Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vägen till en framgångsrik blogg

Här kommer ytterligare en av era önskerubriker!
Blir typ nostalgisk bara av att tänka på hur allt började. Haha!
 
 
 
 
 
Starten
Den här bloggen startades för snart 10 (!) år sedan av den här lilla skitungen. Då var jag 18 år, läste samhäll-samhäll på gymnasiet i Skara och mina största hobbys var att spela innebandy, teckna och skriva.
 
Det här med bloggar var väldigt nytt och jag hade ingen aning om vad det var, fram tills en av mina vänner berättade för mig att han hade startat en blogg och att han tyckte att det skulle passa mig också - jag som gillade att skriva.
 
Så någon gång under 2005-2006 startade jag min allra första blogg. Där skrev jag texter från de djupaste delarna av mitt hjärta och fattade nog inte riktigt att vem som helst faktiskt kunde läsa det... Jag var en förvirrad tonåring med jordens största problem - tyckte jag då. Men egentligen var det ju bara som alla andra tonåringar; killproblem, självförakt, kroppkomplex och att man var allmänt lost i livet.
 
I början av februari 2007 startade jag den här bloggen. Fortfarande dessa kryptiska texter om tonårskänslor, men med en mix av studentpepp och designexperimenterande.
 
 
 
Min design i juni 2007: Det syns att jag var kär för första gången - den tönt-headern och den infotexten.. haha! ?
Behöver jag säga att limegrönt var min absoluta favoritfärg? Inte undra på att jag blivit rädd för färger efter det...
Den stora frågan är dock varför jag har högerställd text????
 
 
 
Blogg.se har alltid haft en topplista på sin startsida. Nu är det "Mest gillade" som är den mest attraktiva listan - då var det "Mest aktiva". Jag ville väldigt gärna hamna där, men visste inte riktigt vad man behövde göra för att klassas som aktiv (Blogga? Kommentera? Logga in?), men jag tänkte att 'blogga mycket' måste ju ändå vara ett steg i rätt riktning...
 
Så jag körde på stenhårt med 10-15 stycken tweet-liknande inlägg om dagen, som handlade om allt från dansande bacon till små vardagsproblem. Efter några veckor hamnade jag äntligen på Mest Aktiva och lyckan var total! Det var någonstans där (från försommaren 2007 och ett halvår framåt) som mina första 500 besökare om dagen började trilla in.
 
 
 
Explosionen
Jag hade alltid varit intresserad av att teckna, men det vaknade verkligen till på nytt när jag upptäckte vektor-illustrationer. Efter gymnasiet hade jag hoppat på en utbildning i Grafisk Design, där vi hade en kurs i Adobe Illustrator och jag blev verkligen helt galen i det där programmet. För det första; man kunde skapa riktiga vektorbaserade illustrationer! För det andra; det gick så mycket snabbare än i Photoshop!
 
I början av 2008 började jag teckna bloggerskor på löpande band. Jag hade ingen baktanke med det hela från början, utan gjorde det enbart för att jag hade brist på motiv just då och det jag inspirerades mest av var just andra bloggare. Så jag började teckna Kenza, Stina-Lee och Karin Olofsson. Efter några timmar började det drälla in kommentarer. Jag minns hur jag satt och såg hur siffran olästa kommentarer ökade med tio nya varje gång jag uppdaterade sidan och jag fattade ingenting. Tydligen hade några av mina 500 läsare gått in på Kenzas och Stina-Lee's bloggar och kommenterat att jag ritat bilder av dem. Så de hade lagt upp mina bilder i sina bloggar och länkat mig. Jag minns att jag tyckte att det var så stort!
 
Sidenote: Hela den här Kenza-grejen är bara så himla nostalgisk för mig, så jag gjorde en "favorit i repris" för något år sedan och blev så glad när jag såg att hon kom ihåg det också, haha!
 
