Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vinn en massa smarrig kyckling från Kronfågel!

Delta asap, för jag kör en kort tävling, som slutar redan inatt!
Vi kör enkla regler, så blir det smidigt för er att delta 🙂
 
 
 
 
 
Som ni redan vet, så har jag just nu ett samarbete med Kronfågel, där jag testat deras nya produkt Minutkyckling. Här kan ni se mitt recept på nudelsoppa, som tog mindre än 15 minuter att göra och blev så sinnessjukt god! 😀
 
Idag tävlar jag ut en ordentlig påfyllning i kylskåpet, nämligen ett kit med olika kycklingprodukter från Kronfågel: Minutfilé (kycklingfiléer som går extra snabbt att steka), kycklingbacon, kycklingpinnar, minutskivor (kycklingskivor som går snabbt att steka), minutkyckling (som jag testat - färdig att äta!) och kryddmarinerad kycklingfilé till ett värde av 300kr.
 
 

Så tävlar du
- Vilka smaker kommer Minutkyckling (på bilden) i? Skriv en kommentar!
- Skriv en rad om varför just du vill vinna.
- Kom ihåg att ange din mejladress.
 
Vill ni, kan ni även tävla inne hos mina bloggkollegor 🙂 En vinnare presenteras redan i början på nästa vecka.
Vinnaren får värdecheckar, så att hen själv kan bestämma när och var hen vill laga kycklingen 🙂

54 comments on “Vinn en massa smarrig kyckling från Kronfågel!”

 1. Classic, ceasar och bbqsmak 🙂
  Jag vill vinna därför att både jag och min pojkvän har jobb med väldigt oregelbundna tider vilket gör att man ofta kommer hem sent på kvällen. Motivationen är då inte på topp för matlagning men med några paket minutkyckling i kylen skulle det blir lätt som en plätt!

 2. Minutkyckling kommer i Classic, Caesar och Barbeque-smak! =)
  Jag vill vinna för att mitt kylskåp/frys helt enkelt är sådär HELT STUDENT-TOMT. Eftersom jag i ett svagt ögonblick även lovat att jag ska springa vårruset behövs nya löparskor inhandlas...och där försvann den här månadens budget. Kram!

 3. Bbq, Caesar och Classic heter smakerna.
  Eftersom jag kommer hem från jobbet ca 19.30 varje dag så har jag ingen lust att tillbringa en massa tid på att laga mat. Då verkar minutkyckling perfekt att ha i kylen!

 4. Minutkyckling finns i smakerna Classic, Ceasar-smak och BBQ-smak!

  Jag vill vinna för att jag under 5 månader levt på bönor och tomatsås som skidbummare i Chamonix, Franska alperna. Kyckling är fruktansvärt dyrt här så det har inte ätits någon kyckling på 5 månader. Oerhört sorgligt och längtar så jag dör efter det. 😀 Kommer snart hem och vad hade varit bättre än att mötas av underbar saftig kyckling från Kronfågel efter månader av billig vegetarisk mat? Tänkte la det 😉 Massa kramar!!

 5. Classic, ceasar och barbeque.
  Jag skulle vilja vinna dels för jag behöver lite mer inspiration i köket och såg att det fanns recept på kronfågels hemsida, men även för att jag försöker spara till en USA resa och just nu är min största utgifter luncherna på jobbet. Att göra lunchlådor sparar en del.
  Så nu håller jag tummarna 🙂

 6. Kycklingen finns i smakerna Caesar, bbq och classic!
  Jag vill vinna eftersom jag älskar att laga mat och testa nya rätter. Äter sällan kött men blev inspirerad att prova goda rätter med denna snabba kyckling.

 7. Kycklingen kommer i smakerna classic, ceasar och bbq.
  Förutom det faktum att kyckling är det godaste som finns och kan användas till så många maträtter, så är jag även nybliven mamma med en liten tvåveckors tjej hemma. Då min sambo börjar jobba igen imorgon så hade minutkycklingen kunnat hjälpa mig att hinna få i mig lite lunch mellan amningsturerna ?

 8. Minutkyckling finns i bbq, classic och Ceasar smak! 🙂
  Jag ska vinna för att jag äälskar kyckling! Är nyfiken på att testa dessa smaker som jag tror skulle vara grymt goda till en sallad eller en snabb kycklinggryta med färskpasta efter en tur i löpspåret.

