite nu... | Samt min överfulla presentpapper-korg.
 
Saker jag tänkt på
» Att det bästa med julen är att det finns prinskorv på storpack ? Alla som känner mig vet att jag är besatt av prinskorv. Väldigt konstigt egentligen, med tanke på att jag vanligtvis inte alls tycker att korv är gott - eller ser särskilt aptitligt ut. Men det finns inte logik i allt här i världen..
 
» ATT DET ÄR SEX DAGAR TILL JULAFTON?! WTF?! Jag som trodde att vi skulle få snö i år, när vi fick den där rekordsnön i november. Jag ba ÄNTLIGEN kommer den där vintern jag längtat efter! Men nej. Snön har kommit, men stannat typ två dygn i taget.
 
» Att det är svårt att lägga upp en vlog varannan dag. I alla fall när man är en sån perfektionist som jag. Fattar inte hur alla dailyvloggers kan hantera det!
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» SKAM. Se den bara!
 
» Idun Minerals Kol Eyeliner (adlink). Jag fick den här i goodiebagen när jag var på ett event med Real Technique och väldigt glad är jag över det. Jag kör vanligtvis inte på den här typen av applikator, så hade förmodligen inte köpt den själv, men HELL vad bra den är! Den sitter hela dagen och kladdar inte det minsta. Jag har annars väldigt mycket problem med kladdande eyeliner pga djupa veck på ögonlocken och oljig hy, men den här sitter som berget. Penseln är mjuk och böjbar och efter några gånger är det lika enkelt att applicera som med min favoriteyelinerpensel. 🙂
 
» Torrschampoo med färg. (adlink) Jag har använt Batiste's torrschampoo så länge som jag kan minnas. Men det var inte förrän nyligen som min syrra visade att det fanns en variant för ljusbrunt hår och en för mörkbrunt hår. HUR BRA? Jag är så efter. Haha. Så istället för att bli grå i huvudet, så får mitt mörkblonda hår en liten ombre-feeling (eller ja, i alla fall något mörkare rötter), vilket ger en fräsch look, trots att håret kanske egentligen är lite smutsigt. Det gillas 🙂
 
 
Nu
Spara
Spara
Spara

20 comments on “Vecka 50”

 1. jag har också fastnat för Skam, försökte stå emot men det gick inte! Sjukt bra serie!

  Och klänningen, så fin på dig!!

  1. Haha försökte också, eftersom jag alltid blir lite anti när något hypas så förskräckligt.. men sen tog nyfikenheten över 😉 Tack! <3

 2. Men wow den där panoraman va sinnesjukt ball!!

  Och än ere inte julafton än, håller tummarna här att snön kommer till Stockholm tills dess 😀

 3. SKAM er virkelig bra 🙂
  Håper du føler deg bedre - ikke så gøy å være syk. Spesielt ikke rett før jul 🙂

 4. gå genast och köp den röda klänningen!! outside the box osv. SÅ FIN!! och himlar vad alla pratar om SKAM. Måste nog se den ;))

 5. Haha sitter också fast i SKAM-träsket.... Något motvilligt, det hypades ju något förskräckligt men var ju tvungen att bara titta ett avsnitt... och sen gick det utför 😉

  SÅ cool 360-bild!!!! Med vad har du tagit den? 😀 + du i den röda klänningen, så julig och vacker! :')