 
 
Jag vid tidpunkten (stilen? haha) och några av mina illustrationer av bloggare som sedan fick en egen kategori namnet "Gissa bloggerskan".
Min mest populära och omtyckte kategori någonsin på den här bloggen tror jag 😉
 
 
 
Nyuppmärksammad
Jag hade väldigt tur. Vid den tiden som jag kom på "Gissa bloggerskan" så var bloggandet på väg upp ordentligt i Sverige och det fanns inte så många bloggar med just kreativ inriktning - så jag stack ut. Den där hissen jag fick i trafik från Kenza, Blondinbella, Stina-Lee, Englas Showroom m.f. höll i sig och besökarna hängde kvar.
 
Mycket ny trafik är dock inte bara positivt och speciellt inte när man inte är van vid uppmärksamheten. Folk skrev ruskigt mycket elaka saker, snodde mina bilder hit och dit och härmade mig till förbannelse. Jag visste inte hur jag skulle tackla det. Jag minns att jag skrek tillbaka i kommentarerna, hängde ut folk som hade snott mina bilder och hävdat att de var sina och jag och min Nevnarien-armé rasade mot en tjej som inte hade några hämningar och verkligen gick in för att på pricken härma varenda bloggdesign jag la ut (ni vet, då när man hade en ny design varje månad). Ingen bra stämning.
 
I övrigt var allting bara så överväldigade. Under en period så låg jag på topplistan över Sveriges 30 absolut största bloggare, folk ropade efter mig på stan, jag vann pris i Blogawards (och var nominerad tre gåner) och det ringde journalister stup i kvarten och ville göra intervjuer. Det var lite som en paralell värld, för samtidigt lunkade vardagen på vid sidan om, där allting var precis som vanligt och jag jobbade på posten och utforskade mitt nya intresse för fotografering.

 
 
 
Försökte hitta mig själv mitt i spektaklet. Just då gick jag ingenstans utan gigantiskt hår, svarta handskar, tunga silversmycken och rippade strumpbyxor. Tror min dåvarande kille skämdes en del för mig faktiskt. Han som hade träffat mig när jag "var normal" 😉
 
 
När jag vann pris i Veckorevyns Blogawards 2009.
 
 
 
Att ta till vara på uppmärksamheten
Några år senare började mitt overkliga liv i bloggvärlden att knacka på dörren till min vardag och det dök upp den ena möjligheten efter den andra. Jag som var van vid ett stillsamt och ganska händelselöst liv, fick upp ögonen ordentligt för allt där nya och spännande utanför min lilla bubbla.
 
Först var det skitkul att göra saker jag aldrig gjort förrut och upptäcka nya sidor hos mig själv, men ju fler nya möjligheter och utmaningar jag tog, desto mer förändrades jag och tillslut kom jag till en punkt när jag hade "växt ur mig själv" och behövde ömsa skinn. Ingenting passade mig längre; inte staden, inte pojkvännen, inte jobbet och inte livet i allmänhet. Det var här jag blev deprimerad och mådde riktigt, riktigt dåligt i ungefär 2,5 års tid - innan jag vågade göra något åt saken och faktiskt förändra allt som inte längre passade.
 
 
 
Att leva med en framgångsrik blogg
Och det är här ni möter mig som ni känner mig! Under åren som jag mådde dåligt och bloggade sämre, så slutade jag att vara en snackis, vilket resulterade i att jag tappade en del besökare och inga nya strömmar av människor hittade till bloggen. Vilket i sin tur ledde till en väldigt mysig och positiv atmosfär, eftersom ni som är här endast är här för att ni tycker om mig och inte för att jag är "i ropet".
 
Jag är glad att det här med bloggandet hållit i sig så pass länge, så att jag har hunnit anpassa mig till klimatet och liksom hittat balansen 😉 Idag är bloggen inte "en grej vid sidan om", utan en del av allt jag gör och tar mig för. Tack vare bloggen knyter jag viktiga kontakter, får möjlighet att jobba med det jag älskar att göra och samtidigt sitter jag på en otrolig makt, som jag kan utnyttja till att göra skillnad och prata om sådant som jag tycker är viktigt att prata om - t.ex. psykiska sjukdomar, kroppsideal och feminism.
 