 9. Minutkyckling finns i classic, bbq och Ceasar smak 🙂
  Jag tänkte dra fattig studentkortet, vilket också är sant, men det känns så uttjatat. Den största anledningen till att jag vill vinna är att jag hatar att laga mat. Mer än allt. Jag drar mig så mycket för det att det oftast blir ris gjort i en riskokare och ett kokt ägg gjort i en äggkokare.... så jag slipper göra någonting. Så att få hem lite nytt som fortfarande är simpelt skulle vara helt underbart!

 10. Smakerna på kycklingen är Classic, Ceasar och BBQ 🙂
  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då jag letar mycket efter alternativ till rött kött, jag och sambon har bestämt oss för att sluta med det helt.
  Alltså bara kyckling, fisk och vegetariskt. Som student är det dock svårt att köpa nya produkter eftersom man vill spara på pengarna och köpa det billigaste/det man vet att man tycker om, så vi har lite svårt att anpassa oss än så länge!
  Detta skulle vara superkul att få testa på! Såg ju ditt recept på nudelwoken och det såg supergott och enkelt ut! Perfekt studentmat 😉

 11. Minutkyckling finns i Classic, Ceasar-smak och BBQ-smak 🙂

  Min sambo är den enda av oss som lagar mat här hemma och han är väldigt duktig på det. Anledningen till att jag inte lagar någon mat är dels för jag har ett väldigt stressigt jobb och hinner inte, och dels att jag är helt kass på det. Hade varit kul att kunna överraska honom med en måltid för en gångs skull, något som är smidigt, enkelt och gott. Hade varit perfekt att vinna detta pris! 🙂

 12. Minutkyckling finns i smakerna Classic, BBQ och Ceasar!

  Jag blev överlycklig när jag såg detta inlägg haha! Jag har precis flyttat till Stockholm för att plugga och kan utan att överdriva säga att kylskåpet ekar tomt och jag lever för tillfället på havregrynsgröt. Jag har inga problem med gröt men det skulle vara himla gott att kunna variera kosten med lite roliga kycklingprodukter!

  Kram och ha en fin dag! 🙂

 13. Minutkyckling kommer i smakerna Classic, Caesar-smak och BBQ-smak.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag övar på att lära mig laga kyckling. Jag har alltid varit så rädd för att inte få den genomstekt att jag ofta väljer något annat i kyldisken. De här nya minutfiléerna och färdigstekta minutkycklingarna är perfekta för mig! Äntligen kan jag äta kyckling hemma!

 14. Bbq, classic och ceasar-smak finns det och jag skulle hemskt gärna vilja vinna det. Min mamma är sjukskriven och jag får mer än ofta ta hand om maten och skulle uppskatta enormt mycket om jag bara kunde göra något lätt som detta!

 15. Minutkyckling kommer i smakerna Classic, Caesar-smak och BBQ-smak.

  Jag skulle vilja vinna eftersom mitt kyl är så där tom som bara en studentkyl kan vara. Jag är nämligen mitt uppe i min B-uppsats, samtidigt som jag jobbar och har inte så mycket tid till att laga mat. Det skulle vara härligt att få vinna och hälsa våren välkommen med kyckling i exempelvis pastasallad eller till en god pasta!

 16. Minutkyckling finns i smakerna: Classic, Caesar och Barbeque.
  Jag och min sambo är lika dåliga på att laga mat så detta är verkligen någonting som skulle göra oss glada och samtidigt låter det väldigt gott!

 17. Smakerna är BBQ, Classic och Ceasar!
  Med minutkyckling skulle middagen vara serverad i ett nafs,
  utan att jag skulle behöva rensa bort en massa slafs.
  Det skulle ge mer tid till tentaplugg,
  vilket inte skulle skada ett dugg.
  Kyckling är dessutom fantastiskt gott,
  och för studenten känns det riktigt flott.
  Som student har man inte många spänn,
  skulle jag vinna skulle jag till och med kunna bjuda hem en vän 🙂

 18. Smakerna är caesar, bbq och classic. Jag skulle vilja testa alla dessa goda snabba kycklingprodukter eftersom jag nu i flera månader har levt på färdigmat och halvfabrikat och ursäktat mig med att jag inte orkar laga något. Jag VET att jag egentligen är duktig på att laga mat och jag är så trött på att äta som jag gör. Det måste gå att ändra, jag vill äntligen må bra över att äta igen, och inte bara trycka i mig och ledsna.

