Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Zombienarien

 
 
 
 
Två bilder tagna fem minuter innan det blev kolsvart och började spöregna... haha
 
 
Två tuffa jobb/skolveckor har satt sina spår... Ögonen har svidit konstant i två dagar och jag var tvungen att tacka nej till trevligt fredagsmys på restaurang och någon öl med klassen, för att i stället dra hemåt och slänga mig på soffan. Hade verkligen varit kul att hänga med gänget idag - huvudet var verkligen sugen, men kroppen orkade inte. Så när jag pubbat detta inlägget, så ska jag öppna påsen med ostbågar, vira in mig i en tjock filt (det är allt lite kyligt inne hos mig idag) och kolla på något tv-program på datorn.
 
Känns lite tungt att veta att det kommer att bli en minst lika tuff vecka nästa vecka. Vet inte riktigt hur jag ska hinna samla på mig energi. Men så här blir det när man försöker parallelljobba precis när det kommer in tre intensiva Workshopveckor i skolan. Men men! Veckans workshop har i alla fall varit superrolig! Klassen är enig om att det varit den bästa hittills! Så tack Martim (även om jag tvivlar på att han läser detta haha)!
 
Nu: Djupdyk i ostbågepåsen

8 comments on “Zombienarien”

 1. Vad roligt att du uppdaterar så mycket, alltid nåt nytt att läsa - love it! <3

  Jag är i samma situation som du. Mina kollegor drog till fjällen, jag drog hem och somnade i soffan haha! Helt slut på energi efter den hittills stressigaste veckan ever under mitt första år som lärare.

  Tips för att samla energi - solen! Jag vet inte vad ni har för väder, men här i Luleå märks det att det börjar bli vårigare (bortsett från hagelstormen i eftermiddags), så jag tar varje chans jag får att gå ut och kisa mot solen. Tittar man dessutom upp i den blå himlen så kan man nästan, nästan känna sommarpirret i kroppen <3

  Annars - sova, äta god mat, tagga mentalt (då brukar ju kroppen följa med) och kanske lite godis också 😉

  Ha en mysig kväll och ett skönt dopp i ostbåge-vågorna!

  /Ellen.

 2. Tycker det är bra att du lyssnade på kroppen och stannade hemma, jag lyssnade aldrig förr men så blev jag också sjuk av det.
  Du fixar veckorna som kommer, för du hittar andningshål!
  Kram

 3. Jag har känt samma sak! Jag har både varit fysiskt och psykiskt trött hela helgen... Deckat kl. 21 i princip alla kvällar! Men får försöka tänka att det snart är sommarlov 😉