Det här är en dröm och jag är så lycklig över alla möjligheter och framför allt för att ni är här och stöttar mig i ur och skur! Jag får liksom nypa mig i armen när jag läser alla era fina kommentarer - fattar liksom inte att de är MIG ni pratar om?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
Det stämmer verkligen att ibland måste man bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle - och det är ingenting som man riktigt kan förutse. Bloggen är verkligen ett äventyr utan dess like och jag är så glad över alla tillfälligheter som ledde mig hit där jag är idag.
Och hörni - nu kör vi väl tio år till va?! ;D
 
Ni är bäst! <3

95 comments on “Vägen till en framgångsrik blogg”

 1. Så härligt inlägg!

  Jag känner mig som värsta stalkern som följt dig sedan 2008 ungefär. (Eller ännu längre? Jag minns att jag beundrade din Lunarstorm-design där du fått profilbilden att passa ihop med själva designen på din sida, haha.) Din blogg är helt enkelt en favorit som jag inte kan släppa.

  Fortsätt alltid att vara DU. <3

 2. Har följt dig i många år! Kikar in nästan varje dag eller när bloglovin plingar till. Jag tycker det är strongt att ha haft samma blogg så länge! Jag tror jag haft minst 10 olika under 7 år. 🙂

 3. När jag tänker efter är det läskigt hur långe jag följt dig (7-8 år nu, jag är 21 år gammal) - du har ju funnits med i bakgrunden under typ halva min uppväxt. Minns att jag kommenterade något inlägg när jag bloggade aktivt, och du gick in på min blogg och svarade, hur stort var inte det!? Självaste Nevvan på min lilla blogg liksom.

  Tack för att du låter oss följa ditt liv och för att du är en sådan bra inspirationskälla!

 4. Började läsa din blogg i och med den första Kenza-bilden... Så galet länge sen!! Känner igen mig i alla din faser, och minns också hur otroligt SNYGGT du klätt dig under alla år... Till och med outfitbilden till vänster om Kenza-illustrationen var ju supersnygg på den tiden, hehe! 🙂

 5. Ååh dina gamla bloggdesinger, jag minns att jag tyckte dom var sååå fina! Förstod inte hur man kunde göra såna, haha. Du har ju definitivt utvecklats, om man säger så, och din blogg har blivit en av mina favoriter den senaste tiden. Det är alltid ett nöje att kika in här 🙂

 6. Vad spännande att läsa din framgångshistoria!

  Ibland kan jag ångra att jag aldrig låg på en portal som t.ex. blogg.se. Tror det hade hänt lite mer med min blogg då än att jag bara satt och bloggade i mitt lilla vakuum. Istället gick jag in på andra bloggar och typ muckade gräl, (lchf-sajt. Jag var vegan.) Fick bra med trafik, men bara massa ilskna människor. Rätt åt mig, haha.

  Det där med "Gissa bloggerskan" var verkligen ett riktigt genidrag!

  1. Hahahahah men aaaaw.... då har man iaf lärt sig något, ellerhur! ;D Som när jag hängde ut folk i min blogg för att de snott mina bilder.. inte så smart 😉

 7. Åh vad roligt det här inlägget var att läsa 😀 Jag har följt dig länge, och har verkligen alltid älskat ditt sätt att blogga. Du är bäst 😀

 8. Jag älskar att du är en vanlig brud lixom, men att du ibland skuttar in i sagornas värld parallellt med det "vanliga", det är coolt. Och dina bilder är mer än magiska.

 9. Åh, vad fint att läsa! Vilken jäkla resa du har gjort!

  Jag tror jag snubblade in på din blogg någon gång på gymnasiet, typ 2009-2010, när jag gick mina fotokurser. Du inspirerade mig massor. Sen föll den bort i en period där jag inte läste bloggar över huvud taget, och nu är jag tillbaka sedan ett par år.

  Din blogg är verkligen prio ett i min lista. Så pass att du nu ligger som konstant flik för att jag jobbar så mycket och inte hinner läsa alla andra bloggar jag följer. Men dina inlägg vill jag aldrig missa.