 19. BBQ, Ceasar och Classic.
  Jag vill kunna slänga ihop snabba men delikata rätter i ett nafs, även när tiden knuffar på som ett ouppfostrat barn i en klädaffär. Med de finurliga minutkycklingsorterna kan jag enkelt laga massor av goda rätter till kvällsmyset, smörgåsar till utflykter och sallader med smaskig topping till de dagar jag vill vara lite extra nyttig. Jag hoppas få testa allt så jag kan experimentera i köket som aldrig förr.

 20. Smakerna som finns är Bbq, Ceasar och Classic! Jag vill vinna för jag ska laga mat till familjen ca 1 gång i veckan o då vore det busigt enkelt att tillaga något av dessa kycklingalternativ. (Vilket skulle ge massa tid till att göra annat!)

 21. Kycklingen finns i smakerna Classic, BBQ och Ceasar.

  Kör stenhårt med C-uppsats på egen hand nu och har egentligen ingen som helst lust att stå i köket och laga mat, men nåt ska man ju leva på! Hade suttit finfint med färdiglagad kyckling med andra ord, den hade jag kunnat vara kreativ med utan större ansträngning 🙂

 22. Minutkycklingen kommer i Classic, Ceasar och BBQ.

  Varför jag skulle vilja vinna är för att jag och min kille har precis flyttat hemifrån och ihop. Dock är stället vi hyr ganska dyrt (hitta lägenheter i Stockholm är svårt..) så det vi får dra in på för att ha råd är mat. På grund av detta har vi dragit ner väldigt mycket på kött, vilket i och för sig är bra för miljön, men det vore ändå trevligt att vinna och kunna äta en god måltid med kyckling!

 23. Minutkyckling finns i smakerna Classic, Ceasar och BBQ.

  Jag vill vinna för att när jag lagar "vanlig" kyckling blir den ALLTID torr och seg för att jag är så rädd att den inte ska vara tillräckligt väl tillagad (hypokondriker och livrädd för Campylobacter). Med minutkycklingen och resten i samlingen kommer det ju gå så snabbt och smidigt att tillaga att jag kommer att ha tid att stå och bokstavligt titta på när kycklingen ändrar färg från rosa till vit och kunna få den perfekt färdig, med andra ord superbra för mig! De ätfärdiga behöver ingen kommentar, peeeeeerfekt! 😀

 24. Classic, bbq och Caesar ??
  Jag vill vinna på grund av min studentsituation. Jag ÄLSKAR att laga mat, det är och kommer nog alltid att vara mitt stora intresse - MEN pengarna gör att jag inte kan laga allt jag vill. Tänk att kunna bjuda min pojkvän på en fantastiskt middag trots min ekonomi?!

 25. Classic, bbq och caesar är smakerna.
  Jag vill vinna för att jag älskar att laga mat och framförallt att äta mat! Kärleken går genom min mage så att säga. Därför skulle detta passa perfekt att få upptäcka nya smaker och varianter! Sen jobbar jag även oregelbundet och då skulle minutkyckligen vara underbar. Snabbt och smidigt på sena kvällen.

 26. BBQ, Classic och Caesar finns som smaker!
  Alltså vi äter så grymt mycket kyckling hemma och jag har verkligen tröttnat i omgångar och "kycklingvägrat" för jag hållit på att föräta mig på det. Men, jag har aldrig testat Kronfågelns kyckling och heller aldrig testat kyckling som är smaksatt redan i förpackningen eller vad man ska säga. Det skulle vara intressant att testa, kanske få inspiration till nya smaker och få tillbaka min kärlek till kycklingen igen 😉

 27. Classic, ceasar och bbq-smak. är de smaker som gäller. Om jag skulle vinna skulle jag bjuda hem mina både söner på middag några gånger vilket jag har svårt för pga sjukskrivning och ekonomin är lite knackig. Samt att de är unga män som studerar och jobbar och inte heller har det så gott ställt. [email protected]

 28. Kyckling är fortfarande riktig festmat för mig och det kommer ju några kycklinghelger här i vår, framför allt Valborg/Sista april. Då ska man sitta på filt i Engelska parken och ha picknick på kyckling, potatissallad och champagne före mösspåtagningen i Carolinabacken.

