Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lång dag på Fotoskolan

 
 
 
 
Så idag vaknade jag upp hemma hos syrran med ont i magen, för att vi hade ätit så mycket chips och godis dagen innan... haha! Vi gjorde brunch och drack apelsinjuice gjord på två pressade apelsiner och en halv citron - spätt med vatten. Suuupergott!
 
Sen drog jag in till skolan och där har jag nu suttit hela dagen och hela kvällen. Klockan är i skrivandets stund halv nio och jag är inte ens i närheten av klar.. haha. Sitter här och tar igen några uppgifter och printar till en redovisning imorgon.
 
SEN är det heeeelg!!
 
 
 
 
Den smarriga, färskpressade juicen!
 
DET BÖRJAR BLI GRÖNT UTANFÖR SKOLAN!
 
Här sitter vi och sliter...
 
Jag bråkade som bara helvete med skrivaren, som inte ville ta mitt papper - och så var det jag som satt den 2cm fel..
 
Sitter man länge och solen skiner, ja, då blir det glasspaus - speciellt när Pressbyrån har halva priset på all glass!

18 comments on “Lång dag på Fotoskolan”

 1. Jisses... Jag både saknar och saknar inte tiden som student när du skriver om sena kvällar, haha!

  /Ellen.

 2. Glasspaus brukade vi köra så här års i Skatteupplysningen, det behövdes för att vi skulle orka med att jobba hela kvällarna och helgerna. Glass i solen med personer man tycker om är väldigt bra pauser.

 3. När du har tagit dagens outfit bilder på andra människor, vad tänker du på då när du fotar? Vad är dina tips & tricks? Hur gör du sen när du redigerar?
  PS älskar din blogg!

 4. Härlig morgon,att få vakna upp och äta brunch. Haha Jag vaknar kl 6.00 varje dag för att solen skiner igenom mina gardiner. Älskar att läsa dina blogginlägg, det gör min dag. 🙂

  1. Det händer inte så ofta dock... bara just denna dagen som jag hade alternativet att ta lite sovmorgon - men jag vaknade egentligen också supertidigt av att solen sken in och bländade mig hahah

 5. Så roligt att du bloggar mer nu, alltid så kul att kika in på din blogg och se att ett nytt inlägg är upplagt 🙂 Keep up the good work!

 6. Hur känner du inför att utbildningen snart är över? Jag brukar vara ganska skoltrött i slutet på året, men har en tendens att känna mig så himla hemma i skolan och sörja jättejättemycket att det snart är slut. Extra mycket när klassen har varit tight, vilket ni verkar vara.