  Jag tycker du förmedlar sådan värme, både genom dina bilder och dina texter. Jag vet inte om det är så, men det känns verkligen som att vi får lära känna Elin, mer än Nevnarien. Det har nog att göra med att du ändå vågar vara så pass personlig som du är och berätta om din sociala "fobi" (som vi i allra högsta grad delar), synen på dig själv och din kropp, och ditt jävlar anamma! Jag tänker att du ska få vara mitt lilla Totem-djur i sommar när jag ska sy medeltidskläder. Bara sitta på axeln, kasta armarna i vädret och vråla "köööör!" när jag är på väg att fega ur. Är det okej med dig? 😉

  Nä, skämt åsido. Jag tycker du är cool. Jag upplever dig som varm och genuin, och det är väldigt roligt att få hänga på i delar av ditt liv 🙂

  /Ellen.

  1. HAHA alltså du är ju bara helt jäkla underbar! Skrattade rakt ut när jag läste det där om att vara totemdjur.. SJÄLVKLART är det okej!! 😉 Tack så mycket för dessa ord! Åter ett sånt där "pratar hon verkligen om MIG?!"-moment! Blir så himla glad :') <3

 10. Hade ingen som helst aning att din blogg hade varit så stor för flera år sedan. Jag surfade runt på internet, hamnade här av någon tillfällighet för mindre än ett år sedan och tänkte "detta verkar ju vara en mysig fotoblogg - här ska jag slå ner bokmärket och stanna". Och rätt hade jag; för jag blir bara mer fast för var dag.

 11. Åh, ännu ett superbra inlägg! Sånt här är så kul sy läsa om, nu vill jag att prick alla bloggare ska skriva det här! Jag började läsa din blogg när du var nominerad till Blog Awards första gången tror jag, det var ganska många jag började läsa då, bland annat Underbara Clara och Elsa Billgren. Jag tyckte du var sååå himla snygg (obs, tycker det fortfarande) och det var liksom spännande att börja läsa och lära känna dig, för du hade en annan sorts nördighet som liksom stack ut, om man jämför med modebloggarna som jag också läste. Jag hör dock till de läsarna som hade ett Nevnarien-uppehåll där ett tag, men sen blir man ju bara att tänka "Vad gör hon nuförtiden? Måste kolla!" och så är det färdigt igen 😉 Köpte systemkamera med stor inspiration från bloggarna jag läste, och dina tekniska guider är sånt jag läst och konstant tipsat vänner om. Allt är så bra Elin! Love you <3

  1. Hahaha! Men vad underabart! Känner typ att det är ett ännu bättre betyg om någon slutat läsa och sen börjar igen ??PUSS! <3

 12. Åh, grafisk design och webbutveckling! Jag har själv funderat på den utbildningen, hur var den? Varför valde du att läsa den? Vad fick ni göra? Fanns det jobbmöjligheter efter examen? ^^

  Tack för en fantastisk blogg, jag blir alltid lika glad av att gå in och läsa här!

 13. <3 <3 <3

  Sjukt kul att läsa!

  Vector går snabbt? Haha nä, då måste du va asgrym på det! Jag tycker det är skitsvårt 😀

  Och skäms inte för dina stilar. Jag minns att jag följde dig under din rockiga tid, och tyckte du va asball! <3 jag fastnade för din blogg för att du verkade så genuin och snäll, isåfall var "genuin" det nya svarta hahaha 🙂

  Men ja, 10 år till, lätt!

 14. Så underbart inlägg! Har också läst din blogg i evigheter, fastän jag inte är så gammal, började läsa den som 11 åring tror jag! :'D

 15. Vilket härligt inlägg! Blir helt nostalgisk när jag tänker tillbaka och inser att shiiiet, jag har ju följt dig i en tredjedel av mitt liv!! Närmar mig 30 snåret...
  Jag minns hur jag diggade din rockiga stil (hey, du fick mig att börja tupera håret för att få volym!), och jag fullkomligt älskade dina teckningar och illustrationer.
  Att få följa med dig i dina upp- och nedgångar har gjort att du känns så bekant på nåt vis. Man vill bara ge dig en stor kram och en high five för att du är så grym.
  Jag känner igen så mycket av det du skriver. Blev överlycklig när jag insåg att du också är en person som går in i drömmarnas värld medan man hör på mäktig instrumental musik. Jag diggar din Spotify lista över inspirerande musik (hey, lägg gärna till mer musik om du har!!), och tack vare dig har jag utvecklat mina fotokunskaper väldigt mycket och plockar fram min kreativa sida.
  Fan, skulle kunna hålla på i evigheter, men säger bara: Elin Kero, tack för att du är du, och keep on rockin!