 29. Classic, Caesar och BBQ är ju naturligtvis de tre varianterna.
  Kyckling är fortfarande riktig festmat för mig och det kommer ju några kycklinghelger här i vår, framför allt Valborg/Sista april. Då ska man sitta på filt i Engelska parken och ha picknick på kyckling, potatissallad och champagne före mösspåtagningen i Carolinabacken.

 30. Smakerna är Classic, Caesar och BBQ 🙂
  Jag har blivit sådär äckligt vår-inspirerad som man ofta blir såhär års, och känner för att bland annat (förutom att städa, tvätta bilen och förnya garderoben - the usual) testa massa nya roliga recept! Satt senast igår och skrev ut fina kycklingrecept faktiskt, så detta vore ju toppen! 🙂

 31. Classic, caesar och bbq 🙂
  Jag har precis vågat ta mig till ett viktväktarmöte (väldigt svårt för nya människor), och bestämt mig för att lyckas bli av med mina 60 kilo för mycket! Att få massa bra, god, och lättlagad kyckling skulle verkligen underlätta att äta bra och rätt, utan att barskrapa studentbudgeten 🙂

 32. Smakerna är classic, bbq och caesar.

  Som student är inte mina matlådor någon kulinarisk upplevelse direkt, men det skulle åtminstone kunna bli något bättre med så bra mat som kyckling tillgänglig. Jag är väldigt sugen på att testa din fantastiska nudelsoppa!

 33. De tre smakerna är Classic, Caesar och BBQ.
  Jag skulle vilja vinna då jag för det första tycker väldigt mycket om kyckling. För det andra har jag precis flyttat till en ny stad för att plugga och jag har helt enkelt inte tid att stå i köket alltför länge. Det heter ju minutkyckling på grund av en anledning 😉 linda.hultman(@)hotmail.com

 34. Ceasar, bbq och classic.

  Jag skulle vilja vinna för att jag inte tycker om "rött" kött och därför skulle detta vara perfekt för mig när man inte orkar laga mat efter man tränat eller kommit hem från skolan!

  Så himla kul att se behind the scens på din snapshat haha, resultatet blev jättebra!

 35. Smakerna finns i BBQ, Ceasar och classic.

  Jag önskar vinna, då jag försöker leva ett hälsosammare liv och då är kyckling en god och bra ingrediens

 36. De kommer i smakerna Classic, Caesar och Barbeque 🙂
  Jag anser att jag borde vinna för jag dieter och lever i stort sätt på kycklingfilé just nu. Idéerna har börjat tryta och det vore kul att testa något nytt. Samma kyckling - annat utförande och smak. Att det går snabbt att laga är ingen nackdel heller då jag inte älskar att stå i köket 😉

 37. De kommer i smakerna Classic, Caesar och Barbeque 🙂
  Jag anser att jag borde vinna för jag dieter och lever i stort sätt på kycklingfilé just nu. Idéerna har börjat tryta och det vore kul att testa något nytt. Samma kyckling - annat utförande och smak. Att det går snabbt att laga är ingen nackdel heller då jag inte älskar att stå i köket 😉

 38. Minutkyckling finns i smakerna classic, ceasar och barbeque!
  Jag skulle vilja vinna dels för jag är student men även för att jag försöker spara till ett körkort, så det skulle vara kanon att vinna och få inspiration till olika recept som innehåller kyckling! 🙂 Håller tummarna! 🙂

 39. Smakerna är Classic, Ceasar och BBQ.
  Och anledningen till varför jag vill vinna är mest bara för att kyckling är så förbaskat gott! 🙂

 40. Ceasar klassisk och bbq-smak!
  Skulle gärna vilja vinna då ja som du är en härlig fattig student. Jag har lite panik inför sommaren. Får inte så mycket jobb jag hoppats på vilket gör att ekonomin kommer bli ruskigt tight för att kunna betala hyran i sommar.. Jag måste bli bättre med budget i mathandlningneb och detta vore ju perfekt då jag ääälskar kyckling i alla former! Försöker att inte äta rött kött heller, so this would be perfect för lilla mig!

