Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Det doftar rosor i trädgården

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spetscardigan/klänning från Forever21, topp från H&M och byxor från NA-KD (adlink).
 
Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
De här bilderna tog jag precis innan jag skulle iväg på biodejt i stan med min kille. Det var inte alls planerat att jag skulle ut och fotografera, utan jag tyckte bara min outfit blev så fin med min spetscardigan till (som för övrigt hängt som dekoration på en galge inne i min walk-in-closet ända sedan jag köpte den i San Diego i februari, eftersom jag inte riktigt vetat hur jag skulle styla den). Så jag tog mitt stativ under armen och sprang barfota ut i den rosendoftande trädgården.
 
Jag tycker det är så lustigt ibland... när man inte tror att det ska bli några bra bilder - och så blir det kanonbra! Man blir typ... chockad. Haha. Och tusen gånger så glad över bilderna, som när man gått och förväntat sig det resultat som man senare fick.
 
Ja, jag stod där på den lilla tegelmuren och slängde med min spetsmantel i den ljumna vinden, medan solen silade in så mjukt mellan träden. När jag sedan kollade bilderna på skärmen så undrade jag vad i hela friden jag råkat ställa in för inställningar (eller snarare bildstil), eftersom bilderna såg jättesnyggt redigerade ut. RAW! Har ALDRIG hänt mig innan. Inte på det där sättet. De var liksom... så himla pastelliga och mjuka. Perfekta, verkligen.
 
Det var helt enkelt en väldigt speciell kväll, med ett väldigt speciellt och magiskt solljus :')
Spara
Spara

49 comments on “Det doftar rosor i trädgården”

  1. Det där hände mig för typ 2 veckor sedan! Kanske inte lika fantastisk miljö, men ändå så att jag var nöjd med hur jag såg ut 🙂

  2. Åh vad fint! Älskar den första bilden med ljuset som faller in bakifrån. Magiskt! Och outfiten var verkligen spot on!

    Vad såg ni för film och vad tyckte du? 🙂

    /Ellen.

    1. Taaack! Vi såg Tarzan! Den var bra, men det var många väldigt... vad ska man säga... orealistiska situationer som förstörde. Att hans största hot/fiende började gråta när han tillfångatog Tarzan tex. Och bara släppte honom. Sjukt konstigt. Tyckte att det borde vara lite svårare att ta sig därifrån än så 😉 Men väldigt snyggt filmat! 😀

  3. Men hur fin är du människa!? Älskar verkligen hur du senaste året bara skiner och ser så förbaskat lycklig ut. Självförtroende är det vackraste som finns. Sen att du är drop dead gorgeous gör ju inte saken värre. ?

  4. Vem är det som gör ditt hår? Gillar't! Och behöver hitta en frissa i Stockholm (som gör grymma förlängningar också)