  1. Men Gud... Nu när du säger det.. Jag har bloggat i en tredjedel av mitt liv?! Jag har en tredjedel av mitt liv dokumenterat offentligt på nätet?? Haha! Sjukt ändå ?

   Och åh, vilka ord?! <3 återigen.. Har så svårt att förstå att du pratar om mig ? måste definitivt uppdatera min inspirationslista! Kan alla de jag har där utantill... Hehe

 16. Det är fantastiskt att läsa din resa. Det är roligt att följa dig även fast att jag är äldre och kanske passerat vissa av stadierna men mindre dramatiskt och kanske ibland lika dramatiskt (stilen t exc. Gick i färgglada kjolar, hade tandställning och kort stubbat rött hår i ett helt år). Man känner igen sig. Heja dig som fortsätter blogga och inte la mer när livet svängde! Det är såhär livet är, tänker jag. En perfekt återbild av en vanlig människa och hennes liv.

 17. aah detta var så himla kul och intressant att läsa! hade såå gärna velat se dina inlägg från "kärleksbloggen", haha 😉

  1. Hahahaha.... jag vet inte om jag hade velat det x'D Eller okej... det hade vart roligt, men förmodligen oerhört skämmigt också 😉

 18. Åh, jag minns den där översta headern! Och att du gjorde min allra första bloggdesign fast då på feuille.blogg.se. 🙂
  Vilken härlig resa du har gjort! Hoppas du håller på i lika många (och fler) år till.
  Kram Maja (också från Skara-Katedral Student 2007^^)

 19. Åh, så mycket nostalgi! Är en av de där som följt dig sedan "mest aktiva" på blogg.se, så det är ju helt galet länge! Du är verkligen en stor inspirationskälla och har alltid varit. Hoppas verkligen att få följa dig i 10 år till!

 20. Herregud vad jag minns den tiden. Den "gamla goda tiden" på nåt sätt. Jag köpte tillochmed det tjocka svarta skärpet av dig som du var helt tokig i en sväng och hade till allt 😀 haha.

 21. åh vad kul inlägg, kul att följa din väg! och jag blev så nostalgisk av att se en sån "gammal hederlig" design haha, minns att du hade nån beige/grå historia som gjorde att jag började med bloggdesign också för att jag blev så inspirerad. 🙂 jag är superglad att du börjat blogga igen, dina inlägg är så jordnära och äkta och du verkar ha en fantastisk personlighet! det är liksom inte bara "gullgull" utan du är ärlig, det är nåt jag verkligen gillar. du sticker ut på ditt eget härliga sätt.

  sen har jag alltid varit så fascinerad av att du som storbloggare svarade på en liten bloggares kommentarer som mina! jag blev nästan lite starstruck haha. 😀

  fortsätt kör, du är fantastisk och jag är säker på att du inspirerar långt fler än mig! 🙂 kram!

  1. Men åh tack så jättemycket! 😀 Och åh så himla kul att veta att det uppskattas också! Jag tycker att det är superviktigt att ta mig tiden att visa att jag läser och uppskattar allt som skrivs. Jag menar.. ni läser ju och uppskattar det jag skriver 😀 Massa kramar!

 22. Jag tror jag började läsa din blogg under 2009 och har följt med dig sen dess! Du och Kenza är de enda bloggarna som jag ännu läser varje vecka. Du har alltid varit en stor inspiration för mig! Jag kommer ihåg att det var främst dina illustrationer jag gillade då, kunde bläddra genom dina Promarker teckningar hur ofta som helst (gör det ibland ännu). 😀

 23. Även jag är en följare sen länge. Troligtvis från 2007-2008 därikring. . Många andra bloggar har jag följt och avföljt genom åren, uppdaterat mina favoriter allt eftersom helt enkelt. Din blogg har alltid varit en av de som alltid har funnit med genom åren. Vi ligger hyffsat nära i ålder också (fyllde 29 förra veckan), så det har varit spännande och roligt att få "utvecklas tillsammans" (på ett wierd- bloggare/följare-sätt, gah har ingen bra förklaring).