 41. Smakerna är classic, caesar och bbq!
  Minutkyckling behövs i mitt kylskåp. Är ofta ute i sista minuten (precis som nu i den här tävlingen) och de dagar när livet och psyket inte är på topp och orken att laga mat inte riktigt finns där är ju det här den magiska lösningen. Plus att studentkylskåpet ekar tomt och att jag ÄLSKAR kyckling. Ska börja skriva den där C-uppsatsen nu så hade varit en räddare i nöden.

 42. Smakerna: Caesar, Classic, BBQ
  Jag vill laga någon rolig mat med (inte till) min pojkvän!
  Han är nämligen inte bara världens finaste kille utan även sjukt duktig på att laga mat. Och med studentbudget för ett par som hänger mer på gymmet än vi kanske borde och är hungrigare än de flesta är det aldrig fel med lite extra protein!

 43. Jag håller med Anna-Lisa, blev bara ledsen av att se det här tävlingsinlägget, kan du inte lotta ut något mer djur- och miljövänligt istället? Den där nudelsoppan hade säkert vart god utan djurbarn också 🙂

 44. Ceasar, Classic & BBQ.
  Lever för kyckling men som student är det ibland rätt dyrt att handla kyckling i den mängd jag skulle vilja, så många gånger blir det tråkig köttfärssås för att tiden inte räcker till till att göra mer avancerade saker. Skulle vilja testa kronfågelns nya sortiment för att gottgöra alla gånger min sambo tvingats betala den extra dyra matkostnaden för att mitt CSN redan tagit slut på just kyckling.

 45. Minutkyckling finns i smakerna Caesar, Classic & BBQ smak. Skulle va så kul om jag vann eftersom att jag verkligen älskar kyckling, väljer alla dagar i veckan kyckling framför en stor fet köttbit. Lite sallad, sötpotatis, bea och kyckling! kan ju inte bli så mycket bättre än så. Snabbt, smidigt och enkelt blir det då med minutkyckling från Kronfågel!

 46. Kycklingen kommer i smakerna classic, Caesar och bbq.
  Jag vill hemskt gärna vinna då min pojkvän tycker matlagning är så krånglig och efter min knäoperation på tisdag hade jag uppskattat att leva på annat än korv med bröd några v framöver. Kyckling är himla gott och minutkyckling borde väl alla kunna trolla med? <3

 47. En död kyckling med bbq-smak? For real? Skulle inte direkt äta min katt bara för att den har festlig kryddning..
  Riktigt osmaklig tävling, att bidra till normen att döda och konsumera djur i orimliga mängder.

 48. Jag skulle vilja prova nåt enkelt som går snabbt att äta när man har ont om tid. Du vet, när man inte orkar steka till färsk kyckling för att sedan tärna den ner i en god sallad. Smakerna är BBQ, classic och ceasar.

 49. Usch vad osmakligt. Kyckling, seriöst!? Trodde jag kunde finna mer respekt här men tydligen inte. Förstå att man inte kan tävla ut döda djur som är inpacketerade och smaksatta. Hur sjukt!??

 50. Är ni helt seriösa? Tävlar ni om döda djur?! Det är dags att rannsaka er själva och vad ni egentligen håller på med. Ser ni inte hur snedvridet detta är? NI TÄVLAR OM DÖDA KYCKLINGAR. Kycklingar som har avlats fram i ett enda syftet - att dö. De dödar dem så att de som säljer de döda kycklingarna ska tjäna pengar på det och för att människor ska tugga i sig dem. Helt i onödan. Säg nej till djurplågeriet och dödandet av djur - ät helt växtbaserad kost och uteslut animalier ur era liv.

  http://djurfabriken.se/

 51. Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ 🙂

  Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

  Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst 🙂

 52. Måste även tyvärr säga att jag tycker denna tävling var respektlös och osmaklig i och med att det är döda individer som tävlas ut. I en värld som snabbt och säkert går mot sin undergång krävs det att fler människor öppnar ögonen för miljöproblemen och klimatförändringarna som djurhållning och köttproduktionen spelar en stor del utav. Hoppas på fler tävlingar i framtiden med vinster som inte har bekostat någon livet!
  Tack för en annars underhållande och härlig blogg! 🙂