  Du är anledningen till varför jag skaffade en systemkamera 2010. Bara en sån sak. Vad en bloggare kan påverka. I smyg önskade jag att jag vågade klä mig lite mer åt det rockiga hållet när du hade den perioden. Älskade dina bloggdesigner, idag är det liksom en annan nivå på allt sånt där, men där och då var det ju det coolaste man kunde hålla på med typ när man bloggade- liksom, wow hon gör allt själv!

  Fortsätt 10 år till, tack. ;D

 24. men gud nu blev jag nästan lite tårögd (oklart om pms kan ha med saken o göra hah). önskar så jävla mycket att jag någon dag bara kan få träffa dig och bara få säga till dig hur underbar du är. MINST TIO TILL, GO GO GO! <3

 25. Vilket fint inlägg, det tog mig tillbaka i tiden. Vi är jämngamla du och jag, och började blogga samtidigt, och även om mina bloggäventyr är typ 1% av dina, så var det en del jag kände igen mig i, som det där med att en inte riktigt förstod att en blogg gick att läsas av vem som helst, och att byta design stup i kvarten. Så himla spännande egentligen, att ha varit med i blogghypens storhetstid 😉

 26. Haha oj vilken resa!! 😀 Jag är glad att jag halkade in efter den där perioden i början. Jag hade aldrig gillat en hetsig blogg med 15 inlägg om dagen! 😉 Jag tror jag hittade till din blogg runt 2011 skulle jag tro, jag vet inte riktigt. Jag vet att jag föll för fantasy-intresset, det bruna i din dåvarande klädstil och dina underbara bilder. Och även om klädstilen ändrats så tar du fortfarande helt underbara bilder och du inspirerar mig till att våga och till att vara mig själv. Du inspirerar mig till att skapa och sy och det är så skönt att veta - även om jag aldrig träffat dig på riktigt - att det finns fler som jag där ute: barnsligt glada ibland och inte riktigt "normala" och med samma egenhet att vilja se det vackra i världen.

  Tack för att du finns och för att du fortsätter att blogga!!

 27. Åh jag minns den gröna layouten! Tänk att jag följt dig i så många år.. riktigt kul dock! 😀 Roligt inlägg! Vilken resa du har gjort!

  (Kunde förövrigt inte sluta stirra på Kissies orangea ansikte.. jisses..)

 28. Åååh, det är så roligt att se tillbaka! Fatta vad länge vi har följts åt?? Du är så genuin i dina texter. Varm och peppande. Din fantastiska personlighet lyser igenom på alla sätt och vis <3

 29. Din är en av väldigt få bloggar som jag aldrig slutat följa. Tror jag följt den sen 2008 nån gång och minns alla Sims-inlägg du brukade göra! Jag var lika besatt av spelet så det var ju helt underbart, haha 🙂

 30. Vad kul att se lite gammalt också från din blogg, haha! Lite minnen då jag följt dig sedan 2009 (förstår jag nu, vart tar tiden vägen?) 😉

 31. Tror jag har hittat tillbaka till din blogg efter att inte läst den på ett tag flera gånger; kreativiteten och värmen saknas liksom på de få andra jag läser! Fantastiska bilder och du är verkligen otroligt kreativ! Undrar också; får man gå med dig som assistent när du fotar/jobbar? Jag känner att jag kört fast i mitt eget fotande och redigerande och skulle helt enkelt behöva lite kick-ass-bra inspiration; och ska man bli proffs ska man kolla på proffs sägs det 😉

 32. Din blogg har absolut alltid varit min favorit, ända sedan jag kom in i blogg världen. Måste ha varit år 2010/2011. Kommer ihåg att din blogg var en av de första jag började läsa och den blev genast min favorit. Kommer också ihåg att jag alltid beundrade dina blogg designs och blev alltid lika glad när du gjorde en ny, haha. Dessutom har du alltid inspirerat mig så mycket då det gäller fotografering! Känns så himla kul att ha varit med så länge.

  Och ärligt talat så är din blogg den enda jag läser idag, av alla de över 100 bloggar som jag följde då jag var riktigt into bloggar och själv bloggade. Man kan liksom inte sluta läsa din blogg, omöjligt.

  Du är så himla härlig Elin! Alltid lika kul att kika in här och hitta något intressant att läsa.

 33. Åh, vilket roligt inlägg! Tycker så himla mycket om din blogg Elin, den är så himla mysig och genuin. Den att du är så himla duktig på typ allt kreativt är ju så himla kul att se!! Keep going, jag kommer fortsätta läsa så länge du fortsätter skriva 😀

 34. Vilket fint inlägg! Jag håller verkligen med om det som flera skriver här, att du är väldigt varm och genuin i dina texter, det är roligt att komma tillbaka hit och läsa och se vad du hittar på. Det känns verkligen som att du står ut i mängden med din kombination av intressen (jag har samma intressen och är jämngammal, är på ungefär samma plats i livet osv, så det blir förstås lätt att tycka om det du delar med dig av!). Att du pratar om hur saker känns och om hur du mår psykiskt ger verkligen en extra dimension dessutom. Jag är en ganska "ny" och hittills tyst följare (ca 2 år), men du känns verkligen som en extra kompis på något vis, vilket ju måste vara ett gott betyg på hur väl själva _du_ skiner igenom i bloggen och videos. Keep it up, Elin!

 35. Åh så kul att läsa detta! 😀 jag har ju också följt dig sedan jag gick på högstadiet och var 14 (!) och värsta glamrockaren haha... Men har varit väldigt tyst och anonym som kommenterare fram till de senaste åren 🙂

  (Såg att nån annan också heter Sanne som kommenterat här så får väl börja skriva mitt efternamn nu! 😉 )

 36. Du har den mest intressanta bloggen av alla! Älskar att inläggen är lite gott och blandat och inte bara en inriktning som "mode".
  Började läsa din blogg när jag började på mediegymnasiet och fick väldigt mycket inspiration från dig 😀 tack för alla år av underbar läsning! Du är bäst!

 37. Grattis till din framgång! Jag började 2008 efter att jag blev upprörd på hur de framställde etanol, och ända sen dess har ekologiskt legat mig varmt om hjärtat. Men jag har bloggat i perioder, ett tag var det tunt med inlägg men nu är jag sen en tid tillbaka igång igen 🙂
  Ha en fin kväll!

 38. Angående svaret på tidigare kommentaren: HAHA ja, jag har sett det någon enstaka gång tidigare också och först tänkt "men vafan, är jag dement nu också?" xD Sanne är ju inte ett jättevanligt namn så 😀

 39. K Ä R L E K till dig som postade om inlägget jag skrev, "Woman crush wednesday"! Har haft en bloggtorka senaste tiden sedan min pojkvän och jag gjorde slut med att se detta gav mig en sådan pepp att börja igen! Du är så bra.

  Tack! <3

 40. Jag kommer ihåg att du var en av de första fotobloggarna jag började läsa (är lite yngre än dig, är 18), och jag bara drömde om att få bli lika duktigt fotograf som dig (ja, det gör jag nog än idag, men nu har jag mer koll på en kamera iaf..) och har hängt med här länge alltså!

 41. Oh my gosh, vilka flashbacks man fick nu! Jag minns att jag började följa dig när Stina-Lee la upp bilden du hade gjort. Jag minns att det va flera gånger jag kände igen mig i dina texter för jag gick igenom exakt samma sak just då. Det är så sjukt kul att du är verkligen så härlig och underbar som du är i bloggen! Du har bra självinsikt! 🙂 Och du, FY TUSAN va grym du är att ha hållit igång bloggen så länge!! Du ger så mkt glädje, inspiration och ärlighet så det är så underbart att gå in på din blogg och läsa 🙂 KRAM

 42. Åh va fint att få läsa detta! Blir så glad för din skull och för att vi får stanna kvar i din (vår) mysbubbla <3